Başkent Üniversitesi
Çankaya Üniversitesi
Ankara Bilim Üniversitesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çankaya Üniversitesi şehrin bayağı bir dışında kalıyor. Eğitim konusunda ise tercih edeceğin bölüme göre değişir. Örnek veriyorum mühendislik dersen ben Atılım Üniversitesi'ni öneririm.
Hukuk
Benim okuduğum dönem iyiydi Atılım'ın Hukuk bölümü ama şu an ki durumunu bilmiyorum. Mühendislik kadrosuyla aktif olarak görüşüyorum o yüzden net iyi diyebilirim. Bilkent Hukuk'ta yanlış hatırlamıyorsam uluslararası düzeyde hukuk eğitimi veriliyordu. Yabancı uyruklu hukukçular eğitim veriyordu. İstersen bir de onu araştır en güzeli bu üniversitelere gidip yerinde bakıp bölümle görüşmen olur. Ona göre bir karar verirsin.
Bilkent’i Çok İsterim Ama DGS ile almıyor maalesef
İşte o konuda bir bilgim yok maalesef hangisi DGS ile alıyor bilmiyorum ama dediğim gibi Üniversiteleri gezme imkanın varsa gezip bölümlerle bir konuş derim
Başkent üniversiteis öğrencisi olarak geçitğimiz bir iki sene için üniversitemiz akas tarafından akredite edilmiştir. yani mezun olduğumuz takdirde avrupadaki üniversitelerle denklik gibi bir durum söz konusu ayrıca bizim üniversiteninde servisleri ücretsiz eğitim kalitesi bölümden bölüme değişmektedir sanırım benim okduğum bölüm oldukça iyi bir eğitim kalitesine sahiptir. üniversitemize ulaşım biraz sıkıntılı toplu taşıma kullanıyorsanız ayrrıca park yeri bulmakta zorlanabilirsiniz ve üniversitimizin yemekhanesi ve kafe fiyatları oldukça pahalıdır üniversitede bulunan kafe fiyatları starbucks fiyatları ile yarışır durumda diğer üniversiteler hakkında fikrim yok
Hangi bölüm
siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler okuyorum
Güzel DGS ile hukuk alıyor dimi Başkent
bunu bilmiyorum öğrenci birimini ararsan onlar cevap verir
Cevap
2Cevap
Başkent Üniversitesi
Çankaya ve baskent uni birbirine çok yakın eğitim kadro ve kalitesi olarak ikiside orta halli üniversite, yerleri de yakin birbirine ikisindede ulaşım sıkıntı Çankayanin artisi ücretsiz servisleri var kampüse götüren Ankara bilim ikisinden de kotu bence uzak dur..
Ankara medipol nasıl peki
Niye engelledin
bu aslında tamamen bölümle ilgili hangi bölüm istiyosun
Hukuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?