Troll cevap vermeyin insan gibi soru soruyorum
Bölüm: İngiliz dili edebiyati
Pamukkale Universitesi
Ataturk Universitesi
Selcuk universitesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Troll cevap vermeyin insan gibi soru soruyorum
Bölüm: İngiliz dili edebiyati
Merhaba, bence hepsi denk düzeyde yani aralarında çok büyük bir fark göremedim. Üçünü de yazabilirsiniz tercih listenize. Sadece şunu söyleyeyim. Soğuğa pek alışkın biri değilseniz Atatürk Üniversitesini yazmayın. Erzurum çok soğuk oluyor gerçekten. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aksine severim soğuğu İstanbul'da yaşıyorum ve sıcaktan nefret ederim bu yüzden erzurum benim için + peki eğitim kalitesi nasıldır sizce? Köklü bir universitesi
Bence eğitim kalitesi iyidir, köklü bir üniversite. Erzurumun sosyal hayatı da olmaz ama onu da göz önünde bulundurup tercih yapmanızı tavsiye ederim.
Sosyallik degil de eğitim kalitesi arıyorum daha çok:') sıkıntı olmaz benim için sanırım Atatürk tercihim olacak teşekkür ederim ayrıca 💙🙏🏻
Anladım sevindim öyleyse. Rica ederim, hayırlısı olsun :)
Cevap
1Cevap
gel selçuğa iyidir
Selcuk düşünüyordum ama Atatürk'e gidiyor aklımmmmm
Pamukkale üni
Hiçbiri
Hangi universitedesin?
Oncelikle teşekkür ederim güzelce cevap verdiğin için :) sanırım bu üçünden en yakın olan denizli İstanbul 'da yaşıyorum konyaliyim aslen kaç kere gidip geldim seviyorum oraları eğitim olarak akademik kadrosu iyi gibi duruyordu bölümün, İngiliz dili ve edebiyatı dediğin gibi araştırayım:) teşekkür ederim tekrardann
Selçuk üniversitesi iyi aslında. Trde en iyi üniler Odtü, yıldız teknilk, İstanbul , galatasaray, boğaziçi, bilgi ünv. Diğerleri selçuk, anadolu, osmangazi, uludağ vs orta düzey.
Selçuk iyi bizim güzel yönlendiren hocalarımız da vardı. Gerçekten yurtdışında yaşayan orada görev yapan hocalarımız vardı. Selçuk eğer konyalıysan iyi. Pamukkaleden daha iyi. Selçuk tıp iyi bir kere ordan biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?