YKS2026 Anestezi mi tıbbi görüntüleme teknikleri mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisinin önü açık ataması düşük puanlı?Bilen varsa yazabilir mii Anestezi mi tıbbi görüntüleme teknikleri mi? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
soramazsın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl ikiside değil 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla soramazsın34 +1 yıl ben sağlık sektörünün içindeyim de ondan Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun ki Yorumla soramazsın34 +1 yıl ben müdürlükteyim ondan dedim orada başka işlerle meşgulum detay veremem gizlilik için Yorumla Soran +1 yıl Peki ama kötü yanı ne? Yorumla soramazsın34 +1 yıl ya kötü değil atama kısmı sıkıntılı yılda büyükbir şehirde mesela İstanbul İzmir Ankara gibi şehirlerde mezun sayılarına bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ama kpss puanına bağlı değil mi Yorumla soramazsın34 +1 yıl tabiki öylede aday çok oldumu iş sahasıda daralıyor ya atanamazsan allah korusun bir yıl boşa gider o süre içerisinde de çalışman gerekir ama anestezi okuyacaksanda o bölümün sonra yan dalları daha geniş saç ekime kadar gidyo Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla soramazsın34 +1 yıl kafana takılan olursa takip et sorarsın özl yerden Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Anestezi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Edaaa97 +1 yıl Önü açık ve güzel meslek Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ikiside değil
Neden
ben sağlık sektörünün içindeyim de ondan
Ne iş yapıyorsun ki
ben müdürlükteyim ondan dedim orada başka işlerle meşgulum detay veremem gizlilik için
Peki ama kötü yanı ne?
ya kötü değil atama kısmı sıkıntılı yılda büyükbir şehirde mesela İstanbul İzmir Ankara gibi şehirlerde mezun sayılarına bakabilirsin
Ama kpss puanına bağlı değil mi
tabiki öylede aday çok oldumu iş sahasıda daralıyor ya atanamazsan allah korusun bir yıl boşa gider o süre içerisinde de çalışman gerekir ama anestezi okuyacaksanda o bölümün sonra yan dalları daha geniş saç ekime kadar gidyo
Anladım teşekkür ederim
kafana takılan olursa takip et sorarsın özl yerden
Anestezi
Neden
Önü açık ve güzel meslek
Anladım teşekkürler
Anestezi
tıp fakültesi