Eğitim & Kariyer Anestezi mi tıbbi görüntüleme teknikleri mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık hangisi daha iyi sizce iş imkanı falan Güncellemeler+1 yıl güncel güncel güncel Anestezi mi tıbbi görüntüleme teknikleri mi? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Tıbbi görüntüleme derim ben 🙂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden peki Yorumla asistant +1 yıl Çünkü 8 yıldır o alanda çalışıyorum 🙂 teknoloji geliştikçe yeni gelen cihazları kullanmak için eleman gerekiyor alan büyüyor teknolojiyle paralel olarak Yorumla Soran +1 yıl iş yok diyolar ikisinde de Yorumla asistant +1 yıl Olurmu Pandemide ne kadar tomografi işi çıktı. Ben bile şu an ortak iş kurmaya çalışıyorum özel görüntüleme alanında. İş çok Yorumla Soran +1 yıl iş imkanı var mı şimdi Yorumla asistant +1 yıl Var tabiki ama 2 yıla dolar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ikisi de iş bulur iş cok hastanelerde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iş yok diolar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iş nerede coksa oraya yogunlasılsa bile tıp her zaman iş buldurur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tibbi sekreterlik dgs ile atamasi daha kolay 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay ne dgsi dgs ile kafayi bozmusum dhwjdhs kpss ile işte pardon Yorumla Soran +1 yıl 2 yıllık tyt Yorumla
Lor3n Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl anestrzi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Lor3n +1 yıl daha ii Yorumla Soran +1 yıl ama neden? Yorumla
Geceeefhfhj Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tıbbi görüntüleme bence daha iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Geceeefhfhj +1 yıl Atama yönünden diye duydum ama tam emin değilim yinede araştır Yorumla Soran +1 yıl araştırdım ikisinde de is yok diyolar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sağlıkta iş imkanı kapanmaz gibime geliyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kapanmaz gibi geliyo bana da ama ikisinde de iş yok diyolar bazıları var diyo kafam karışık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağa sağlıkta kapalıysa artık güvenmem hiç bir mesleğe hele şöyle zamanlarda çok daha ihtiyaç var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablam 2 yıl okudu sağlık hemen atandı Yorumla Soran +1 yıl şu an zor galiba bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi kararın ne istiyorun yap istedğin olur inş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tıbbi görüntüleme derim ben 🙂
neden peki
Çünkü 8 yıldır o alanda çalışıyorum 🙂 teknoloji geliştikçe yeni gelen cihazları kullanmak için eleman gerekiyor alan büyüyor teknolojiyle paralel olarak
iş yok diyolar ikisinde de
Olurmu Pandemide ne kadar tomografi işi çıktı. Ben bile şu an ortak iş kurmaya çalışıyorum özel görüntüleme alanında. İş çok
iş imkanı var mı şimdi
Var tabiki ama 2 yıla dolar
ikisi de iş bulur iş cok hastanelerde
iş yok diolar
iş nerede coksa oraya yogunlasılsa bile tıp her zaman iş buldurur
Tibbi sekreterlik dgs ile atamasi daha kolay
Ay ne dgsi dgs ile kafayi bozmusum dhwjdhs kpss ile işte pardon
2 yıllık tyt
anestrzi
neden
daha ii
ama neden?
Tıbbi görüntüleme bence daha iyi
neden
Atama yönünden diye duydum ama tam emin değilim yinede araştır
araştırdım ikisinde de is yok diyolar
Sağlıkta iş imkanı kapanmaz gibime geliyor
kapanmaz gibi geliyo bana da ama ikisinde de iş yok diyolar bazıları var diyo kafam karışık
Ağa sağlıkta kapalıysa artık güvenmem hiç bir mesleğe hele şöyle zamanlarda çok daha ihtiyaç var
Ablam 2 yıl okudu sağlık hemen atandı
şu an zor galiba bilmiyorum
Kendi kararın ne istiyorun yap istedğin olur inş
Ikiside
iş yok diyolarrr