AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Kesinlikle sevgilini göz önünde bulundurarak tercih yapma
Eyvah eyvah sakın Konya yazma sonradan %99 ihtimalle pişman olacaksın
Sevgilinden ayrılınca 4 yıl Konya da yaşamak zorunda kalırsın sap sap. Git İstanbul'a
Sevgilin için şehir yazman yanlış olur kendin için yazmalısın bisey yaparken kendin için yapmalisin
boş ver sevgilini. İleride ayrılmayacağınız ne malum? Pişman olursun.
Önemli olan senin hayatın. Sakın öyle bi hata yapayım deme. Çok üzülürsün.
Yazma, sen seç başkasına yaptırma ayrılırsanız giren çıkan sana olur. Sadakati varsa uzaktan da devam edecektir zaten. Ben aileme yaptırdım şu an pismanım ayrı şehir de okumadım diye
sevgilin bugün var yarın yok saçmalama hayatım kendini dinle önceliklee
Sevgili için Konya'ya mı gidilir saçmalama. Sakın öyle bir şey yapma çok pişman olursun
Sevgili için kariyerini heba etme
İstanbul yaz sen
Konyada olabilir ama sen bunu soruyosan ıstanbulda harcarlar guzelim seni.
Nalaka aw ne varmış İstanbul'da? Eğitim en iyi İstanbul , Ankara ya da İzmir'de en başta İstanbul'da alınır konya ne ya
😂 Egitimle ilgili bisey cikmadi agzimdan.
Manyak mısın kızım İstanbul yazılır tabii ilerde işe gireceğin zaman sevgilini değil hangi okuldan mezun olduğunu soracaklar iyi düşün kararını ver
Bence sevgiline göre şekillendirme hayatını.
Sevgili işleri gelip geçici muhtemelen de ayrılırsın ve çok pişman olursun.
Ben Konyalıyım hata olmaz rahat edersin ama Konyalılar dendiği gibi dindar değil
İstanbul’a git yaşa hayatını kızım boş ver sevgiliyi o hep bulunur
Mk ne hayat yaşamasından bahsediyosun sen İstanbul'da yaşamıyosun heralde. Tavuk döner olmuş 30 tl buraya öğrenci olarak gelip zengin değilse köpek gibi sürünür, ne hayat yaşamasından bahsediyosun. Cebinde parası yoksa sokaklarda amele gibi dolanır durur bi mekana oturup bişey içerken bile 40 kere düşünür geç bu işleri 😀 İstanbul deyince sizin aklınıza ne geliyosa artık
Ya saçmalama sen nerede okumak istiyorsan orayı yaz başkalarını dinleme sonuçta senin hayatın yarın bir gün ayrıldığınızda ne olacak tekrar seçim şansın olacak mı hayır
İstanbul'a git delilik yapma bende öyle bir hata yaptım sonra ne mi oldu ayrıldık
Varya hayatının hatasını yaparsın gerçekten. Konya'dan kurtulmaya çalışıyor millet delirdin mii?
Yoo dolu baska sehirlerden okumaya gelen var
Konya'da yaşayan insanlardan bahsediyorum ben.
konya da yrr k mı var s.. et sevgiliyi mevgiliyi
Sevgiliye göre hayati karar mi alinir arkadas ya Konya cehennem
Hiç bir zaman sevgilin için geleceğinden vazgeçme. İlerde büyük pişman olursun
önce kendi şehrini yaz derim ve hani üniversite eğitimi de önemli
Kendin nereyi istiyorsan orayı yaz, sevgilin orada yaşıyor diye istemediğin bir yeri yazma.
Hayatın hatası olarak kabul edilir bu o yüzden yapma
selcuk iyidir ama İstanbul'da hangi üni ye yettiği daha önemli
Hata olur. Sen kendi kariyerini ön plana almalısın
Konya pişmanlık arkadaşlarım orada kimseye önermiyor
Üni aşkları terminalde biter. Aynı yeri yazıp ayrilsan pişman olursun.
Kimse için hayatınızın akışını degistirmeyin. İstanbul 'u yazın tabii ki.
Şu soruyu sorman bile hataysa sınavı nasıl kazandın ilginç.
Sanal ilişkinin zararları.. İstanbul'da kal pişman olma derim
hata olur. ayrılırsınız sonuçta sonra konya çekilecek bir yer değil pişman olursun kafayı yersin.
Kız saçmalama Konya güzel değil hem sevgilinde başlatmasın
Tabiki hata olur. Sadece kendini düşünüyor karşı taraf. Hiç düşünme sn bile düşünme İstanbul yaz
Hata olur, ayrılırsanız ne yapacaksın?
Ayrıl bundan, tercihe de yaz İstanbul'u.
Kesinlikle hata olur. Sen istediğin yeri yaz ki yarın birbiriniz için pişmanlık olmayın
Bence hata yaparsın bu ilişki senin geleceğinden önemli değil bir de bu şekilde davrandığın zaman sevgilin seni cepte görmeye başlayabilir benim arkadaşlarımda sonları hep hüsran oldu iyice düşün derim
Sevgilini salla gitsin canın nereyi istiyorsa orayı yaz
Yanlış anlama da konya ne? Puanın güzel üniversitelere yetiyorsa veya burslu vakıf yetiyorsa onlara bak ne sevgilisi
Seni seven birisi emin ol senin için en iyi olanı ister İstanbul bariz Konya’dan iyi olduğunu bile bile seni ateşe sürüklüyorsa o çocuk seni hem sevmıyor hem de kıskanıyor demektir, koy g*tüne gitsin
Hayatın kayar. Bir de ayrılırsanız sana vizyon katacak hayatının en güzel günlerini yobaz iç anadolular arasında geçirirsin
Konya nerden çıktı İstanbul yaz. bi kere okican İstanbul yaz
Nerde okumak istiyorsan orayı yazmalısın. Ne olacağı belli değil, zaten seni seviyorsa bu süreçte yanında olacaktır. Onun değil, senin ne istediğin önemli
Yarın sevgilinden ayrilirsin, ondan sonra gitgel Konya 😊
Araştır hangisi iyiyse orayı yaz.
Sevgilin sana bir gelecek veremeyebilir ama sen kendine bir gelecek hazırlayabilirsin
Sevgili adı üstünde kağıt üstünde yazılı anlaşma değil ki ya ayrılırsanız nolucak İstanbulu tutturabile eğin bir puana sahipken konya dan mezun olursun kendine yazık etme derim.
Yazda iyice kendini bir halt şansın erkekler için hayatinizi değiştirirseniz sonra tekmeyi yersiniz
kendi hedeflerinize odaklanın bence önemli olan senin ne istediğin kalbinden aklindan gecen
konya lı biri olarak söylüyorum konya yazma. keko ve mağara adamı dolu.
ben hariç ben kömürler arasında kalmış bir elmasım.
Elmas 💁😄
beğenemedin mi kömür.
Canim ben pirlantayim bos yapma
@mk com@risin sende onlarin icinde en kidemlisi
sus kırmızı 6 oklu @mpül
Konyada seni e$ekler kovalasin 💋
senide 🐑 lar kovalasın.
Sevgilinin Konyada olması en buyuk yanlışın zaten. Ikinci yanlışı yapma.
Ne alaja?
Konyali llunca cin mi oluyor anlamadim
Okumayı becerirsne anlayacaksınm konyalı demiyorum ben orada konyada diyorum tekrar oku. Konyada yasayan adam evlenince illaki menleketinde yaşatır karisini ve konyada yaşanılmaz 100 yıl geride yaşamak isterse buyursun tabi
Giitin mi konyaya
Allahin cahili herkes oyle degil
Bos yapma
Senden ala cahil mi var 😄 sana girdisi ciktisi neydi kiz soru sormuş fikir yazmisim. 3. Kisiye ne düşür bilirsin hani..
100sene geri diyor ya saka misin
Cogu sehirden daha gelismis bir sehir her ne kadar sen o beyni olmayan kafanla inkar etsen de
Yav he he Konya bir Antalya bir İzmir bir İstanbul zaten. Hatta hepsinden daha gelişmiş rahatla
Antalyada ne var deniz disinda pardon?
Eben var sana hesap mi verecem ulan canım ne isterse onu yazarim ne isterse onu düşünürüm 3. Kişiyse ne yapacağını biliyorsun afiyetle haydi
Bak asagida yavuz diye bi arkadaş konya guzel degil demiş hadi rotanı degis birazda onu zorla konyayi sevmesi icin 🤣🤣
Hata olur sevgilin olabilir evet ama okumak istiyorsan iyi bişey olacağım diyorsan sevgilinin yolundan değil bundan sonraki ömrünün yolundan gitmelisin.
seni çok üzerler. yol yakınken mantığınla hareket edip İstanbul'da oku zaten seviyorsa İstanbul gibi bir yerde okumana sevinir trip atmaz
İstanbul'daki üniversiteler daha iyi devlet üniversitelerinden bahsediyorum ve referans olarak iş anlamında daha önde bence hata olur
Hata olur tabi yarın birgun ayrilirsin gelecegini kendin seç insanlar secmesn
İstanbul yaz tabiki de sevgilinle olurda ayrılırsanız ne olacak olan sana olur Konya yazma bence
Sevgilin bugün var, yarın yok! Üniversite seçimin ise hayatını yönlendirecek. Gerisine sen karar ver kral
Sakın boyle birsey ama aşk gecici kariyer para kalici yarin ne olucagi belli olmaz en iyi okul neresiyse orasi hayatim
İstanbul'a yaz mantıklı tercih yapmış olursun. aksi takdirde olumsuz bi şekilde biten ilişkinin sonucunda büyük pişmanlık duyarsın. abini dinle sen.
Sırf sevgilinin gönlü olsun diye kariyerini etkileyecek şekilde tercih yapman saçma olur. Kim olursa olsun, kimse için yapılmamali bu