• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Üniversite Tercih

Sevgilim Konya'da yaşıyor, ilk tercihine Konya yaz diyor. İstanbul'a puanım yetiyor ama Konya yazsam hata mı olur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
63
Yapay Zekaya Sor
Sevgilim Konyada yaşıyor, ilk tercihine Konya yaz diyor. İstanbula puanım yetiyor ama Konya yazsam hata mı olur?
Sevgilim Konya'da yaşıyor, ilk tercihine Konya yaz diyor. İstanbul'a puanım yetiyor ama Konya yazsam hata mı olur?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Puan Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Arkadaşım öncelikle sana şunu söyleyeyim sevgilinin lafına göre geleceğini ve okuyacağın üniversiteyi seçme. Kararlarını kendine göre vermelisin netice de bu hayat senin hayatın ve senin kriterlerin olacak ki kendine uygun olanı kendin karar vereceksin sevgilin istediği için değil.

Yorumlar da olan şu genelleme cahil insanlara da bir kaç kelam etmek istiyorum.

Konya yobaz, cahil diyenler ve kötüleyen tüm insanlara kısacası...

Siz adam olsaydınız adamına denk gelirdiniz. Yirmi sekiz yaşındayım bu yaşıma kadar Konya da memleketimde hiç bir kötü durum yaşamadım. Ayrıca eskiden Konya dindar bir şehirdi, insanları merhametli, saygılı ve sevgi doluydu hala öyleler ama bu kısımda olan insanlar azaldı. Sebebiyse sağdan soldan diğer illerden gelen öğrenciler yüzünden. Nedeni gene şu İstanbuldan bir kız/erkek geliyor orada seks hayatı çok aşırı rahatken buraya yayıyor birken iki oluyorlar böylelikle burayı da geldikleri yer ve kendileri gibi rahat yapmaya çalışıyorlar.

Ayrıca Konya da gece 12'den sonra İstanbul'a nazaran kadınlar daha özgür ve güvende hissediyor kendini. İstanbul gibi yer dururken falan demişler. Ulan İstanbul ne? İstanbul'un yarısını gece kondu mahalleleri, tacizciler, organ mafyaları, tecavüzcüler, uyuşturucu satıcıları oluşturuyor. Bir insanın memleketini genellemeye vurarak kötülemeden önce nerden çıktığınıza bakın önce.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sorucannn
    Sorucannn Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Artıları eksileri hesapla ona göre karar ver.
    Üniversitede sevgilisinden ayrılan da var ayrılmayan da
    Sırf sevgilisi için geldiği üniversiteye sevgilisinden ayrıldığı için pişman olan arkadaşlarim vardı
    Farklı şehirlerde ilişki yürütebilende var uzak mesafeden kaynakli ilişki bitirende
    Bir çok arkadaşımın ilişkisi sırf farklı şehirlerdeler diye bitti
    O nedenle her şeyi otur bir düşün
    Hatta eline bir kağıt al
    Eksiklerini bir tarafa artılarını bir tarafa yaz ve seçimini bu şekilde yap
    Kimsenin seni manipüle etmesine izin verme

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yorumlarda ki arkadaşlar İstanbul üni hayatına senide karıştırmak istiyorlar. Sırf konya daki ortam İstanbul'dan daha iyi değil diye yorum yapmışlar. Halbuki üniversiteleri iyi. Zaten bu zamanda iyi üniversitede 1. de bitirsen bir işe yaramaz torpilliler iyi üniversite 1. lerinin yerini çok rahat alıyor. İkilemde kalmışsın ve sevgilinin yanına gitmeyi soruyorsun içten içe bu var sende. Bence konyayi seç

0
    4 Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Konya yobaz şehri kusura bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@xdenizx898 yobaz olması oraya okumaya gidenleri bağlamaz. Üniversiteye meslek sahibi olmaya gidilir başka amaç yok. Şehrin insanlarını sıkıntı yapmanın alemi de yok

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Tam aksine insanın okuduğu şehir ulaşım olsun insanları olsun pahalılık olsun eğitim kalitesi olsun her şeyiyle çok önemli orada yıllarını geçirecek insanları tabiki önemli orada sadece ders mi çalışacak bu insan orada yaşayacak.
      Bu nasıl bir mantık ya nasıl gerçek dışı bir bakış açısı insanları yanlış yönlendirmeyin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@xdenizx898 bende farklı şehirde üniversite okuyorum insanları bana da uymuyor ama sıkıntı yapmıyorum onların arasına karışmıyorum. Ben bir öğrenciyim şehrin insanlarıyla işim ne? Markete girince kimse yerli halk bu öğrenci hadi bunu linçleyelim demez, anlinda öğrenci yazmıyor. Ulaşımsa heryerde ulaşım var üniversiteye giden çok otobüs belediye var nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bütün şehirlerde ulaşım önceliği üniversitelere verilir. Konya'nın üniversitesi de bilindik, adı olan bir üniversite. Bir öğrenci orada avmye gitse kapıdan cevirmezler emin ol. ya da içeride kimse üstüne atlamaz.

Yorumla
  • _MelisYıldız_
    _MelisYıldız_ Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Hemde büyük hata. Sevgilini çok sevebilirsin, hatta ciddi bile düşünebilirsin ama böyle geleceğini etkileyecek önemli seçimleri lütfen bundan ayrı tut. Gidebileceğin en iyi üniversiteyi ve bölümü seçmelisin, sevgilinin isteklerini değil. Yarın bir gün ayrıldınız diyelim o zaman pişman olursun.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

114

Cevap

140

Cevap

• Baran1979
    Baran1979 Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Okulun vilayeti olmaz. Bende İÜ mezunuyum konya Selçuk olsaydı ne değişecekti. Ben İstanbulun bir özelliği olduğunu düşünmüyorum üstelik. Tam tersi İstanbul tam anlamı ile bir kafa karışıklığı cenneti. Sevgiliniz ile yaşanmışlığınız ne kadar kemikleşmiş sağlamlaşmış bilmiyorum. Ama orada diz dize kafalarınız dağılmadan aklınız birbirinizde kalmadan çok huzurlu bir okul hayatı yaşarsınız diye düşünüyorum. Ayrılsanız bile birbirinizden Konya çok daha düzgün sakin bir yer İstanbuldan. Kimse İstanbulu matah bir yer sanmasın.

1
    0 Yorumla
  • okuyankim
    okuyankim Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgili senin tercih sıralamanda ait sırada olsun..

Başta okumak istediğin bölüm ve bunu hangi üniversitenin daha iyi sunduğu?

İTÜ, İÜ, Marmara geliyorsa İstanbul daha ağır geliyor fakat Selçuk Üniversitesi de gerçekten iyi bir üniversite.

Şehir olarak ele al? İstanbul'da yaşamak kabul edelim zordur, okula gitmek için 2-3 vasıta değiştirirsin. Fakat Konya öyle değil, duruma göre kaldığın yere göre kampüsün içine giren tramvaya binersin. Ha bu arada kampüs demişken, Selçuk Üniversitesi kampüsü Türkiyede ortalama bir ilçeden daha büyüktür. Kampüsün hemen yanında Bosna Hersek mahallesinde yaşarsın, mesafe kısalır. Yalnız kışın hayatında yemediğin ayazı yersin.

Araştır, incele, aklına yatan yeri işaretle. Sevgiline gelince, 2 sene sonra olmazsa mezun olunca ayrılacaksın nasılsa. Fakat diploman seni asla terketmez.

1
    0 Yorumla
  • furkanyazıyor
    furkanyazıyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Hayatının en güzel yıllarını zehir et aferin kızım seni göreyim. Sonra sevgilinden olurda ayrılırsan işte o zaman anlayacaksın nasıl büyük bi hata yaptıgını ama iş işten geçmiş olacak oranın çevresini insanını bilmiyorsun en güzel yıllarını bi insan için mahvetme mahvetme umarım etmezsin.

1
    0 Yorumla
  • padisahinkizi
    padisahinkizi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Okuduğun bölüm açısından üniversite ismi önemli ise İstanbul'u yaz. Ama değilse İstanbul gerçekten yaşanılacak bir şehir değil. Okurken ekonomik açıdan çok sıkıntı yaşarsın. İlla Konya da olsun demiyorum ama.

2
    0 Yorumla
  • Guzin-abla
    Guzin-abla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 69 , eic 98%
    +1 yıl

Aileniz istanbuldaysa bütçe ve rahatlık açısından İstanbul'da kalın, konyada sevgilinizle olduğunuzda kendinizi derslere veremezsiniz, sizin için ilk önce önemli olan eğitim olmalı, tatil günleri sevgilinizle buluşursunuz görüşürsünüz, ayrılıklar, özlemler sevgiyi ayakta tutar

0
    0 Yorumla
  • SanaNeDerGibi
    SanaNeDerGibi Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Ahah gülesim geldi... konya mı? öğrencilere ne gözle bakıldığını dahi bilmediğin belli. orada uni okumak hic okumamaktan daha iyi. İstanbul tercihin olmali. millet burada okumak için siraya giriyor para veriyor. yani açıkçası sen okumak ile okumamak arasindasin. gelecek seni bir yere tasir ve seçimlerin şu an en büyük sinavin. sanirim sen bunda bile görüş alıyorsan okuma konya ya git orada yaşa 😂😂

0
    0 Yorumla
  • aleda33
    aleda33 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Yorumlara baktim da herkes konya soyle konya boyle bir suru atip tutmus inan yazmak istiyosan yazabilirsin konya guzel sehir uniler de guzel ama tabi iyi dusun bir sevgilin icin bunu yapma sonucta herkes İstanbul da okumak ister bunu iyi dusunerek yap burdaki sacma sapan yorumlari da dikkate alma cogu yazmak icin yazmis

0
    0 Yorumla
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl
    Üniversite Tercih konusunda 370 cevap paylaştı.

Konya yazmayın ama Ankara yazabilirsiniz orada da güzel üniversiteler var hem de Konya'ya yakın.

1
    1 Yorumla
    • tgnunacc
      tgnunacc
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bak şimdi konya güzel sesiz bir şehir. Üniversite olarak kaliteli Selçuk üni., Necmettin Erbakan , Karatay üni. Var yani ben Konya'da öğrenciyim eğitim ve kültür olarak güzel bir yer tabi ben övmek için söylemiyorum sadece sana belki yardımcı olur yorumlar. Tabi sen nereyi istiyorsan hangisi sana daha iyise orada oku. Hane orayı seçtin orası olmadı gene istediğin şehre gidebilirsin dikey ve yatay geçişle.:) Başarılar sna

0
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

O sevgili dediğin bugün var yarın yok, puanın en iyi nereyi tutuyorsa orayı yaz. Kendi oturduğun şehri yaz hatta. Sevgilin senin yazdığın yeri yazıp gelsin madem

3
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 32%
    +1 yıl

Sevgilin, sadece kendisini düşünen bencil bir parazit. Sakın ona uyup öyle bir hata yapma. İşveren olarak Konya'dan mezun birisini, İstanbul'dan mezun birisine asla tercih etmezdim. Ve fiili realite de zaten bu şekilde oluyor.

1
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

40 yıllık karı koca bile ayrılıyorken sizin sevgiliniz için böyle bir fedakarlık yapmanız aptallıktır. Öncelik sizin kariyeriniz olmalıdır mademki okuyorsunuz.

2
    0 Yorumla
  • Birmimarcık
    Birmimarcık Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bence hata yaparsın bu ilişki senin geleceğinden önemli değil bir de bu şekilde davrandığın zaman sevgilin seni cepte görmeye başlayabilir benim arkadaşlarımda sonları hep hüsran oldu iyice düşün derim

0
    0 Yorumla
  • JaneRuby
    JaneRuby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

İstanbul’u yaz… Konya’daki üniversiteyi bitirsen bir İstanbul’daki üniversiteyle aynı olan saygınlığı erişemeyebilirsin… Kariyerini düşünmen en iyisi sevgilin seni seviyorsa saygı duyar durumuna.

0
    0 Yorumla
  • Kidemlierkekk
    Kidemlierkekk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Sakin öyle bir şey yapma. 2 gün sonra ayrilirsaniz nolucak? 4 yıl orada yaşayacak olan sensin. İş başka aşk başka okul başka. Karıştırdığında zarar görürsün

1
    0 Yorumla
  • Kalamamarkadas_
    Kalamamarkadas_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

"Kanka sakın yazma" diyemem eğer istediğin bir yerse yaz ama yazarsan da sonradan pişman olma durumun var sonuçta, hep onunla beraber olacağını nereden biliyorsun?

1
    0 Yorumla
  • lirandaaa
    lirandaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

kimse için hayatını etkileme gönlünden geçen neyse onu yaz nerde daha başarılı bir eğitim görüceksin ona karar ver

2
    3 Yorumla
    • bağlaçolandee
      bağlaçolandee
      +1 yıl

Bu fake doğruyu söylüyor

Yorumla
    • lirandaaa
      lirandaaa
      +1 yıl

@bağlaçolandee niye güldüm lan ben bu yorumuna slkjldgkjslkgj

Yorumla
    • bağlaçolandee
      bağlaçolandee
      +1 yıl

Çünkü komik

Yorumla
  • yavuzzcan13
    yavuzzcan13 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sakın öyle bir hata yapma. Konya güzel bir şehir değil, öğrenci şehri hiç değil. Okulların kalitesi de kötü. 2 gün sonra ayrılırsınız kazıklandığınla kalırsın

0
    0 Yorumla
  • dengeszhatuns
    dengeszhatuns Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Kendi istedigin yeri yaz boş ver sevgilini en nihayetinde sevgilin bugun var yarin yok olbilr hayatini kimsenin soylemleri isteklwri uzerine kurm bence tabiki yinde sen bilirsin

0
    0 Yorumla
  • Greenz
    Greenz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 87%
    +1 yıl

Kariyerin için en iyisi hangisi ise onu seç. Sevgilinle yine görüşürsünüz artık İstanbul-Konya hızlı treni var nasıl olsa, atlasa trene hafta sonu yanına gelir.

0
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

Geleceğin söz konusu bence İstanbulu yaz internette tanıştığın tam olarak huyunu suyunu bilmediğin biri için geleceğini risk altına atmaya değmez ilerde pişman olursun

0
    0 Yorumla
  • kodi34
    kodi34 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl

Kendince kıyaslama yap ona göre karar ver bana kalsa İstanbul derim aileni maddi açıdan da zor duruma sokabilirsin sağlık bir şekilde düşünüp karar vermelisiniz

0
    0 Yorumla
  • Sürrela
    Sürrela Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Konya neresi awkkk. İstanbul varken ortası seçmen saçmalığın daniskası olur. Yarın bir gün ayrılmayacağınız ne malum

1
    0 Yorumla
  • lckrmn
    lckrmn Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

1- asla evlenmeden once hayatini dogrudan etkileyecek kararlari karsindakine gore alma.

2- ozellikle konya asla ama asla yazma.

1
    2 Yorumla
    • Noname123456789
      Noname123456789
      +1 yıl

Bu arkadaşı dinle

Yorumla
    • lckrmn
      lckrmn
      +1 yıl

@Noname123456789 👍👍😎😎

Yorumla
  • samandra001
    samandra001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 92%
    +1 yıl

Kanka aman diyin konyalılardan uzak dur konyadan adammı çıkar bak iki sefer tecrübe ettim kendini seviyorsan uzak dur djdjjs

1
    0 Yorumla
  • seiji
    seiji Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 91%
    +1 yıl

hayir yazma bir kere sevgilinse seni seviyorsa senin iyiligini dusunmesi lazim senin icin daha kotu olani niye istiyor dusun biraz

1
    0 Yorumla
  • eleocharis
    eleocharis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hata olur. Hayat senin de hayatın ilişkiler uzaktan da yürüyebiliyo. Yürüyemiyosa da olmuyo demekki. Ama istanbulu elinin tersiyle itme.

1
    0 Yorumla
  • Fugazii
    Fugazii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

İstanbul'u yaz bir gün ayrılacaksınız konyada tek başına öyle kalacaksın ne yapacaksın İstanbul'da çevre edindin mi bir de senden iyisi yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hata olur tabiki. Sevgilinin isteğine göre değil kendi isteklerine göre hareket etmelisin. Hem asla güven olmaz. Benim çok arkadaşım var sevgilisi istedi diye onun yaşadığı şehri yazıp 2 ay içinde kavga edip, birbirlerini görmezden gelmeler...

1
    0 Yorumla
  • ArchSila
    ArchSila Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

İstanbul yaz kimseye gore tercih yapma bugun var ama yarin yok belkide sevgilin Niye tum hayatini etkilesin

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Puanın ve daha iyi bölümler İstanbul’da ise, İstanbul yaz. Bu sizin geleceğiniz. Seven insan mesafelere katlanır

0
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Bence İstanbul yaz derim. Hangi bölümde mutlu olacaksan, hangi bölümde iş olanağı genişse onu seç derim. Genel olarak sevgil bugün olur yarın olmaz.

0
    0 Yorumla
  • duvarmenkeroş
    duvarmenkeroş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle İstanbul yaz geleceğin senin her an terk edebilecek birisine bırakma. Mutlaka İstanbul yaz. Geleceğimi garantiye al

0
    0 Yorumla
  • masumcocuk34
    masumcocuk34 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

Konya Selçuk Üniversitesi güzel üniversitedir ama hayatını yani geleceğini sevgiline göre şekillendirme tabi, büyük hata olur.

0
    0 Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Hayatının en büyük aptallığını yaparsın ki kadınlar genelde aptaldır zaten. Sen kesin Konya tercih edersin. 😃

0
    0 Yorumla
  • In_flames_
    In_flames_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

Bugün sevgilin ama yarın sevgilin olacağının bi garantisi yok.
    Üstelik kariyerin içinde önemli nerden mezun olduğun.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yobaz şehrine okumaya ne diye gidiyorsun ya sevgilin iki güne tekmeyi basar sen okulunu dusun sevgili ne diye dusunuyorsun sevgili geçici abi saf olmayin erkekler olsa asla dusunmez gider İstanbul yazar erkeklere değmez anlayin artik

0
    0 Yorumla
  • zeynebpbuyukinan
    zeynebpbuyukinan Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Konyada güzel universite yok İstanbul 'daki üniler daha iyi
    Gerçi sıralamani bilmiyorum
    Sırf sevgilin istedi diye istemiyorsan yazma bence

0
    0 Yorumla
  • Laita123
    Laita123 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 75%
    +1 yıl

İstanbul varken Konya mı gerçekten dinleme sevgilini geleceğin daha önemli herkes gelip geçicidir önemli olan sensin

0
    0 Yorumla
  • bluelexa
    bluelexa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

Saçmalama içinden nere geçiyorsa yaz onada çıkmadı dersin ya hadi ayrıldın bpşver değmez büyük pişmanlık yaşama sonra..

0
    0 Yorumla
  • sevenlerintercihi
    sevenlerintercihi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

Ömceliğin kaliteli okul ne Konya’sı sen Konya’yı tut ki kazmadın bitirdin Konya girişim için bin pişman olucaksın, iş mi bulacaksın hayır

0
    0 Yorumla
  • rhythm072
    rhythm072 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 44%
    +1 yıl

Hata tabikide zaten konyada okumak hata madem öyle onistanbul yazsın yazamiyorsa birdaha sınava girip çok çalışsın.

0
    0 Yorumla
  • muratduru_1991
    muratduru_1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

İlk olarak kendi şehrini yaz su an sonra da istediğin yerleri yaz ama unutma su zamanda en yakın yerde okumak daha iyidir

0
    0 Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

manyak mısın sen İstanbul yaz tabiki sevgilin gelsin İstanbul'a
    İstanbul üniversiteleriyle allahın yobaz konyası bir mi

0
    0 Yorumla
  • alparslann15
    alparslann15 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Sevgili için eğitim hayatını değiştirme yapicagin en büyük hata olur gerçekten seven bi insan seni düşünür kendini değil

0
    0 Yorumla
  • Mid-AtlanticRidge
    Mid-AtlanticRidge Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Çok büyük bir hata olur. Böyle sevgilisi için üniversite tercihi yapıp da sonradan ayrılan arkadaşlarım oldu.

0
    0 Yorumla
  • FirariHayat
    FirariHayat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Hayatında başka bir hata yapman gerekmez o kardeşim kendini düşünüyor seni düşündüğünden değil Konya nere İstanbul nere :)

0
    0 Yorumla
  • Fearless10
    Fearless10 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

2 gün sonra seni bırakınca mevlana gider durursun beddua etmeye

1
    3 Yorumla
    • samandra001
      samandra001
      +1 yıl

Kcdkdjskjsjs

Yorumla
    • yüsra5858
      yüsra5858
      +1 yıl

@fearless10 ULAN HAYKIRDIM LANN 🤣🤣🤣😂😂😂 A. W. K

Yorumla
    • Fearless10
      Fearless10
      +1 yıl

Öyle ama 😀😀

Yorumla
  • Bigproof
    Bigproof Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

Hayatını mahvedersin konyayada gitsen o ilişki bitebilir ki üniversitede ilk aşklar hep biter.

1
    0 Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Hayatininen boktan senelerini deneyimlemek icin guzel bi sehir

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl

Sevgilin için değil vatanın millettin ve kendin için okuyacaksın

1
    0 Yorumla
  • kırmızılego
    kırmızılego Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Evet hata olur. Onunla ayrılmayacağız ne malum? O gelsin İstanbul'a öyle söyle

1
    0 Yorumla
  • Powerlifter00
    Powerlifter00 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

Konyaliyim ama İstanbul icin durumun iyiyse orayi yazardim ama konyada ucuz degil Bence

1
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Hayatının hatasını yaparsın.. Yapma. İstediğin yer neresi ise orayı yaz..

1
    0 Yorumla
  • Şakişaki2
    Şakişaki2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Konya üniversiteleri de iyidir ama İstanbul'un iyi üniversiteleri tutuyorsa İstanbul yaz derim.

1
    0 Yorumla
  • YalvarBarışalımp
    YalvarBarışalımp Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

konya da ne isin var allaskina ya bi sacmalamayin 3 5 ay birbiriniz gormezseniz olmezsiniz

1
    1 Yorumla
    • Konya_Beyefendisi42
      Konya_Beyefendisi42
      +1 yıl

Öyle söylemeyin hanımefendi bir gün gelin olarak gelebilirsiniz 🙂

Yorumla
  • BirÇilekokusu
    BirÇilekokusu Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

İstanbul yaz bence. Sevgili için değmez Konya yazmaya

1
    0 Yorumla
  • Bisorrumvar
    Bisorrumvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hata olur, kendin okuyacaksın ve gitmek istediğin şehri tercih et

1
    0 Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Ya İstanbul varken Konya ne alaka hayatini mi karartmak istiyosun egitim bu baska bisey degil

1
    7 Yorumla
    • Konya_Beyefendisi42
      Konya_Beyefendisi42
      +1 yıl

Madem öyle kıza bir 5000 TL yardım et akıl vermesi kolay

Yorumla
    • Alaçatı_mavisi
      Alaçatı_mavisi
      +1 yıl

@Konya_Beyefendisi42 muhtarmisiniz beyefendi

Yorumla
    • Konya_Beyefendisi42
      Konya_Beyefendisi42
      +1 yıl

Akıl herkeste var hanımefendi önemli olan para 💵

Yorumla
    • YalvarBarışalımp
      YalvarBarışalımp
      +1 yıl

kiz para istememis akil istemis

Yorumla
    • Konya_Beyefendisi42
      Konya_Beyefendisi42
      +1 yıl

Ben olsam para isterdim akıl Ben de var hanımefendi gerçi parada var bende ama 🙂

Yorumla
    • YalvarBarışalımp
      YalvarBarışalımp
      +1 yıl

ama siz degilsiniz, iyi gunler.

Yorumla
    • Konya_Beyefendisi42
      Konya_Beyefendisi42
      +1 yıl

İyi günler dilerim

Yorumla
  • Benbendedegilimmm
    Benbendedegilimmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

İstanbul dururken Konya yazılır mı? Niye onun dediği olsun. Ne saçma

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Üniversite Tercih > Sorular > Sevgilim Konya'da yaşıyor, ilk tercihine Konya yaz diyor. İstanbul'a puanım yetiyor ama Konya yazsam hata mı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ben Konyalıyım, sevgilim İstanbullu. Nikah hangi tarafta olur? 34 cevap verildi
Üniversite için 2 şehir arasında kararsız kaldım. Ankara ve Konya, sizce hangi şehri yazmalıyım? 13 cevap verildi
Kocaeli mi İstanbul mu? 9 cevap verildi
Konya merkez de yaşıyorum başarabilir miyim? 11 cevap verildi
Konya da üniversite hayatı nasıl? Konya nasıl şehir? Konyalı ya da Konya'da yaşayan varsa... 16 cevap verildi
Eskişehir'de okuma hayalleri kuran sevgilimin puanı ancak Konya'ya yetiyor. Buna içten içe... 73 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayaklarim nasil gorunuyor, sizce duzgun ve estetik ayak sayilir mi?
  • Ben 22 yaşındayım dayım 34 yaşındaki adamı bana söylüyor evlilik vs için?
  • Tüm yaz bronzlaşmak için ugraşanlar hakkinda ne düşünüyorsunuz sizin icin bronzlaşmak ne kadar önemli?
  • Kitap okumanın en verimli saati hangisi gece mi sabah mı?
  • Sabah serinliği neden bu kadar iyi?
  • Gece acıkınca ne yiyip içmek daha iyi geliyor, atıştırmalık mı içecek mi?
  • Dolunay ışığı altında ne yapmak isterdin?
  • Çabuk sıkılır mısın?
  • Aşkta ilgi şart mı?
  • Hırslı biri misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨