Ne yapacağımı bilmiyorum, sayısal mı hukuk mu?

Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum yaklaşık 3-4 ay önce kalbimi ve hislerimi dinleyerek eşit ağırlık seçtim çünkü küçüklüğümden beri hukuk okumak istiyordum fakat ailem ve arkadaşlarım sayısal derslerimin iyi olmasından dolayı beni sayısala geçmem yönünde yönlendirdiler. Liseye geçerken iyi bir puan yapamadım ilcemdeki 3. anadolu lisesine gitmek zorunda kaldım o yıldan itibaren içimde kendime bir güvensizlik var. İnanamıyorum kendime mesela Tıp veya diş hekimliği kazanacağıma inanmıyorum. Neyse konuya dönelim Eşit ağırlık seçtim yazin tyt kampı gibi bir kurs var mı diye bir dershane/etüt 'e gittim sormak için (ilcemdeki en iyi dershane) sonra seneye alım yapabilmek için sınav şartımız bulunuyor dediler (30 kişiyi alıyorlarmış) sınava girdim 150 kişinin içinden 14. oldum ve girmeye hak kazandım girenler falan da hep fen ve en iyi Anadolu lisesi sonra bir anda yazıldım 11 için sonra öğrendim ki tek sayısallar gidebiliyor apar topar bölümümü sayısal yapmak zorunda kaldım o denemeden sonra kendime inancım geldi. Fiziği fullemistim ve çoğu fen lisesi öğrencisini geçmiştim kendime güvenim vardı şu aralar kendime güvensizliğim yeniden başladı hukuk okuma isteklerim bölüm değiştirmek kolay hemen değiştiririm fakat şu ki dershaneye para ödendi (18 bin TL içim acıyor) bu paraya da yazık olacak ailem ne şartlar altında çalışıyor ne yapacağımı da bilmiyorum hiçbir yeri kazanamazsam da kötü içim içimi yiyor ne olur yardımcı olun en azından fikirlerinizi merak ediyorum
Ne yapacağımı bilmiyorum, sayısal mı hukuk mu?