Yks sınavında kopya çektim sanarlar mı?

merhaba, geçtiğimiz hafta sonu yks sınavına girdim. mezun yılımdayım ve gerçekten çok stresliydim. türkçe benim en iyi dersim normalde hiç zaman kaybetmeden en geç elli dakika içerisinde sınavı bitirir, 34-35 net arası çıkarırdım fakat sınav anının telaşıyla 4 soruyu toplam 20 dakikada çözdüm ve çok panikledim. türkçeyi bitirmeye yakın gerçekten çok zaman kaybetmiştim, bitirdiğim sırada neredeyse 2 saat olmuştu ve ben çok geride kaldığım için o telaşla çaprazımdaki kızın kitapçığına baktım, insanlar hangi bölümdeler diye. saniyelik bir bakıştı kafamı bir saniye bile sürmeden geri çektim ama bunu sınavda toplam iki defa yaptım. matematiğe geçtiğimde de kafamı anlık kaldırırken istemeden çaprazımdaki çocuğun kitapçığına baktım. sınav boyunca çok telaşlı olduğumdan "nasıl yetiştireceğim" diye sürekli kendi kendime konuşuyordum ve bunu herhangi bir şekilde fısıltı bile olmadan yalnız dudak oynatarak yaptım. gerçekten çok pişmanım, sonuçlar istediğimden çok daha iyi geldi ve sıralama olarak hedeflediğimden daha iyisini yapacağımı düşünüyorum ama sınav anındaki bu dikkat etmediğim davranışlarım hakkında kopya işaretlemesi yapılır diye de çok gerginim. günlerdir düşünmekten başım çatlıyor ve iyi net çıkarmama rağmen huzursuzum, içim içimi kemiriyor. bu tür davranışlar kopya olarak işaretlenir mi, gözetmen öğretmen hakkımda tutanak tutmuş mudur? ayrıca hakkımda herhangi bir tutanak tutulduysa çaprazımdaki öğrencilerle sorularımız karşılaştırılır mı yoksa hiç araştırılmadan sınavım geçersiz mi sayılır? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yks sınavında kopya çektim sanarlar mı?