Eğitim & Kariyer Okul hayatınızda sınavlarda kopya çekiyor muydunuz? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Okul hayatınızda sınavlarda kopya çekiyor muydunuz? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Evet çekiyordum ama sürekli değil zaten benden kopya alanda oluyordu. çok yardım sever bir sınıftık 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yani birazcık ama her sınavda da değilSen peki? 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Çok çektim. 🙃 Yorumla BubiiBubii +1 yıl 😄😄 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir tanecik bile kopya çekmediğim sınava sınav demem ben. Öğrenciyi öğrenci yapan çektiği kopyadır ona göre okulda namı olur. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yok hiç çekmedim benim öyle takıntım vardır gerekirse boş kâğıt veririm ama kopya asla çekmem. 1 0 Yorumla
sarımınlaciverti Takip Et Yoda Yaş: 119 , eic 99% +1 yıl Çekmeyen yoktur herhalde zor zamanlarımda azda olsa kopya çekmişliğim oldu 1 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayir, okul üçüncüsü olup ders calismam yetiyordu zamanimda 1 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Zaten çalışkandin matematik sınavında 15 dakka tek kalırdım 1 0 Yorumla
KendineAnonom Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çekmeyen de kesin kopya vermeyen zeki arkadaştır : )) 1 0 Yorumla
BEŞlKTAŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lise sonda evet 😂 hep kopya veren taraftım 2 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ben hep çalışarak geçtim. Kopya çekmedim. 1 0 Yorumla
deathblossom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çekmeyen yoktur bir kez bile olmuştur 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çekmiyodum çekeni de ispiyonluyodum 1 0 Yorumla
Rumosiyikızdı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben genelde kopya veren taraf oldum hep 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kim kızdırdı Rümeysa seni? Yorumla Rumosiyikızdı +1 yıl O nereden çıktı Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Rümoş iyi kızdı diye nick almışsın. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çekiyorum abi 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Helal len Zehra 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdkdkd Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Çok kez 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen çekiyordum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çekerdim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet çekiyordum ama sürekli değil zaten benden kopya alanda oluyordu. çok yardım sever bir sınıftık
Yani birazcık ama her sınavda da değil
Sen peki?
Çok çektim. 🙃
😄😄
Bir tanecik bile kopya çekmediğim sınava sınav demem ben. Öğrenciyi öğrenci yapan çektiği kopyadır ona göre okulda namı olur.
Yok hiç çekmedim benim öyle takıntım vardır gerekirse boş kâğıt veririm ama kopya asla çekmem.
Çekmeyen yoktur herhalde zor zamanlarımda azda olsa kopya çekmişliğim oldu
hayir, okul üçüncüsü olup ders calismam yetiyordu zamanimda
Zaten çalışkandin matematik sınavında 15 dakka tek kalırdım
Çekmeyen de kesin kopya vermeyen zeki arkadaştır : ))
Lise sonda evet 😂 hep kopya veren taraftım
evet kopya çekiyordum.
Ben hep çalışarak geçtim. Kopya çekmedim.
Çekmeyen yoktur bir kez bile olmuştur
Çok çektik.. Ama keşke çekmeseydik.
Çekmiyodum çekeni de ispiyonluyodum
Evet, çekiyordum.
Ben genelde kopya veren taraf oldum hep
Kim kızdırdı Rümeysa seni?
O nereden çıktı
Rümoş iyi kızdı diye nick almışsın.
Çekiyorum abi
Helal len Zehra 🤣
Kdkdkd
Lisede flan çekmişliğim vardı