Dersi derste dinler, anlamayanlar anlatırdım.. anlamayan olduğun öğretmenler bile darkone anlatır size derdi. Bide tekrar ederdim aynı gün.. en kötü zaten notları temize geçerdim. Ve çoğu ben den defter alırdı.. Sınav öncesi sabah çok erken kalkar okurdum.. Yine de emin olmadığım zamanlar olurdu. Öyle kopya hazırlardım ki gözüme büyük gelirlerdi sonra onları iyice küçültürdüm.. okulda da herkese konu anlatır soru cevap yaptırırdım. Beyin fırtınası diyorlardı bana. Tabi sınavda kopyalara ihtiyacım kalmazdı hiç. Ve yardımcı oldum arkadaşlarıma hep. Ama sınav bitmeden istedikleri için gerilirdim. Sınav sonunu bekler herkese yardımcı olurdum ( o zaman kötü olduğu umrumda değildi) Yalnız bi sınavda kulaklık denemiştik 😂gayette oluyor dışarıda birisine soruları söylüyorsun oda cevapları.. Bir sınavdada sevdiğim bir öğretmenle soruları hazırladık.. cevapları biliyorum ve kaynak kullanmak serbest. 3 saat sınav 1-2 satır yazdım gitmiyor canım çok sıkkındı yarım saat sonra hocam çıkabilir miyim dedim canımın sıkkın olunu öğretmenimde fark etmişti... Büte kalacaktım ama bi baktım 100 almıştım ☺️🙏😇😅 Bir defada güzellik uzmanlığı belgesi alırken baktım herkes tedirgin whatsapp grup kurdum bitirdikten sonra fotoğraf atmıştım gruba bir kaç kişi daha atmıştı Bir de lisede sınıfta kopya çekilmişti ama yakınılmıştı o durumu net hatırlamıyorum Baya ekşın kopya çekmeler yaşamışım 😂😬
Çekmedim ama çok kopya verirdim özellikle İngilizce dersinde. ✌️Sınava çalıştırdığım arkadaşlarım bile oldu. Kitap kapağı açmayıp 100 alan İngilizce hocalarının sevdiği öğrenci bendim. ⭐️ Severim yabancı dili.
Genelde kopya verirdim. Bir kere matematik sınavında arkadaşımın ısrarı üzerine değiş tokuş yapalım dedik. Kağıt yere düştü değişirken 😂 ondan sonra daha cesaret edemedim kopya çekmeye de vermeye de 😅
Kopya demek az bile 😅 telefon yasak olduğu halde vermezdik saklardık biryerlerimize sınavda kilit ekranıma hazırladığım kopyayı koymuştumm hatta elektrik elektronik okuyordum pnömatik sistemler sınavında hocayı birileri oyalarken erkeklere yaptırmıştım sistemi 🥲🥲
Paso kopya çekerdim telefondan bakardım coğrafya klasik sorularına matematik sorularını hocamız eşitağırlığız diye verirdi benimde halam baya büyük bi eski hoca 2012 yks sorularını cnn de çözmüştü onun arkadaşı var matematikçi adamla kanka gibiyim pes oynarız bilardoya gideriz gezmeye vs gideriz o adam çözerdi soruları sınavda telefondan bakıp yapardım eski güzel günler :))
Lisede çok nadir kopya çektim, ama genelde kopya verirdim. Lisede çektiğim 10 kopya varsa 5'i sırf macera olsun diyedir, herkes kopya hazırlıyor ben eksik kalıyorum hissinden dolayı. Üniversitede ise hiç kopya çekmedim sanırım.
Açıkçası hiç derslerime çalışmazdım hep uyurdum, uyuduğum zamanlar gözüm sulanıyor ve bulanık görüyorum bundan dolayı adam akıllı kopya bile çekememişimdir ama dersi geçecek notlar alıyordum en azından Sözlüler kurtarıyordu. d
Lise hayatım boyunca hiç çekmedim cevap anahtarı olacak kadar iyi kağıtlar verirdim sadece anatomi sınavında Genioglossus yazılışını hep karıştırıyordum başka kasla duvar kenarındaydım onu duvara geçirmiştim onu sormuştu bide Kaz ayağını unutmayıp bunu unutmam büyük başarıydı benim için
Çekmedim zira miyop olduğum için kimsenin kağıdını göremiyordum. Hocalar bile bildiği için sallamıyorlardı benim başka kağıtların olduğu tarafa bakmamı 😂
Lisede hayatımda bir kere elime yazarak kopya çektim ve hoca da beni yakalamıştı, elimi yıkatıp sınavı çözmüştüm. Sınav bitti ve bana dedi ki herkes kopya çekebilir ama sen çekme beceremiyorsun 😂
Çok çalıştığım derslerim de vardı, kopya çektiğim derslerim de vardı. Mesela tarihi hiç sevmezdim, kopya çektiğim de oldu, verdiğim de. Minik minik notlar hazırlıyordum bazen😅
Çekmezdim kopya verirdim. Hatta birkez yakalandım. Kağıdımı aldı. Herkes çıkınca istersen kağıdını veriyim doldur dedi. Tabi niye kopya verdin diye sordu. bir şey diyememiştim
Valla kopya hiçbir şey yapmıyor hocaların gözündeki yerinizi koruyor hele ki bizim kimyacı aksine kopya çekmemiz için dışarıya bakıyo yani edebiyatçı takmıyo fizikçi ayırıyor ancak kopya çekmeyin diyo sadece gibi gibi….
Hocaya yakalandım gülümsedi bir şey dememişti. Çünkü ben de bilgi aktarımı yapıyordum sınıftaki arkadaşlarıma. Her şey karşılıklı 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ooooo sınav kağıdının resmini çekmek icin müdürün odasına gittik 5 kişi gixlice ve çektik ardından izin kağıdı yaptım kendimize müdürün kaşesiyle ve ıslak imazasiyla1 gün sonra da disipline gittik asdndhsh
Kopyaya gerek duymazdim aklimda kalanlarla girerdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çekmedim kimseye de vermedim güzel bir şeymiş gibi anlatıyorlar yorumlarda bide kul hakkına girmeye utanmıyor musunuz bu dünyanın bide öteki tarafı var
Lisede sınıfın en çaliskanlarindan biriydim kopya verirdim hep lise 3-4 te prensip meselesi diyip kimseye kopya vermedim. Zaten kopya çekip benden yüksek alıyorlar ben daha ne yapiyim?