AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Burada kimsenin kabahati yok. Sadece talihsizlik yaşanmış. Herkes mağdur. Neyse ki telafisi olan bir durum.
Anneler hep böyle asla halden anlamazlar bende üzüldüm geçmiş olsun hayatım kimsenin başına gelmesin önündeki çocuklara konuş bir helallik falan iste
Bilinçli olmayacaksak anne olmayalım. Gerçekten geçmiş olsun. Geçen geçti artık seneye hazırlanırsın. Sağlık önemli.
Neden yeni bir optik ve kitapçık verilmiyor merak ettim herkesin tek hakkı mı var?
Kitapçık var ama öptik Bi tane kişiye özel tüm bilgilerin var ve bir tane
ÖSYM 360 TL öğrenci başına düşen harç parasını almayı akıl ediyor ama yedek optik bulundurmayı edemiyor bizdede kızın oturduğu sıranın masasına mürekkep dökülmüş herhalde optiği kitapçığı elleri mürekkep olmuştu sınavı geçersiz sayıldı heba oldu 1 yılı o kadar ağladı çok üzüldüm
@Esra23456 ne kötü ya... yedek optik başlatılmalı mutlaka
Kesinlikle bende öyle düşünenlerdenim hatta Bü tür sınavların ücretsiz olmasından yanmayı ama gel gör ki ne istediğimiz gibi bu olsun
Cok uzuldum cocuk adina bende mezunum ama sende isteyerek yapmamissin keske bole bisey yasanmasaymis
geçmiş olsun aynı hatayı tekrar yapmazsın olur biter
Annen de senin iyiliğin için bir şey yapmak istemiş , aç girmeni istememiş sınava.
Şansızlığın böylesine de pes yani.
Annen haksız tabi ki.
Olqn olmuş üzülme artık boş ver herkesin başına gelebilecek bir şey.
Aç olduğun için kusmuşsun bence bir de stres vardır
Kusan sensin annenin suçu yok. Aç göndermek istememiş sınava normal. Olan onundekine oldu
valla burada kimse suçlu değil olan oluyor kaza kader diyeceğiz geçecek bunların önüne geçemeyiz olan senin önündeki çocuğa olmuş tabi olaydan sonra sınavına devam ettiyse etkilenmediyse inş bir sorun yoktur.
Su stresten aglayanlari, kusanlari, bayilanlari anlamiyorum. Kaybediyosanuz sebebi bu zaten her ne olursa olsun hicbirsey sizden onemli degil strese aglamaya gerek yok niye bunu kendinize yapiyosunuz ya. Bizde bu yollardan gectik ama boyle yapmadik
Suç sende değil ailende. Bilinç yok anlayış yok insaf yok akıl fikir yok
Çok kötü olmuş ya üzüldüm neyse hayırlısı böyleymiş
Ohaa cidden mi
Üstüme dünyanın dışkısı dökülse ben yinede sınava devam ederdim keşke o çocukta devam etseymiş.
kitapçığı ve kodlama yeri üstüne dökülmüş galiba istesede devam edemzki su bile dökülse geçersiz sayılyıor sınav ben de şeyi anlamadım nasıl kustu da bu çocugun optiğine falan geldi dediğin gibi oğlanın sadece üstüne gelseydi devam edebilirdi
Herseyde bir hayır vardır öyle düşün
Sen ve onundeki kişi içinde.
Sınavdan önce mide aç karına hapı ve şurubu şart işi şansa bırakmayın. Nexium, antepsin, gaviscon vs
boş ver belki bu olay desti izdivaça vesile olur. Şaka bir yana çocukla muhabbetini, bağlantını kesme.
Olan olmuş anneni suçlamayı bırak o da çok üzülmüş. Aslında iş sende bitiyor, mide pronlemi sık yaşıyorsun muhtemelen ama evde ona yönelik ilaç bulundurmuyorsun. Nöbetçi eczaneye bile yetişirdin belki istersen bak listeye hangi eczane nöbetçiymiş o gün. Yanına ekstradan selpak alsayfın ya. Ben bile 17 sene sonra öylesine girdim 2 tane selpak attım, kodlama kağıdına su döküldü sildim hemen kurudu.
Sınav salonundan nasıl çıkardılar sizi başka yerde sınava devam etseydiniz
Annen seni düşünerek yemek yedirmiş kadını suçlama zaten hastaymışsın o halde çözemezdin
Sadece annenin yedirdiklerinden olduğunu sanmıyorum. Fazla stres yapmışsın bence.
Zor bir durum geçmiş olsun ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok..
Anneme yks günü Birtane yabancı kadınla arkadaş olmuş ukraynalı kadın burada anneler çok zorluyor çocuklarını yemek yemiyorsa yemesin filan demiş şimdi ne kadar haklı olduğunu daha iyi anladım yanındaki sınava giren kişiye daha çok üzüldüm
Tr aileleri çoğu seyde komple hatali degil mi zaten?
Hatalı üretim*😄
Olmasaydı keske boyle hatalı üretimler 😅
Keşke fjcnfnk
Senin ailende mi öyle?
maalesef
😪 keşke olmasalardi
boş ver bazen hayat bildiğini okur sen ne yaparsan yap olmayınca çare yok sıkma canını anan baban seni suçlamasın
Çünkü suçlu sistemin kendisi eğitimi bu hale getiren utansın
Malmisin mk insan onune egilir kusar cocukmusun rahatsiz ya
Bal mide bulandirmaz miden zatwn kotuymus sen stresle basa cikma yolalrii dene paikologa git annene yuklenme olan olmus senin sycun degil uzulme
kısmet böyleymiş..
o da istemezdi böyle birşeyi..
Bal diyorsun ben de işkembe çorbası falan içirdi sandım kadıncağız
Çocukla sevgili ol bari hiç anlayışla karşılanacak bi olay değil çünkü. Annen de ne kadın ya 18 yaşındaki kıza koca zorla bişey yediriyor bebek gibi
krizi fırsata çevirmek böyle bir şey gâliba. d ablacım neden anlayışla karşılamasın kim ister ki herkesin içinde kusmayı heleki böylesine önemli bi sınavda hani benim üzerime kussa istesemde kızamazdım onun elinde olan bir şey değil sonuçta dimi
Orasi oyle elbet ama yazik cocugun da 2 senesiymis yani onunda uzulmesi kizmasi kendi acisindan dogal ama burada kizin sucu da yok elbet
Geçmiş olsun... senin suçun yok... anneler de biraz fazla hassas olayim derken cocugu duymuyorlar
Niye herşeyde anneni dinliyirsun ki başa cikman için kendini nasıl iyi his ediyirsan o şekilde davranican.
saglik olsun. hayirlisi buymus belkide. annenede kizma.ölum haric herseyin cozumu var. hem hemen mezun olupta napacan gencligin en guzel yillari sinavlar okullar
Şeker yiyince kafa mı calısırmıs Allah aşkına veliler acıyın cocuklarınıza ya
O çocuğun yerinde olsaydım 2. Senem olsaydı hiçbir şey olmamış gibi sınava devam ederdim
Çocuğun hatası orada tepki göstermek olmuş eğer hiç konuşmasaydı direk önüne dönseydi çocuk da mağdur olmazdı
Annenin bi hatası yokki sen stres yapmışsın kusmuşsun kendin diyorsun zaten
senin bilerek yaptığın bir şey yok ortada kendini suçlama üzerine kustuğun çocuk bile bir şey dememiş onun bir şeyler demeye hakkı varken
Her şeyde bir hayır vardır suç sende değil kesinlikle inşallah seneye çok iyi yaparsın
aghahagahahaha sen miydin o kusmuklu kız. aynı sınıftaydık.
ne iğrenç insansın
Keşke senin üzerine boydan boya kussaymış
@pinkpantherr16 neden? ben fulle yakın yaptım zaten
İstersen tam puan çek. Kimseyi kırma hakkı vermez.
@pinkpantherr16 tamam
Gerçekten çok üzüldüm, ama her şerde bir hayır aramak gerektiğini düşünüyorum.
Annen hatalı gibi. Senin bir suçun yok. O cocugunda bu sene kısmet degilmis kısmetten öte yol yoktur derler
Bence ne annen suçlu ne sen bunlar olabilen şeyler. Sonu değil dünyanın öndeki çoçuğun kağıdına bir şey olmadıysa devam etmeliydi bir şey olmazdı.
geçmiş olsun öncelikle. hiç bir şey senden önemli değil. ama annenin üstüne çok gidiyorsn evet senin suçun değil annen suçlu desek mutlu olacaksın sanki. sin nasıl istemden kustuysan annende sonucun böyle olacağın bilemzdi kendince doğru yaptı.
Kötü olmuş ya geçmis olsun ama olan olmuş artık üzülme sadece bundan sonra kendin dısında kimsenin isteklerini göz ardı etme. Kendini kötü hissediyorsan yemezsin kendin için neyin iyi olacagına sen karar vermezsen hayatın kayıp gider.
Stres önleyen haplar felan var onlardan kullansaydın keşke yapıcak bişey yok olan oldu artık kafana takma
Tatlı şeyler zihin açar hafızayı güçlendirir kötü bir niyet yok hayırlısı, geç olsun güç olmasın
Önündekine daha çok üzüldüm, kendini yakmak başka başkasını da yakmak başka.
Hem sana hem o çocuğa çok üzüldüm bari sınava geri alsalardı
Allahin ma.. lı seni niye hiçbir soruya cevap vermemisssin
Önünde oturan kişinin sınavı niye iptal oldu onu anlayamadım
Çocuğun sınav iptal mi oldu 🥺
Kustunmu küstün burada anneni suçlucak bişey yok kendi özgür iraden var yemeyebilirdin
Sen midenden dolayi değil stresten dolayi kusmuşsun
Sana da o cocuga da yazik olmus annen ne diyor peki
Geçmiş olsun. Seneye artık. Üzülme her şey de bir hayır vardır.
Oo kötü olmuş ama yapacak bişey yok hayırlısı buymuş
Çok kafaya takıp büyütüyosunuz ya akışına bırakın hayatı
Olan öndeki çocuğa olmuş. Çok üzüldum onun için
Çocuğu niye sınavdan çıkardılar ki
Sana üzüldüm de öbür çocuğa daha çok üzüldüm. Sucsuz yere gitti
ayt nin ortasında regl oldum bende sancıdan duramayıp çıktım