YKS2026 Arkadaşlar eşit ağırlıkçıyım acil detaya bakın? krmbrnc16 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tyt matematikte 13 civarı netim var ayt matematikte de 12 civarı netim var sizce yeter mi eşit ağırlıkçı olarakNot:Türkçem , tarihim , coğrafyam vs. Kötü değil Arkadaşlar eşit ağırlıkçıyım acil detaya bakın? Cevapla Tarih Soruları Matematik Soruları TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Bu sene sözel daha zordu. Bu yüzden sözel belirleyici olacak. İyi yaptıysan fark atarsın. 0 6 Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Sözeli iyi yaptığımı düşünüyorum da belli olmaz yine de Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Sen eşit ağırlıkçı mısın bro Yorumla Berk666 +1 yıl Evet Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Sen ne yaptın iyi bekliyor musun sonucunu Yorumla Berk666 +1 yıl Kötü geçmedi. Sözelde zorlandım. İdare eder yani. Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Peki bakalım hayırlısı olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benimde tyt mat 11 ayt 5.50 🥲 edb sos 25-26 bakalım artık 300-400 k diye düşünüyorum çok kötü yaa 0 0 Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeterli değil. Biraz daha fazla yapsaydın keşke 0 2 Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Ne yapalım bu kadar oldu 🙃😒 Yorumla Nilsisa +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
_dylmzoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Daha yüksek olmalı ya 0 3 Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Sen kac yaptın? Ve eşit ağırlıkçı mısın Yorumla _dylmzoglu +1 yıl Ben gireli yıllar oldu ve sayısalcıyım Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Hmm anladim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fen çözdün mü 0 3 Yorumla krmbrnc16 +1 yıl 2 tane işaretledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşittien girdiğin için işaretlememen gerekmiyor muydu ben mi yanlışlı biliyorum Yorumla krmbrnc16 +1 yıl Ayt isaretlemedim zaten tyt yaptim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu sene sözel daha zordu. Bu yüzden sözel belirleyici olacak. İyi yaptıysan fark atarsın.
Sözeli iyi yaptığımı düşünüyorum da belli olmaz yine de
Sen eşit ağırlıkçı mısın bro
Evet
Sen ne yaptın iyi bekliyor musun sonucunu
Kötü geçmedi. Sözelde zorlandım. İdare eder yani.
Peki bakalım hayırlısı olsun
Benimde tyt mat 11 ayt 5.50 🥲 edb sos 25-26 bakalım artık 300-400 k diye düşünüyorum çok kötü yaa
Yeterli değil. Biraz daha fazla yapsaydın keşke
Ne yapalım bu kadar oldu 🙃😒
Sağlık olsun
Daha yüksek olmalı ya
Sen kac yaptın? Ve eşit ağırlıkçı mısın
Ben gireli yıllar oldu ve sayısalcıyım
Hmm anladim
Fen çözdün mü
2 tane işaretledim
Eşittien girdiğin için işaretlememen gerekmiyor muydu ben mi yanlışlı biliyorum
Ayt isaretlemedim zaten tyt yaptim