Sağlık Arkadaşlar 50 kiloyum göbüşüm var itici mi? selinaymarji22 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kocaman göbeğim yok ama oturunca iyice fırtlıyor 😂 Güncellemeler+1 yıl Boy 151 arkadaşlar Arkadaşlar 50 kiloyum göbüşüm var itici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. itici değil kilo verirsin 0 0 Yorumla
_-_-Selçuk-_-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Bende 84 kiloyum hayvan gibi yedim herşeyi 3 haftadır diyetteyim şu an 75 kiloyum hedefim 68-70 olup tekrardan istediğim herşeyi yiyebilmek 😂😂 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çıtır dediğin yağsız göbeksiz olur akşama kadar bira içip ekmek beyaz un sağlıksız beslenirken kilona bakmaz erkeksiz 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Oturunca benim de fırtlıuor takma ya hahahah ne tatlı 0 0 Yorumla
PMB26 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl 50 kilo ve göbek🤔Varsa bile itici olmaz sempatik durur. Tabi kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bunu seven kişilerde var @Sarsılmam skfjdjjg 3 1 Yorumla Sarsılmam +1 yıl Hajsjs seviyorum evett Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bel hareketleriyle küçültür 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence kurcalama kalsın 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bel cukurun fazladir ondan gobekli gorunuyordur 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Sağlık konusunda 378 cevap paylaştı. Ayva göbeğe bayılmasın var mi 0 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Boy kısa o halde 2 1 Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Boy kısa da 40 kilo olcak değilim 😂 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boyun kısa mı 0 12 Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Kısa Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani hafif orada tabii olabilir O göbek değil midedir birazcık sporla hemen kendine gelir diye düşünüyorum Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Alt karnım var 😂 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani çok normal 1.51 boy 50 kilo bence çok tatlı duruyordur hiç sorun etme Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Karnımın yan tarafları yağlı değil tam ortası yağlı 😂 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Anladım O kısmı ama hani görmeden bir şey söylemek istiyorum Onun yağ olduğunu zannetmiyorum Yorumla selinaymarji22 +1 yıl orada yağda var kasta var şişkinlikte var hepsi bi arada Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani regl dönemlerinde özellikle şişkinlik olur orada yemek yedikten sonra olur bence dert etme dedim ya tatlı duruyordur boyun kısa olması büyük avantaj Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Ne konuda avantaj olabilir ki Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Kıyafet, güzellik, yaşlanmaİlişki... Yorumla selinaymarji22 +1 yıl Kıyafet olayında zorluk çekiyorum terziden çıkmıyom shdjjf Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Ama her kıyafet güzel olur Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. :)) boy kaçki:) 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normal gayet 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sağlık konusunda 861 cevap paylaştı. Ayva iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
itici değil kilo verirsin
Bende 84 kiloyum hayvan gibi yedim herşeyi 3 haftadır diyetteyim şu an 75 kiloyum hedefim 68-70 olup tekrardan istediğim herşeyi yiyebilmek 😂😂
Çıtır dediğin yağsız göbeksiz olur akşama kadar bira içip ekmek beyaz un sağlıksız beslenirken kilona bakmaz erkeksiz
Oturunca benim de fırtlıuor takma ya hahahah ne tatlı
50 kilo ve göbek🤔
Varsa bile itici olmaz sempatik durur. Tabi kişiye göre değişir
Bunu seven kişilerde var @Sarsılmam skfjdjjg
Hajsjs seviyorum evett
kizim var ki yiyoruz aaaaaa
Oturunca herkesin fırtlar
Bel hareketleriyle küçültür
Hahahaha, bişey olmaz
bence kurcalama kalsın
o nasıl oluyor ksjzjxhdd
Bel cukurun fazladir ondan gobekli gorunuyordur
Gobeeeni yirim
Ayva göbeğe bayılmasın var mi
Boy kısa o halde
Boy kısa da 40 kilo olcak değilim 😂
Boyun kısa mı
Kısa
Yani hafif orada tabii olabilir O göbek değil midedir birazcık sporla hemen kendine gelir diye düşünüyorum
Alt karnım var 😂
Yani çok normal 1.51 boy 50 kilo bence çok tatlı duruyordur hiç sorun etme
Karnımın yan tarafları yağlı değil tam ortası yağlı 😂
Anladım O kısmı ama hani görmeden bir şey söylemek istiyorum Onun yağ olduğunu zannetmiyorum
orada yağda var kasta var şişkinlikte var hepsi bi arada
Yani regl dönemlerinde özellikle şişkinlik olur orada yemek yedikten sonra olur bence dert etme dedim ya tatlı duruyordur boyun kısa olması büyük avantaj
Ne konuda avantaj olabilir ki
Kıyafet, güzellik, yaşlanma
İlişki...
Kıyafet olayında zorluk çekiyorum terziden çıkmıyom shdjjf
Ama her kıyafet güzel olur
Gayet normal bişi
Sıkıntı yok
Kat kat böyle
Boy kaç
:)) boy kaçki:)
Çok itici
olmaz karın çalış