YKS2026 YKS 2022 için moraller nasıl? Artık hazır mısınız? OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor YKS için çok az bir süre kaldı bakalım bu sınav herkes için nasıl geçecek? Heyecanı bir köşeye bırakma zamanı artık, hazır mıyız? Herkese başarılar arkadaşlar... :) YKS 2022 için moraller nasıl? Artık hazır mısınız? Cevapla YKS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Girmiyorum ama girenlere başarılar 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Başarısızlık korkusu var... 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Kendine güven bence... Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Allah herkese kolaylık versin 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Amin... Yorumla
mable Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl heyecan yerini daha çok büyük bir korkuya bıraktı 1 5 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Korkma bence sakin ol takvime takılma... Yorumla mable +1 yıl denerimm sen mezunusun Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Aynen mezunum ben...:) Yorumla mable +1 yıl ne bitirdin Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Uluslararası İlişkiler... Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Giremicem askerdeyim 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Seneye o zaman... Yorumla
Eda___1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl heyecanlıyım :( 1 1 Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Sakin olmaya çalış ya... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Girmiyorum ama girenlere başarılar
Başarısızlık korkusu var...
Kendine güven bence...
Allah herkese kolaylık versin
Amin...
heyecan yerini daha çok büyük bir korkuya bıraktı
Korkma bence sakin ol takvime takılma...
denerimm sen mezunusun
Aynen mezunum ben...:)
ne bitirdin
Uluslararası İlişkiler...
Giremicem askerdeyim
Seneye o zaman...
heyecanlıyım :(
Sakin olmaya çalış ya...