Sınav 2020 gibi kolay mı olur, 2021 gibi zor mu yoksa ortası mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ek süre verildiği için misliyle alacaklarını düşünüyorum.
Bence de tyt de türkçe paragrafları bayağı zorlayacaklardır. Ayt nasıl olur sence çok kolay yapmazlar değil mi
İnşallah aşırı zor olur. İnşallah kalem kipirdatamayacak kadarzor bir sınav olur insallahh..
Bunu dememdeki sebep eğer sınav kolay olursa herkes yapar ama zor olursa hak eden yapar.
Evet umarım öyle olur bende böyle istiyorum eleyici olsun çalışan belli olsun
Kolay olacak yığılma filen hikâye mezunlarda da yığılma atama bekleyen bir tek bölüm olarak düşünme
Nasıl yani anlamadım
Mezun olup atama bekleyen çok var sınavın kolay olup olmayacağını bilemeyiz ben çok girdim bu sınava ikinci üniversite içinde girdim bir sene zor olursa gelecek yıl kolay oluyor belli olmaz ama
Evet genelde öyle oluyor ama bu sene çok fazla katılım var ve tyt sınavına 30 dk eklendi barajlar kalktı bunun sonucunda zor olması gerekmez mi? Buna rağmen kolay yaparlarsa çok yığılır sıralamalar kötü olur o yüzden korkuyorum biraz
Kesin bir şey diyemez kimse bence kolay olacak neyse görecez nasıl olsa boş ver
Aynen öyle hayırlısı olsun
2020 gibi olmasında. 202q1 de de sadece matematık zordu bu sene Türkçe ck zor olur mat biraz daha kolay olur
Tytde verdikleri süreyi uzun paragraflarla alacaklarını düşünüyorum zaten ama ayt 2020 gibi olmaz umarım ya matematik öyle olursa bu kadar kişiyle acayip yığılma olur
Cıkarlılan konu yok asla 2020 gibi olmaz 2021 de de mat zormus o kdr zor olmasın Orta olsun ama her sınavda ya Türkçe ya mat zor oluyo bı sene tr zor olcak mat orta zor
Şu an içimi rahatlattın biraz evet kolay bile sorsalar 2020 de kaldırılan zor konular var onlara çalışmayan çok kişi var o kadar yığılma olmaz evet orta bir sınav çok iyi olur gerçekten ne kolay ne zor olsun
Ya zaten ya tr zor oluyo ya mat diğerleri hep orta kolay arası.
Zor olacak ki eleyici olsun geçen senenin mezunları var bu sene girecekler var
+baraj da kalktı eleyici olması gerek öbür türlü ipini koparan üniversiteye girer
İnşallah dediğin gibi olur ya kolay olursa acayip yığılma olur korkuyorum ondan
Zor olmasından korkmuyor musun kendi adina?
Hayır kolay olmasındansa zor olması sıralamalar için çok daha iyi, kolay olunca herkes yapıyor ama zor olunca eleyici oluyor bu kadar kişiyle kolay bir sınav olursa çok kötü gelir sonuçlar çoğu kişi istediği yere yerleşemez
Zor olacak
Geçen sene gibi mi? Daha zor olur mu sence? Ben 2020 gibi kolay olurda yığılma olursa diye korkuyorum çok kişi giriyor ya bu sene o riske girmezler sence değil mi
Olmaz olsa puan duser
2020 gibi olmasında
Evet ya bende ondan korkuyorum. Bu kadar kişi sayısıyla bir de 2020 gibi olursa çok acayip bir yığılma olur bu riski almamışlardır umarım. Zor olsa daha iyi sıralamalar için
İnşallah zordur ya
İşimiz zor yoksa
Aynen öyle umarım istediğimiz gibi olur başarılar:)
Sanada
İçimdeki ses zor olacak diyor ama
Bende öyle düşünüyorum ya 2020 de yığılma olduğunu gördüler sonuçta en kötü orta düzeyde bir sınav olur 2019 gibi
Bir de 2020 de en zor konular kaldırılmıştı o yüzden yığılmaya sebep oldu aslında biraz da bu sene konular duruyor kolay bile olsa o kadar yığılmaz