Bu sene girecek olanlar yazsın
Evet
Hayır
Her sene kazık zaten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kolay olacağını düşünmekteyim çift yıllar öyle gibi geçmişte. tek yıllarda zordu..
kolay oluncada kim çalışıyor çalışmıyor ayırt edilemiyor. birde okul puanı torpilide devreye girip her şey daha karmaşık hale getiriyor.. çalışmadıysan hadi iyisin inşallah...
Zor diye bir şey yok bence. Sizi çalışmanıza bağlı. Doğru çalıştıysan kolay yanlış çalıştıysan zor.
zor diye bir şey var. sen daha mastürbasyon. yapmayı yeni keşfederken ecel terleri döküyorduk biz sınavda yani anladığını uygulamak sınavın amacı bu ne kadar bilsen de nasıl kullanacağına bağlı hele değişen sınav sistemi sorumlu olduğun yeni nesil soru tarzları ile daha stresli hale geldi. sonuç, zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay.
Bak kardeş. Yaşım 18 yazıyor diye yaşımı 18 sanıyorsun galiba. 21 yaşındayım ki istersen 18 yaşında olayım bu kadar saygısızca ve saçma hitap kelimeleri ile konuşman zeka yaşı ile beden yaşı arasında çok fark olduğunu zaten açıklıyor. Sınav konusuna gelecek isek. Ortada konu var ve bunun üzerine sorular yazılıyor üretiliyor. Sana kalkıp yeni bir şey bul felan denilmiyor. Eğer anlıyorsan sorun yok anlamıyorsan başta sorun var zaten. Anladın uygulamaya dökemiyorsan da yine senin sorunun. Yani adamlar yoktan var etmiyor olan bir şeyi yalnızca değiştirip önüne koyuyorlar anladın mı? İnan bana senin gibi bir insana cevap vermek benim için zor oldu. Seviyene inmeyi başardım mı bilmiyorum ama denedim en azından. Ama asla senle ben aynı olamayız bende saygı var fark ettiysen karşımdaki sen olsan dahi bu saygıyı her zaman korudum. Bu da benim karakterim kardeş. İyi akşamların olsun. Bir daha da kimseyi tanımadan koçumlu saçma sapan cümleler krmamayı umarım anlamışsındır. Akşamın iyi olsun
Cevap
8Cevap
Bence daha zor gibi
Planlı ve düzenli çalışanlar için hiç bir şey zor değil bence yeyer ki sistematik bir çalışmanız olsun tabi heyecan yapmadan...
Orta olur bence denemelere yakın çıkıyor zaten.. Bir şey sorabilir miyim sıralaman 100 binmiş kaç netlerle girdin lütfen cevap verir misin? Bana 150 bin yetiyor çevrende kaç netle o sıralamayı yaptılar yapan var mı
Hayır aksine bu yıl da 2020 soruları gibi kolay olacak. Sıralamalar felaket gelecek yine
Giren kişi sayısı arttığı için daha çok kişiyi elemek amacıyla zor soracaklar
Geçen senelerden bir farkı olmayacak diye açıklama yapmışlar ekstra zor olmayacak bence
Her sene aynı muhabbet ne diye kendinizi strese sokarsınız ki anlamıyorum
Geçen sene mat zordur bu sene Türkçeden zorlucaklar bence
Valla ben subay olmak istiyordum 4 puanla gitti kaçırdım yani kendine inanıyorsan kal ama zor.
Kazanirsin insallah en kisa surede
Sormak istedigin bir sey olursa sorabilirsin
Her sene sınava giren sayısı arttığı için sorular her yıl daha da zorlaşıyor gibi
yerinizde olsam yks düşünmem. yurtdışında okumak için burs kazanmaya çabalarım
Nasıl?
canım benim burs diyorum. bursları araştırırsan anlarsın. adamlar donuna kadar para veriyor
bazı burslar tek yıllığına 100k dolar veriyor sen yeterki sınavlarına başarılı ol bir üniversiteye gir ve burs için çabala
I mean isteyince oluyor.
fastweb. com buradan bakabilirsiniz. neredeyse her gün yeni yeni burslar geliyor.
Bencede zor olur ya baraj yok ya
Olur ya da olmaz bi taraftan girecek
bir tık zorlarlar baraj yok çünkü
İyi düşünün iyi olsun
C şıkkı
Bence daha zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?