Türkiyede dört büyüklerden sonra şampiyonluğu olan anadolu takımı bursaspor, bu yıl ligin bitmesine 1 hafta kala daha kesinleşmeyen tehlikeyle yüzleşmek zorunda. Küme düşmesi Trabzonspor - Bursaspor maçı ve Çaykurrize - Alanya maçına bağlı olan anadolu takımı sizce bu sancılı süreçten kendini kurtarabilir mi? #bursaspor
Sizce, zor günler geçiren "Bursaspor" bu yıl küme düşer mi?
6-7 maçtır kazanamayan bir Bursaspor var. Geçen hafta G. Birliği maçıyla adeta intihar etti. Psikolojik avantaj Rizespor a geçti bence. Ayrıca Bursaspor, G. Birliği maçında acemilik yaptı. Eger o maçta 3 puan alamıyorsada 1 puan çıkarmalıydı. O bir puan belki Ts maçında alabileceği bir beraberlikle ligde kalmasını sağlayabilecek bir 1 puan olacaktı. Şimdi artık kazanması gerekecek ya da berabere kalır veya kaybedersede o zamanda Rizesporun yenilip berabere kalmasını bekleyecek. Psikolojik avantaj ve göstergeler nasıl şu an Rizenin yanında gözüksede futbol bu nasıl ki geçen hafta her şey Bursanın lehine gözüküp bu gerçekleşmediyse bu hafta sonuda her şey Rizenin lehine gözüküp gerçekleşmeyede bilir.
arkasında taraftar gücü olan kitle takımlarının ligde kalması futbolu güzelleşitiren bir şey Bursanında yeri buralar değil ama geldi başına bir şey artık son hafta dügüm çözülücek Hayırlısı diyelim
haftaya vagner love cezalı durumu düştü artık bilerek mi düştü bilmeyererek mi emin değilim :D bursa çok takıldı süper ligde bütün en iyi oyuncularını sırf paranın ucunu gördün diye fenerbahçe'ye verirsen böyle dımdızlak ederler adamı kendi eserleri bu tablo şu an Ozan - Volkan - Fernandao - Şener - Serdar gibileri hala kadroda olaydı Kümede kalma yarışına değil Avrupa yarışına katılırlardı
bursalılar dışında kimsenin sallıcağını sanmıyorum küme düşerlerse ben Es-esi bekliyorum lige bir çıksınlar alem taraftar görsün keşke sivas yerine göztepe ile beraber çıkabilseydi rakip olmasalardı bu lige 2 side lazım taraftarı olmayan 2 takım Avrupa Liginde temsil etti bizi hiçbirinden zevk alamadım umarım onlarda küme düşme potasına girer seneye başakşehir zor gerçi adamların başkanı sağlam ve oturmuş kadroları var
En İyi Cevaplar