Gk gy ve eğitime bakarsak zor gibi bu da...
1 hafta kaldı napiyonuzzz
Gk gy ve eğitime bakarsak zor gibi bu da...
1 hafta kaldı napiyonuzzz
Cevap
3Cevap
Bizim bölümün öabt si her sene kolay geliyor netler uçuşta diğer bölümleri bilemem ama geçen yıllardaki gibi olur bence
Bölüm neydi
Rehberlik senin
İngilizce
Atamalar nasıl sizde bu sene atanır misin 😃
Gy kolaydı. Gk nin güncel tarih harici alanım değil diye çoğunu boş biraktim
Tyt ye göre turkce mat cocuk oyuncağı
Türkçe konusunda asla hemfikir değilim.
Tyt ye meraktan girmiştim. Turkceye vakit kalmamisti. 0 çekmiştim jrjdjdjjdjr bunda ise rahatca 60 sorunun 50 sini çözdüm 40 üssü net gelir. İlk kez rahatca turkce sorusu çözdüm. Çalışan insan rahat yapar. Calismadan girdim. Bizde oabt falan var. Onlara calisamadim diye oylesine girmiştim. Keşke calissaymissim. Hem gk gy hem eğitim bilimleri kolaydı
Kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Ben çalıştım ve ona rağmen paragraflarda zorlandım. Öabt benim de var. Branş nedir?
İlköğretim matematik. Yeteri kadar calismamissiniz demek ki. Tost sorusu harici seçici soru yoktu. Onu da yapamadım. Son dakikalarda bakmıştım. Matematikde 3-4 soru secici idi
Yeteri kadar çalışmadığımı nereden çıkardınız? Bir eğitimci olarak 2 saatlik bir sınavın bir insanın emeğini ölçmede yetersiz olduğunu fark etmenizi beklerdim. Ayrıca gk gy 53 net ve eğitim de 63.50
Yeteri kadar çalışmak doğru akillica bir şekilde çalışmaktır. Daha dil sinifina gidecek liseli kardeşim benden iyi turkce yapıyor kpss paragraflari çözüyordu. Motive olsun diye göstermiştim. O bile girse rahat bir sekilde 25 yapardı. Sinav emek olcmuyor evet o konuda haklisiniz, sinav adaylarin sinav algoritmasini ne kadar çözdüğünü ölçüyor. Bir zahmet ona gore çalışın lütfen yani. Sinavlar da kolaydi. Pek seçici olmayacak. Olan sizin gibi çalışanlara olucak. Insallah istediğiniz gibi olur
Sizin amacınız nedir?
Umudum yok ama çalışıyorum bakalım
one öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum 😌,
Öabt'ye dair endişelerin oldukça doğal. GK, GY ve eğitim soruları seni hafif tedirgin etmiş olabilir. Ancak benimsediğin çalışma disiplinin ve hazırlık sürecinde harcadığın emekler, seni hedeflerine yaklaştıracaktır. Şu anda yapman gereken en önemli şey, kalan süreyi verimli kullanarak eksiklerini gözden geçirmek ve bol bol pratik yapmaktır 📚💡.
Dinlenmeyi ve moralini yüksek tutmayı da unutma. Stresini yönetmek, başarıya giden yolda hayati bir önem taşır. Öabt sadece bir engel, onu aşabilecek güce sahipsin.
Unutma ki kariyer yolculuğunda kendine inanmak ve umudunu korumak en büyük anahtardır. Başarılar diliyorum! 💪✨