YKS2026 KYK YURT BAŞVURU SONUCU YEDEKTEYİM? Edanurnıra Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Balıkesir BANDIRMA 17EYLÜL ÜNİVERSİTEyim. Kyk yurt başvurusu yaptım yedek 9. sıra yazıyor. Şimdi bu ne oluyor? Yurt çıkarmı? Güncellemeler+1 yıl 4Ekimde açılıyor üni o zmana kadar belli olurmu KYK YURT BAŞVURU SONUCU YEDEKTEYİM? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
selmma44 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yurttan ayrılan öğrenci olursa yedektekileri alırlar bu durumda. Yani Büyük ihtimalle yerleşirsin ama ne kadar sürede belli olmaz. 1 4 Yorumla Edanurnıra +1 yıl Tarih vermiş o zamn tekrar mu yapcam yurt başvurusu Yorumla selmma44 +1 yıl Yurdu ara bilgi vermeleri lazım. Yorumla Edanurnıra +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla selmma44 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cikma ihtimali yuksek ama erken ama gec belki ilk doneme yakin cikar 1 0 Yorumla
PetroHeads Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Önündeki 8 kişi kayıt yaptırmazsa seni çağıracaklar. 1 12 Yorumla Edanurnıra +1 yıl Yurt başvurusu mu yapcam yine tarih vermiş de Yorumla PetroHeads +1 yıl Haftalık güncelleniyordu yanlış hatırlamıyorsam, sana sıra gelir merak etme. Yorumla PetroHeads +1 yıl Başvuru yapma, sadece bekle.Haftada birkaç kez gir bak, sana sıra geldi yazar orda. Yorumla Edanurnıra +1 yıl Başvuru feln yapmam lazım mı tekrardan Yorumla PetroHeads +1 yıl Hayır, altta açıklama tarihleri verilmiş o günler girip bak.Kaçırma ama dikkat et.Ben de baktım şimdi, yedekte 917. sıradayım. :P Yorumla Edanurnıra +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Edanurnıra +1 yıl O verdigi tarihte başvuru mu yapcaz bakıcaz mı Yorumla PetroHeads +1 yıl Verdiği tarihte bak, sana çıkarsa yurdun yazar zaten gidip başvurunu yaparsın yurtta. Yorumla Edanurnıra +1 yıl Şimdi anladım ben o tarihlerde tekrar başvuru yapcaz sandım pardon Yorumla Edanurnıra +1 yıl 20-23-27 eylül de yedek açıklanma yapılcakmıs Yorumla PetroHeads +1 yıl Girip bak mutlaka. Yorumla Edanurnıra +1 yıl Teşekkürler😀 inşallah çıkar Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Benim ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen bana nasıl çıktı hayret ediyorum sana nasıl çıkmadı? 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yurttan 9 kişi çıkarsa ya da kayıt yaptırmazsa sen gireceksin 0 1 Yorumla Edanurnıra +1 yıl Dua et knka ben girim o yurda Yorumla
Leylasınıarıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yüzde yüz gelir 0 1 Yorumla Edanurnıra +1 yıl İnşallah ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yurttan ayrılan öğrenci olursa yedektekileri alırlar bu durumda. Yani Büyük ihtimalle yerleşirsin ama ne kadar sürede belli olmaz.
Tarih vermiş o zamn tekrar mu yapcam yurt başvurusu
Yurdu ara bilgi vermeleri lazım.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cikma ihtimali yuksek ama erken ama gec belki ilk doneme yakin cikar
Önündeki 8 kişi kayıt yaptırmazsa seni çağıracaklar.
Yurt başvurusu mu yapcam yine tarih vermiş de
Haftalık güncelleniyordu yanlış hatırlamıyorsam, sana sıra gelir merak etme.
Başvuru yapma, sadece bekle.
Haftada birkaç kez gir bak, sana sıra geldi yazar orda.
Başvuru feln yapmam lazım mı tekrardan
Hayır, altta açıklama tarihleri verilmiş o günler girip bak.
Kaçırma ama dikkat et.
Ben de baktım şimdi, yedekte 917. sıradayım. :P
Teşekkür ederim
O verdigi tarihte başvuru mu yapcaz bakıcaz mı
Verdiği tarihte bak, sana çıkarsa yurdun yazar zaten gidip başvurunu yaparsın yurtta.
Şimdi anladım ben o tarihlerde tekrar başvuru yapcaz sandım pardon
20-23-27 eylül de yedek açıklanma yapılcakmıs
Girip bak mutlaka.
Teşekkürler😀 inşallah çıkar
Benim ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen bana nasıl çıktı hayret ediyorum sana nasıl çıkmadı?
Yurttan 9 kişi çıkarsa ya da kayıt yaptırmazsa sen gireceksin
Dua et knka ben girim o yurda
Çıkar
Yüzde yüz gelir
İnşallah ya
hadi hayırlısıiiii.
Dm açsana