2. kez mezuna kalmak mantıklı bir adım olur mu?

Arkadaşlar ben 2020 de sınava girip kazanamamıştım istediğim bölümü. 2021 de çok çalıştım. Gecemi gündüzüme kattım. Dershaneye gittim ama istediğim bölüm gene gelmedi. Eşit ağırlıktan 204k sozelden 70k yaptım maalesef ki. Sınıf öğretmenliği istiyordum ama sozelden de iyi bir derece yapabilseydim özel eğitim veya da okul öncesi yazacaktim fakat olmadi. Bu sene psikolojik olarak çok yıprandım. Ailemde sorunlar var. 2. Kez mezuna kalmayı kaldırabilir miyim bilmiyorum. Zorlanacagimi zannetmiyorum. Çünkü çok sağlam bir temelim var. Ama aile olarak ve psikolojik olarak nasıl yapicam nasıl tekrar hazirlanicam bilmiyorum. Sınıf öğretmenliği Türkçe öğretmenliği vs. Yazicam sırf gitmek için sosyal bilgiler öğretmenliği filan da düşünüyorum. Sizce 2. Kez mezuna kalmalı miyim sırf hayalim için? Kendim evde çalışacağım. Veya da bana bu sıralamalarla onu açık onerebileceginiz güzel meslekler var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Tm de 804k dan 204k ya çektim bir sene daha kalsam 80k filan olmaz mı acaba? Sozelde de 427k dan 70k ya çektim ama sözel ağırlıklı değil tm agirlikli calisiyordum.
2. kez mezuna kalmak mantıklı bir adım olur mu?