YKS'ye gireceğim ama çok yoruldum. Ne Yapacağım?

20 yaşındayım üniversite sınavına gireceğim, çalıştım çabaladım ama aile evim çok sıkıntılıydı sürekli sabote edildim, üniversite okumaya bu kadar işsiz varken çok isteksizim sanırım bu isteksizliğim yüzünden sınavı bile ciddiye alamıyorum, ne gelirse giderim diyorum, lisans, dilciyim, dil bölümlerinden birine, sırf ailemden uzaklaşmak için gideceğim o da istemediğim bi yer olacak, kalırsam ailemle daha büyük sorunlar yaşarız, bu evde asla istenmiyorum ne ne yapsam gözlerine batıyor, kazanamadım diye de baya dalga geçecekler, ben pdf kitaplarla hazırlandım, her yerim agriyor kanepede çalışacağım diye. Gidince tekrar istediğim yere kırık obp ile hazırlansam mı, yaşım da ilerliyor 21 olucam martta, iş bulayım çalışayım kendime yeni bi hayat kurayım üniversite ugrasmayayım desem marketler bile torpille adam alır olmuş, napsam bilemedim çıkmazdayım, meslek öğren diyeceksiniz belki ama ne öğreneyim, el işi beceremem, meslek skalası erkeklerdeki kadar geniş değil bizde. Gidicem ama napıcam bilmiyorum
YKS'ye gireceğim ama çok yoruldum. Ne Yapacağım?