Çarşaflıyım ama bisiklet alıp sürmeyi düşünüyorum. Çok dikkat çeker mi yoksa insanları umursamayayım mı?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Sürebilirsin tabi ki, neden süremeyecekmişsin? Burada yazılanları takma ağzı olan konuşuyor. Çarşaflı olman engel değil, bisiklet de sür voleybol da oyna. Başkalarının bakışları altında yatan düşünceleri umursama hiçkimse yargıç değil kimse seni yargılayamaz. Hiçbir şey diyemezler diyene de gerekli cevabı yapıştırırsın. Başkalarının sana engel olmasına izin verme.
33 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum 👏. Futbol bile oynuyorum ben. Daha 14 yaşındayım zaten. Eig yapmak isterdim ama nasil oluyor bilmiyorum.
- +1 yıl
Süpersin ya senin gibiler sayesinde insanlar kalıpların ışına çıkacak ve insanların istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey olmadığını farkedecek. Senin gibi kapalı ve futbol oynayan bir arkadaşım var bu yıl besyo kazandı hemde dereceyle. Sonuna kadar destekliyorum, yapmak istediğin şeylerden başkaları yüzünden asla vazgeçme. Başarılarını duyarız inşallah, tebrik ediyorum seni. :)
- +1 yıl
Teşekkürler. Sporla eğlenmek ve rahatlamak için uğraşıyorum. Ama bilim alanında başarıları mı duyabilirsiniz 😊.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Umursama tabiki isteyen istediği gibi sürer ama işte ayağına takılabilir felan filan zorlayabilir belki bilemiyorum ki. Çarşaf değil de normal kapalı şekilde giyiniyor musun çarşafın yani sıra?
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır hep çarşaflıyım 😊.
- +1 yıl
Senin tercihin canım bir dene çok zorlanmazsın sürerken ayarlarsın ya takılmaz bir sorun olmaz
- +1 yıl
Teşekkürler 💛
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Neden çarşaflısın. Kendi isteğin ile mi çarşaflısın yoksa ailen mi zorladığı için?
011 Yorumla- +1 yıl
Kendi isteğimle. Ailem çıkartmak istesem izin vermez ama ben kendi isteğimle giyiniyorum.
- Cevap sahibi+1 yıl
:D Kendinle çeliştiğinin farkında mısın?
- Cevap sahibi+1 yıl
Yaşın 18 daha. Ve ailen zorla kapatmış seni. Nasıl kendi iradenle kapanmış oluyorsun ki?
- Cevap sahibi+1 yıl
Kapalı olmana saygı duyuyorum ama çarşaf yerine türban olabilir, çarşaf çok abartılı bence. Bir de kendi isteğinle kapanmamışsın ki, aile zoruyla kapanmışsın. Bu iyi bir şey değil.
- +1 yıl
Ateist_Türk aslında 14 😂. Hesap açabilmek için 18 dedim.
- +1 yıl
Kendi isteğimle kapandım ama bir gün fikrimi değiştirsem çıkartmama izin vermezler yani. Onu demek istedim.
- Cevap sahibi+1 yıl
@_Simge_ Hakkında fikir sahibi olmadığın konularda konuşma. Ben ateist olmayı kendim seçtim, ailem bana ateist ol demedi. Ama 14 yaşındaki bir kızın aile zoru ile çarşafa kapatılması doğru değil. Bunu anlayamıyorsan bu senin sorunun, benim değil.
- Cevap sahibi+1 yıl
@GamzeninKızı 14 yaşındaki bir kız nasıl kendi isteği ile kapanıyor, sen reşit bile değilsin ki. Çıkartmak istesem ailem izin vermez diyorsun. Demek ki ailen zorla kapatmış. Neyse ya istediğini yap. Hayat senin hayatın.
- +1 yıl
Ya 14 yaşındaki insanlar aptal olmuyor. Bunu anlayın. Kendi isteğimle giyiniyorum.
- +1 yıl
Neden çeksin yahu, senin hayatın seni ilgilendirir günah değil ya, yoksa günah mı?
015 Yorumla- +1 yıl
He arkadaş hiçbirisi gerçek İslam değil zaten
encrypted-tbn3.gstatic.com/images - +1 yıl
Suud'u bence deliler yönetiyor 😂.
- +1 yıl
@_Simge_ İslamda kadınlar tek başına dışarı çıkamazlar. Bununla ilgili ayetler var. İslamın bir kısmına inanıp, başka kısmına inanmamak yanlış olur.
- +1 yıl
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Simge senin inancın senin yaşamın, senin için nasıl rahat ediyor ise öyle yaşarsın, articuno burası da suudi değil bizi bağlamaz, din konusu tartışmasına cevirme burayı,
- +1 yıl
@Ateist_Türk İslam'ı doğru düzgün öğrendikten sonra ateist olsaydın bari.
- +1 yıl
Laaaaaan dagılın yorumumun altından, herkesin dini inancı kendine, kız bir soru sormuş özel durumunu belirtmiş, ben de yorumumu yaptım, din sohbetine cevirmeyin kimseyi ilgilendirmez uzatmayın uzayın hadiiii, simge sen mutlu olup kendine yakışan neyse onu yap boşver kardeş milleti,
- +1 yıl
Herkesin inancı kendine uzatmayın,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
16Cevap
Çarşaf ile Bisiklet veya Motosiklet
Çarşaflı bir bayanın kendi başına bisiklete veya motosiklete binmesi uygun mudur? Aynı şekilde çarşaflı bir bayanın eşiyle beraber bisiklete veya motosiklete binmesi uygun mudur?
Tarih: 29.09.2017 09:01:30 Okunma: 6810
Cevap
Erkeğin bisiklet kullanma hakkı ile kadının bisiklet kullanma hakkı aynıdır. Erkek, bisiklet kullandığı gibi kadın da kullanabilir. Fakat burada asıl olan bisikletin kullanıp kullanılmamasından ziyade tesettür ve sağlık meselesidir.
1- Kadının bisiklet kullanması sağlık açısından bir zararı yoksa uygundur.
2- Bisiklet kullanılırken kadının ve erkeğin giyim kuşamı önemli. Eğer mahrem yerleri gözükecek şekildeyse caiz değildir.
Bununla birlikte toplumun örfü ve bakışı da önemlidir. Eğer toplum iyi bakmıyorsa uzak durması daha uygun olur.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çarşaf değil de tesettürlü kızlar görüyorum süren tuhaf gelmiyor.
ama dikkat et bisekletin tekerine veya yağlı zincirine kıyafetin değmesin10 Yorumla- +1 yıl
Ayağın çarşafa takılır düşersin. Bence ilk olarak bunu düşün ve binme derim 😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,2b cevap paylaştı. Sür gitsin... Millet ne der diye düşünürsen sokağa bile çıkmaman gerekir
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Çarşaflı olman çok güzel ve aslında bisiklet sürmende bir sakınca yok ama dikkat çeker. Bence sürmemelisin.
00 Yorumla - +1 yıl
Sür öyleyse. Çarşaflı süremez diye bişey yok. Çarşafınla sürebilirsen sür işte :)
00 Yorumla gayet normal git sür kim nasıl bakarsa baksın ama çarşafına dikkat et dolanmasın bir yere
00 YorumlaSurulur eden surulmesin
10 Yorumla- +1 yıl
insanları umursama sür gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
konuşalımmı
- +1 yıl
Sürülür. Tripod olarak kullanırsın.
00 Yorumla - +1 yıl
Neden dikkat çeksin umursama kime ne
00 Yorumla Sürülür
10 Yorumla- +1 yıl
İstek atarmisin soracaklarim var
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Senin bisiklet neyine kızım 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Niyeymiş o?
- +1 yıl
Gerçekten niyeymiş? Bu nasıl yobaz bir düşünce?
- Cevap sahibi+1 yıl
@icraftenotta kapalılar süremez onu takılır düşer 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Birde seleye oturunca p opo hattı belli olur
- +1 yıl
umursama. adalara gidip sur
00 Yorumla - +1 yıl
dikkkat et bisiklet kazasıyla kızlıgın gitmesin :D
00 Yorumla - +1 yıl
Umursama anı yasa
10 Yorumla - +1 yıl
sür sen boşver insanları
00 Yorumla - +1 yıl
Bu yaşta bu sitede isin ne
00 Yorumla - +1 yıl
Sür ya nolmuş
00 Yorumla Sür bir şey olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
Umursama
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. Bence dikkat çeker
00 Yorumlailginc
017 Yorumla- +1 yıl
Nesi ilginç?
- +1 yıl
Sence neden çarşaf giyiyorum diye belirttim? Kot giyecek olsaydım senin demene gerek kalmazdı di mi?
- +1 yıl
Çarşaflıların yaşama hakkı yok mu?
- +1 yıl
Ben tesettürlüyüm ve çarşaf tesettüre en iyi uyan kıyafet.
- +1 yıl
Evet ve bana tatlım canım deme 😂
- +1 yıl
Kızın olacak yaşta değilim
- +1 yıl
Yaşımı sormuştun ne diyeceksen de!
- +1 yıl
Niyeymiş o?
- +1 yıl
Yeğenine de böyle sorular soruyor musun?
Bir şey olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar