Ayak altında dolaşmak? Ne demek bu?

20 yaşındayım. Geçen gün annemle aramızda somut hiç bir sorunumuz olmadığı halde yani onu üzecek bir şey yapmadığım halde bana soğuk bir sesle eve tesisat işçileri geleceği için ayak altında dolaşma adamlar işini rahatça yapsın dedi. Sürekli her şeye karışan zorluk çıkaran biri de değilim. Bu aralar kardeşim çok sorun çıkarttığı için aile meselelerinden morali bozuk ama bana bunu demesini gerektirmez bence. Ben de bu lafına alındım, çünkü benim bildiğim bu laf evde yaramazlık yapan küçük çocuklara söylenir. Sizce bu alınılacak kırıcı bir laf mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Hassas ve kibar biriyim. Saldırganlığı sevmem. Başkalarına da özenli davranırım.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka davranışları da var sadece bu değil. Mesela ben erkek kardeşimin kızı olursa aynı bana benzesin dedim. Bu lafın üzerine bana bencil dedi. Bu bencili bir kaç yerde daha söyledi. Etrafımdaki insanlardan bir tanesi bile bana bencil demedi annem hariç. Kardeşim koluna sirke sürmek için pamuk istedi ben de 2 tane getirdim bana bitecek diye korkuyor musun dedi ben de ne alaka öyle düşünmemiştim benden özür dile dedim özür dilerim EGO’n tatmin oldu mu diyor. Bunlar saygısızlık değil de nedir?
Ayak altında dolaşmak? Ne demek bu?