Doktorluk bir durum var mı ne olduğunu ve hangi tedavi uygulamam gerektiğini bilmiyorum başına gelen oldu mu daha önce? Serçe parmak ucundaki acı veriyor sadece diğerlerini hissetmiyorum çok sinir bozucu hiç yaşamamıştım bu tür şeyler 😢
yüksek ihtimalle siğil çıkmış sert ve şişlik varsa basamıyorsan siğildir bendede çıkmıştı 1 yıl doktora gitmemek için direndim keşke gitseydim 1 haftada krem ve oje gibi kurutucu bi şey verdi 1 hafta sonra kavladı gitti :D
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasırın be olduğunu bilmiyorum siğil gibi duruyor gerçi o ne oluyor onu da bilmiyorum başıma gelmedi hiç. Tırnağımla dokunuyorum acıyor hangi bölüme gittin sen bende randevu alayım. Hep evdeyim birde yani iyi ki tarlada çalışmıyorum
dermatoloji olması lazım tam bilmiyorum babam randevu almıştı :/ ama onunla yaşama çok kötü bi şey ben yürüyemiyordum bile normalde 10 yürüyeceğim yol için otobüse taksiye binmişliğim var çok acı verici
Bu mantarın bir türü. Köyde tavukgötü derler. Eskiden bunu geçirmek için tavuk götüne sürerlermiş. Tavukta ölürmüş. Ben yapmadım. Duası vardı ama kaybettim. Duasını bulursan geçer. Tıptada çaresi vardır tabi. Ben duayla geçirmiştim. Geçmiş olsun
merhaba. biz burdan ne söylesek çoğu buraya beyinlerini bırakıp giriyor, en iyisi hastaneden randevu alman iyi olur : ) eğer ağrı sızı ve acı çok ise acile gidebilirsin. geçmiş olsun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunun için acile mi geldin demezler mi? Hangi bölüme gitmem gerekiyor
dermatolojiden randevu alabilirsin cildiyeye o bakıyor... doğru diyosun ayağında çıkan bişey için acile gitmen saçma olur öyle söylediğim için özür dilerim