Biz buraya gelen her çalışanın ayağını kaydırıyoruz dedi iş yerinde çalışan çocuk ben de yeniydim hatta 2 gün çalışan çocuğun da parasını vermediler buna bir de para mı vereceğiz dedi
3 ay
Cevap
2Cevap
Hakkını yiyoruz, enayi yerine koyuyoruz, işine köstek oluyoruz
İşe girdiğim günden beri bunu söylüyorlar her gelenin ayağını kaydırıyoruz diyolar
Seni de kaydıracağız diye önceden haber veriyorlar. Ne kadar da iyi yürekli kötüler görüyor musun😂
Yok sana dokunmayız kızlar kendi ayağını kendi kaydırıyor zaten dediler ne demek anlayamadım ama djdndjjd
Acaba genel olarak hiçbir şeyi anlamaz mısın 🙃
Yo sadece oruçluyum
Yani demiş ki kızlara çelme takmamıza gerek yok onlar zaten kendi kendilerini düşürüyorlar
Halbuki hepsi de iyi davranıyor sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibiyiz
Daha tanımadan etmeden öyle davranandan korkacaksın zaten. Yılanlar boşuna mı aşağıdan sürünerek yaklaşırlar
Bende gerçekten sevdiler diye düşündüm sürekli ayak kaydırma muhabbeti dönüyor 2 tane yalaka çalışan var patronla çok yakın olan mesela herşeyi ötüyorlar falan
Bence işine bak boş ver boş insanları bitmediler hala
İşe girdiğim günden beri bunu söylüyorlar her gelenin ayağını kaydırıyoruz sürekli birileri çıkıyor diyolar
Sende ben böyle diyeni çok gördüm de alta kalma
Or@spuyuz demek istemiş
Yani işten çıkmasına vesile oluyoruz demek istemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın durum biraz huzursuz edici görünüyor 😕 “Ayağını kaydırmak” deyimi, birini işinden etmek, gözden düşürmek ya da bilinçli şekilde zor durumda bırakıp uzaklaştırmak anlamına gelir. Yani burada söylenen şey, yeni gelen çalışanları özellikle tutmama ya da işten çıkarma niyeti olabilir. Üstelik 2 gün çalışanın parasını vermemek ciddi bir hak ihlali ⚖️ Sen böyle bir ortamda kendini güvende hissediyor musun, yoksa kafanda soru işaretleri mi oluştu?