Yorulmuştum banka oturdum telefonumla uğraşıyordum. bir 10 dakika falan sürmedi bir kız geldi yanıma oturdu. O da biraz telefonuyla uğraştıktan sonra çıkardı sigara içmeye başladı. Ben sigara içen biri değilim, içine çekip üflediği tüm duman üzerime geliyordu, fazlasıyla rahatsız edici. Kadının bunu düşünmeden yapması saygısızlık mı yoksa açık alan istediği gibi içer mi?
Bankta oturuyordum, kızın biri yanıma oturdu... Devamı detayda. Kim haklı?
Bu millet sığır sayılır. Nerede öyle düşünceli olacak. Adam ya da kadın toplu taşımaya binmiş sanki özel şoförü mercedes le götürüyor. Bacak bacak üstüne atmış. 4 lu koltukta. Karşına gelen insan nasıl sığacak oraya. Ayağın değecek ayrıca ayı karılar ayı adamlar. Özellikle bunu gençler yapıyor. Kendilerini ne b. k sanıyorlar.
Bende sigara kullanan birisiyim ama yanlış benim çevremde birileri olduğu zaman once sorarım rahatsız olur musunuz diye ya da uzaklaşirim başka yerde içerim bunların düşünülmesi lazım
açık alanda kimse karışamaz senin oturdun taraf nereyse tam tersi eline almalı sigarayı ve dumanı senden tarafa değil diğer yöne üflemeli ya da sigarayı sallayarak başını öne eğerek üfleyip içmeli
o onun terbiyesizliği en etkili yöntem başı öne eğerek üfleyip ve sigarayı sürekli avuç içine çevirip sallamak duman belli olmuyor askerde öğrendim bende 😂😂
üniversite denedik iki tane ikiside okuyamadık 😂😂ee napacaktık gündüz 4 gece 4 saat kule nöbeti vardı açık hedef ve termale yakalanmamak için çözüm 😂😂😂
Dostum mesele benim ne yapıp yapmadığım değil. Kadının sigara içmeye başlamadan önce bana nezaketen eğer rahatsız oluyorsaniz yer değiştirelim dememesi. Demek zorunda mı? Değil ama o kadar dumanı üzerime üflemesi hoş değil.
Saygısızlık. Ben de sigara içmiyorum, içen insanların sağda solda düşüncesizce sigara yakmalarindan nefret ediyorum. Bence aynı banka oturacaksa oradaki insandan izin istemesi gerekiyor. Ben kalkıp gitmek zorunda değilim. Ama terbiye-gorgu, kibarlık kalmadı ki..
eylül'de aşk tomurcukları atacaksınız sandım bir an. pasif içicileri kendimden daha çok düşünürüm ya ben. yer değiştirir veyâ sırtımı dönerim dumanı rahatsız etmesin diye. dalgın olabilir herkes ince düşünecek diye bir kaide yok.
Aga problem benim ne yapip yapmadigim degil, problem kadinin bana sigara icecegim dumandan rahatsiz oluyor musunuz veya isterseniz yer degistirelim dememesi. Demek zorunda mi? Degil ama 1 ton dumani adamin yuzune uflemekte hos degil.
Dostum problem benim davranisim degil, sorum kadinin sigara icerken dumandan rahatsiz oluyor musunuz veya isterseniz yer degistirelim dememesi. Demek zorunda degil evet ama yani 1 ton dumani uzerime uzerime uflemesi hos degil.
Açık alanda otururken sen rahatsız olduğunu söylemezsen o nerden bilebilir ki? Ben de ayar olurum sigara dumanına (içiyor olmama rağmen) ama uyarıyorum yumuşak bir dille
Yanliz ufledigi 1 ton dumani maruz etmeden once sigara dumanindan rahatsiz oluyor musunuz veya sigara icecegim yer degistirelim isterseniz demesi daha uygun degil mi?
Dostum ben icmesin demiyorum sadece yanındakine sigaradan rahatsız oluyor musunuz veya isterseniz yer değiştirelim diyip içmek varken 1 ton dumanı üzerime üzerime üflemesi hoş değil
En İyi Cevaplar