Akşamları işten dönerken otobüste görüyorum, bizim orada oturuyor. Güzel olduğu için dikkatimi çekti birkaç sefer baktım ama farketti. Hep aynı yere oturuyor, bende bir arkasındaki koltuğa. Bugün yine oturdum bir süre sonra o geldi, bir an dikilip bana baktı, başka yere yöneldi ama geri dönüp yine önümdeki koltuğa oturdu.
Yarın onun oturduğu koltuğa o gelmeden otursam mı acaba bakalım napacak 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onun oturduğu koltuğun yanına otur.
Gelip yanıma oturmaz bence. Ama oturduğu yerde görünce bir afallar herhalde. 😂
Bugün bile bir duraksadı.
Sana bir şey soracağım. Bir erkek bir kıza bakıyorsa seviyor mudur?
Tanıdığı biriyse ilgileniyordur, hoşlanıyordur muhtemelen, tanımadığı biriyse de ilgisini çekmiştir. Sana bakan biri mi var?
Evet, hemde 1,5 yıldır.
Sen ne yapıyorsun peki o sana bakarken. Karşılık veriyor musun
Vermiyorum, kafamı çeviriyorum.
Neden. senin bir ilgin yok mu veya beğenmedin mi çocuğu?
Şöyle, kendisi benim müdürüm ve bende utangacım biraz, karşılaştığımız zaman falan bakıyor, gözlerime özellikle ama ben istemsiz bir şekilde bakamıyorum.
1,5 yıldır baktığına ve harekete geçmediğine göre tam bir ışık görememiş senden.
Utandığın zaman gülümsüyor musun yoksa gergin mi oluyorsun. Belki gerginsen rahatsız olduğunu düşünebilir
Gergin oluyorum. Yani ilk zamanlar karşılık verdim ama sonra duygularım yoğunlaşınca karşılık vermemeye başladım.
Anladım. Cesaret bulamıyor. Profilden gördüğüm kadarıyla güzel kızsın sana bakmaları çok normal zaten. Ama bu sana bakan da pek cesur değil gibi o da var sanki. Benim bahsettiğim kızla aynı sosyal ortamda olsam ben bir şekilde açılırdım ama otobüste gördügüm birine çok zor.
Aramızda yaş farkı var ve bende bakışlarımı kaçırdığım için reddedilme korkusu yaşadığını düşünüyorum. Ve böyle davrandığım için benden ümidi kesmesinden de çok korkuyorum.
Yaş farkı seni daha mı çok çekindiriyor veya utandırıyor? Ne kadarlık bir yaş farkı bu
Yaşını bilmiyorum ama benden büyük yani.
Bu benim bahsettiğim kızda benden küçüktür. boş ver üzülme rahat ol, muhabbet açmaya çalışırsa kısa kesme mesela. Onun yanında daha rahat olmaya çalış.
Peki adım atması için ne yapmalıyım sence?
Konuşurken kısa kesme. Sana bir şey sorarsa sende ona birşeyler sor. İlgisiz olmadığını göster. Zaten gülümseme falan kendiliğinden gelir. Bir bakarsın laf lafı açar, sohbet ilerler
Kendini biraz rahat bırakman lazım.
Peki sence o bana karşı neler hissediyordur?
Bence net hoşlanıyor senden
Keşke o kızında bana ilgisi olsa😂
Olmadığını nereden biliyorsun?
Sadece otobüste gördüğü birine olmaz sanırım 😅
Sadece otobüsle kalmaması senin elinde.
Ne yapabilirim ki. Kıza birkaç sefer baktım farketti galiba. Sürekli telefona bakıyordu birden kafasını kaldırıp bakınca bir iki sefer korktum. Ama o da gergin gibi biraz gözlerini kaçırıyor. Rahatsız olmuştur diye düşündüm. Aynı ortamda olsak bir yolunu bulabilirim ama bu şartlarda ne yapabilirim bilmiyorum.
Belki o da benim gibi utanmıştır.
Eğer öyleyse süper olur😅
Bugün de karşılaştınız mı?
Yok ya bugün göremedim nedense.
Senin nasıl gidiyor
Bende görmedim.
Bugün gördüm kızı
Eee ne oldu peki?
Yanıma oturdu, başka boş koltuklarda vardı. *
Yaa çok sevindim. Demek ki o da senden hoşlanmış.
Pardon bugün diyorum ya bu bahsettiğim dün oldu. Emin değilim ya bundan hoşlandığı çıkmaz bence. Bugün başka otobüse bindim
Başka boş koltuklar olduğu halde senin yanına oturması, seninde onun dikkatini çektiğinin göstergesi bence.
Kötü anlamasın
Niye kötü anlasın ki babasının koltuğu mu. Belediyenin malı sonuçta 😂