Sizce kız neden ben oturunca oradan kalkmıştır?

İzmir'de üniversite okuyorum. Normalde sene başından beri sınıftaki hiç kimseyle samimi değildim, ama sınıfımızda benimle yaşıt biri var ve onun sayesinde önce onunla samimi oldum, sonra onun sayesinde sınıftan 1-2 kişiyle daha konuştum. Bugün ise ders arasında sınıftan 8-10 kişi okulun bahçesinde oturmuştu. Ben de o çocukla birlikte dışarı çıktım ve onların yanına gittik. Çocuk diğer masalardan 2 tane sandalye çekti ve 1 tanesini bir kızın yanına, diğerini de o sandalyenin yanına indirdi. Sonra kendisi diğer sandalyeye oturdu, ben de kızın yanındaki sandalyeye oturdum. Normalde hiç kimseye o gözle bakmak istemem, ama doğma büyüme Konya'lıyım ve ailem de aşırı derecede dindar, kız erkek ilişkilerinin çok sınırlı olması gerektiğini düşünen insanlar olduğu için hiç istemesem bile kızlara karşı mesafeli yaklaşıyorum. Hele ki; etek, külotluçorap giymiş kızlara bakmaya bile utanıyorum. Ama dediğim gibi bu durumdan hiç memnun değilim. Neyse kız da mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve ben kızın yanına oturunca kız bir anda kalkıp başta masanın diğer tarafına geçip ayakta sigara içti, sonra orada bir sandalyeye oturdu. Ayrıca bunu söylemekten çok utanıyorum, ama normalde yüzümün temiz olmasına aşırı derecede özen gösterir, neredeyse her fırsatta aynaya bakar, onun haricinde ise günde en az 8-10 kez telefonumun ön kamerasından kendime bakarım, ama bugün pek bakmadım ve kız kalktıktan sonra baktığımda burnumda küçük bir kir vardı.
Sizce kız neden ben oturunca oradan kalkmıştır?