Eğer sizi üzen kişilere hâlâ selam verebiliyorsanız, bu vicdanınızın sadakasıdır..
Hz. Mevlâna
Ben vermek istiyorum gerçekten. :) Peki siz?
Hz. Mevlâna
Ben vermek istiyorum gerçekten. :) Peki siz?
Kin besleyemiyorum. Evet nefret duyarım ama çok merhametli olduğum için hiçbir insana kinim olamıyor. Nefretim bile o anlık olabiliyor. Kin taşımayan kişiler için genelde şu tarz bir yorum yapılabiliyor.. Kin taşımıyorsan seni hep aptal yerine koyarlar.
Evet doğru yapılan hataları unutan kişiler için genelde böyle bir yorum yapılır ama ben o duruma kendimi getirmeden araya mesafe koyan biriyimdir. Dolayısıyla öyle bir sıfat geçerli olmuyor.
Bende unutmuyorum aslında bana yapılanları çök kötü değilse de vermek ile vermemek arasında kalıyorum.
Tabii ki karşılık beklememek lazım işte dünya menfaat maddeci olduğundan dolayı onun gibi düşünebiliyoruz bu da yanlış bir davranış.
:) :)
aşırı derecede kin besleyebilen biriyim yüzüne bile bakmaktan tiksinirim.
anladım çok kin beslemek sana zarar verebilir az olabilir mesela.
bunu nefret ettiğim insanlar karşı bu huyumu frenlemem asla.
anladım teşekkürler yorumların için.
o kişi bişeyler yapıpta üzebilmişse buna değmiş demektir. dolayısıyla uzaklasamayız. çnkü üzemeseydi. ozaman gözünde bir anlam ifade etmiyor demektir.
tabii üzmüş olmalı ona göre davranış alman gerekiyor.
Cevap
4Cevap
beni üzenler
hep beni mutlu eden insanlar çıktı
seviyorum onları.
Entresan heri..
Selam veririm ama mesafemide koyarim, kisi beni bida uzemesin diye onla samimi olmam
orta yolu bulmak güzeldir bir çaba ve niyet göstergesi tabii anlayana teşekkürler gerçekten yorumun için.
selam Allahın selamı veririm de alırımda
tabii ki almak lazımda Allahın selamını tabii normal selam verenlerinkini almıyorum ben doğruya doğru.
beni üzenler hayatımda yok şu an.
hiç gelemem sıkıntıy hee..
aynen öyle hacı :))
:) :)
Hayır.Günahımı vermem.
günahını verseydin üzerinden yük kalkardı.
hayatta selam vermem.
ne kadar kesin konuştun öyle heri..
tek bir yanlışta silip atma gibi bir özelliğim vardır. üzgünüm ama bu böyle :)
valla güzel bir karakter özelliği.
bence değil :D
bak ya tamam değilse değildir.
asdf
Kindarım maalesef.
Olmaz.
vay psişik kindar vay.. olabilir sonuçta insanlar farklı farklı :)
Allahın selamını kimseden esirgemem.
Evet haklısın işte bazen üzülebiliyor insan.
Üzülsemde mutlaka selam verir selamınıda geri çevirmem
görüşmüyorum.
hııım..
Vermiyorum.
bende bazen vermiyorum bazen veriyorum. aslında gerçekten vermek istemiyorum sevmediklerime.
Hayır, vermem.
bende vermek ile vermemek arasında gidip geliyor yoruldum bea.
vermek lazımda
anladım teşekkürler.
hayır tbi ki de
bende dermişim. bazen vermiyorum.
veriyorum
:)
ne diyeceğimi bilemedim kişiler değişebiliyor bir elin parmakları bile aynı değil.
Hz. Mevlana mı ? Mevlana Hz değil !
Hz.Mevlana yanlışlık olabilir.
yanlış zaten .. peygamber değil o ! İlim adamı hepsi bu !
Peygamber olmadığını bende biliyorum Hazreti demek bir anlam ifade ettiğinden dolayı kişilere sayıg anlamı taşıdığı için deniliyor diye biliyorum tabii ki peygamber değiller sadece isimlerin önüne saygı anlamı içerdiğini biliyorum teşekkürler dikkatin için :)
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar