Kisilik onemli. Zaten uc bes yilda gitu gobegi salar meme de kalca da mazi olur geriye kisiligi sevgisi ve karakteri kalir. Kadini memeye ve kalcaya indirgiyorsunuz. Sonra donup erkeklerden saygi bekliyorsunuz. Et yigini muamelesi gormek istemiyorsaniz ne sekilde ambalajlanip sunuldugunuza ve kendinizi nasil takdim ettiginize bir bakin. Kadinin yalnizca cinsel bir obje olmadigini kadinlarin oncelikle kabullenmesi benimsemesi ve ona gore davranmasi gerekir. Kendini misir tanesi zanneden bir delinin tavuktan korkmasi dogaldir. O halde kendisini cinsel bir obje, bir disi olarak gorup varsayan birinin bir baskasindan kisi olarak gormesini beklemek abes olur.
Bence kalça... en iyi meme bile 2 senede çürüyüo gidiyor ama kalça sağlam kalır. Sorun şu ki sen YKS ye çalışmıyorsun ve vale olacaksın
sağol kanki sağol 🤢
1 sene kaldı biraz bak matematiğe
İkisi de değil önemli olan kadının kullanabilmesi. Erkeklerde de sakal sakalsız farketmiyor mesela sakalsız edis var Uraz var çok da yakisiklilar
Cevap
25Cevap
Kadini kadin ypan memedir:) kalcayi sporla da buyutur sekil verir
sen sus 😄
Bak yine:)
Ben Kalça daha çok seviyorum göğüsü büyütme elinde değil, ama kalçayı büyütmesi elinde o yüzden
Kadınları yargılamıyorum yani göğüsü hiç yoksa bile severim o kadını
Meme de kalça da önemli seçim yaptıramazsın bana 😀
seçim yapılmalı 😄
Meme biraz daha önde gibi.
Yok yok kalçadan vazgeçemem :)
Gönlümüz bir olsun yeter. (Gönülden inananlar var mı?)
Ben memelere fazla takıntılı değilim ama kalcalara bitiyorum daha seksi geliyor bana
Ne bu meyve mi seçiyoruz? Ben sevdiğim kızın orası nasıl burası nasıl diye bakmam. Güzellikleriyle ve kusurlarıyla bir bütün olarak beğenirim. Bunlar boş işler..
Ha tavuk alırken ızgara için göğüs sote için kalça alırım. Ama bir kadın özeldir.
Böyle bir soruyu bir kızın sorması da üzücüdür.
bir vücuda bakılırken bazı kısımlar daha dikkat çeker. mesela bir erkeğin sakalına ben daha çok dikkat ederim bu da onun gibi bir şey, ama sen neden yanlış yönlerden bakıp yanlış düşünüyorsun? soru gayet düzgün. biraz geniş açıyla bakın sadece:)
gerçekten çok dar kafalısınız ya acıyorum sizlere.
Aman aman nerelere geldik.. bh kadın ne böyle anammm
böyle düşünmedim hiç, söz konusu kadına hangisi daha çok yakışıyorsa onun üstünde dururum
Seçenekler arasında kayboldum, Söylemiyorum
bence meme daha önemli
İkisi birden kadında olmalı
Meme
Kalça daha önemli.
Hiçbiri
Meme daha önemli
Kalça
kalça
Gogusler
Benim için meme 😚
Kalça