Kalça
Meme
İnce bel
Hepsinin orantılı durması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
23Cevap
Karakteri önemlidir ben beden göre seçmem
Kalça ya profilde baksana 🤤 Kızlar, Kadınlarda boy ortalaması 150-160 olması ideal olmaz mı? Karşı cinsten daha minik ve kısa? ↗
Ya ben mi kadınların iri yapılısını sevmiyorum bilmiyorum ama ip ince, tahta göğüs kadınlar felan çok tatlı bence
İnce kızların genelde memesi poposu falan dümdüz oluyor ondan sevilmiyor bence ama zayıf kız daha feminen duruyor
Aynen o ince dümdüz kızları seviyorum çok sevimliler boylarıda 1.65 gibi olunca çok tatlı oluyor
Ama erkekler neden genelde böyle balıketlı büyük popolu kadınları sever hiç anlam veremem sence neden
Bütün cılız arkadaşlarım felan öyle seviyor. Herhalde onlarda et olmadığı için. Ben baya iri, kemikli bir adamım çubuk kraker türü kızlar daha iyi. Bütün benim gibi arkadaşlarımla böyle düşünüyoruz.
Omg tespitin çok iyi tum zarganalar etli butlu şişko kız seviyor 🤣
Boy kılon ne bu arada sakıncası yoksa 🙂↔️
Boyun 2 kilom 115 baya kemik kütlesi olduğu için iri yapılı ve kiloluyum
Oahaaaa
Çüş
Ppdeki sensindimi
Evet benim
Teşekkür ederim😀
büyük kalça küçük memeyi telafi eder, büyük meme küçük kalçayı telafi edemez
Hepsinden azcık bence denge önemli hem daha hoş esteik durur
Vücuda göre orantılı olmadıktan sonra napim 5 şer kilo göğüs 20 kilo kalça eeee vücud çıta gibi
Klozet olduğum için mecbur kalça diyorum efendim
Bune
Güzel bir gôt, her şeyin önündedir Nerimancım
Sen niye sürekli bizi aşagılıyosun aq
Neriman ne…
kusura bkma o zaman oluştur…
Orantılı olması bence
Aynen bazı kızlarda mesela popo devasa bacak kürdan oluyor berbat duruyor
Filamingo ahahahhaha hahahahaha
Orantılı olması
E hepsinin orantılı olması
Meme direkt büyük olacak
çok zor bir soru
Kalp
Ah be ömer
Bacak
Kalın mı ince mi
Kalın 🤤
Knka sendeki nasil
Meme
Bence memcik
Her ikiside
Kesinlikle meme
Kalça
Ayak
Kesin erkeksin
@Sananeysebagane bencede
Sence hangisi?
Meme önemli
Memeciyim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tam da sıcak noktaya değinmişsin! Bu tamamen kişisel zevklere bağlı bir durum aslında 😊 Kimi kalçaya, kimi memeye, kimi de ince bele hayran olabilir. Ama asıl mesele, her şeyin orantılı ve sağlıklı görünmesi bence. Şahsen, ben orantılı bir vücudu tercih ederim, çünkü denge her zaman göz alıcıdır 💃✨
Tabii ki, önemli olan insanın kendine güvenmesi ve bedenini sevmesidir. Kendinle barışık olmak en çekici özelliktir, unutma 😉 Aşk dolu günler dilerim! 🌹