RESİME göre görüşler bittimi ♥♡
★☆★☆★☆★

Bakan suçludur sadece.
Bunun giyim ile alakası da yok. Geçen yıl otelimizde konaklayan Arap ailenin genç kızını Konya'yı gençler asansörde taciz etmişlerdi. Kız tepeden tırnağa tessettürlüydü fotograftakine benzer.
Göt görmek isteyen ibine eğilip kendi popona baksın derim.
Konunun bu fotoğrafla ne alakası var. Ayrıca verdiğin örnek de konuyla tamamen alakasız. Konuda Ankara diyor, sen diyorsun Amasya.
Suç olarak demiyelim ama şimdi bir mini etekli bide uzun etekli geçse miniliye kesin bakarım ya da bir taytlı bir pantolonlugeçse taytlıyı affetmem :)
baktıran diye bişey olabilir mi kim ister kendine sapık gözlerle yiyecek gibi bakılsın diye ne değişik insanlar olduk böyle yazıklar olsun nefsine haki olamayan çıkmasın dışarı
O zaman kadın da açık giyinmeyecek. İki yüzlü feministler gibi olmayın. Kadınlar bile kendi hem cinslerine bakıyor. Uzun süre, dikkat çekici şekilde bakmak doğru değil ama eğer ki kız çok açık giyinmişse güzelliğine, çekiciliğine kısa bir bakış atılabilir. Bu gayet normaldir. Sen resmen erkeklerin anatomisini hiçe sayıyorsun ve erkek düşmanlığı yapıyorsun. Erkekleri köle olarak görmeyi bırak. Erkekler köle değildir. Erkekler insandır. Mikro mini etek giyen, göbeği açık, göğüs dekolteli bir kıza hangi erkek bakmaz. Kızlar bile bakıyor. Bence sen erkek düşmanısın.
Bakan. Ne kadar kapatsada, bolda giysede bakıyorlar!
O zaman kadın da açık giyinmeyecek. İki yüzlü feministler gibi olmayın. Kadınlar bile kendi hem cinslerine bakıyor. Uzun süre, dikkat çekici şekilde bakmak doğru değil ama eğer ki kız çok açık giyinmişse güzelliğine, çekiciliğine kısa bir bakış atılabilir. Bu gayet normaldir. Sen resmen erkeklerin anatomisini hiçe sayıyorsun ve erkek düşmanlığı yapıyorsun. Erkekleri köle olarak görmeyi bırak. Erkekler köle değildir. Erkekler insandır. Mikro mini etek giyen, göbeği açık, göğüs dekolteli bir kıza hangi erkek bakmaz. Kızlar bile bakıyor. Bence sen erkek düşmanısın.
Cevap
130Cevap
İki tarafda gadasi
Suçlu baktıran dır tabiki çünkü Tahrik diye birşey var. Ve bir erkek etrafında bir sürü öyle giyinen varsa ne kadar bakmicak kafasını nerye çevirse giyinmesini bilmeyen var adam artık oluruna bırakır. Bazı kızların yorumu çok aptalca geldi hep gösteriyorlar hem bakma diyorlar başka sokaklarıda boşaltalım mı? Öyle giyiniyorsan herkes bakabilir kimseyede birşey diyemezsin.
Kimse 3 yaşındaki çocuktan tahrik olmaz. Bunu unutma beyinsiz. Tecavüzün başlıca sebebi. Türk kızlarında ki berbat zihniyet ben istediğim kadar gösteririm kimse dokunamaz kimseye vermem kimseye elletmem diyor. Adam artık giyinmesini bilmeyen kadınlardan bıkmış masturbasyon fayda etmiyor bulunduğu yerde genel ev yok yatıcak kadın yok artık dayanamıyor ne yapıcak gidip ya dili olmayan ya hayvana ya da bir küçük çocuğa tecavüz edicek aptallar yediremiyorlar biz tahrik ediyoruz diye küçük çocuktan tahrik oluyorlarmış. Sen milleti akşama kadar tahrik et sonra erkeğe suç at. Zaten kadın özgür kadın özgür diye diye Türkiye bu hale geldi. Bence o hayvnlara ve küçük çocuklara tecavüz edileceğine giyinmesini bilmeyen kadınlara etsinler daha iyi.
Ben kedileri çok severim o zaman o kediye tecavüz ettiler yıkıldım beni mahfetti sonra gözlemleme yaptım ki tecavüz olayında giyinmesini bilmeyen kadınların parmağı çok. O zamandan beri giyinmesini bilmeyenler gözümde karardı.
Ya devlet genel ev açıcak her şehire bu kadınlardan tahrik olanlar genel eve gidicek ya da kıyafet yasası getiricek.
Bu açık giyinenler yüzünden diğer ülkelerde bazı kızlara binlerce kez tecavüz edildi. Adamların getirdiği yasalara bakın.
Cehnnemde yanıcaklar.
Türk kızlarını yabancılarla karıştırmayın yabancılarda bir koz 100 metrede 3 erkekle yatabilme kapasitesinde orda kadınlar yatacak erkek bulamıyor. Bazı ülkelerde cinsellikte sıkıntı yoktur çünkü kadınları o konuda çok girişkendir öyle ülkelerde olan tecavüzleri yapanlar hep ruh hastaları çıkar. Ama Türkiye gibi cinselliğe doymamışş bir toplumda tecavüz yetersizlikten olur.
Bakan da baktıran da suçlu olabiliyor. Çevreye göre giyinilmeli bence. Herkes pantolon giyiyorken tek şort giyen kişi olursan dikkat çekersin. Hele bazıları var kilotla geziyor denilecek derecedeki şeye şort diyor. Gö tün yarısı açık olan şortu diyorum yani ama kimi ortamlar var herkes açık giyiniyor oradaki ortamda çok olağan bişey o zaman suçlu değildir. Dikkat çekmemeli yani. Farklı olursa illa dikkat çeker. Ama kimi insanlar var kapalı giyinenlere de bakıp laf atıyorlar. Ayak bileğinden tah rik olan çok. Benim yanımda iki başı kapalı bayana laf attılar. Onların bir yüzü bir de elleri açık sadece. Yani her iki taraf da suçlu olabilir. Erkekte düşünce meselesi bayanda dikkat çekme meselesi
Kimse sizin deyiminizle “baktırmak” amacıyla şort giymiyor. Sadece kendi özgü iradesiyle seçim yapıyor. Burada cinsel açlığın nirvanasında olan potansiyel tecavüzcülerden başka suçlu aramak ahmaklıktır.
Şu fotoğrafın igrencliine bakın ya tabikide bakan suçlu insanlar istediği şekilde giyinip makyaj yapabilir buna kimse karışamaz çok rahatsız edici bir şey gerçekten kendimden biliyorum onları boğazlayasım geliyor ilk defa bacak görmüş abazalar ben istediğim şekilde dışarı çıkarım o gözlü tacizi bugün yaşadım resmen gözleriyle yediler
İstediğin gibi giyinebilirsin evet hakkın. Özgürlüğünü kimse kısıtlayamaz. Ama biri seni taciz edip rahatsız etmediği sürece yoldan geçen dikkat çekici bir kadına bakmamasini bekleyemezsin. Karnı aç birine ekmek uzatıyorsun ama diyorsun ki yeme bunu. O adamın senin elinden onu alma hakkı yok o ekmek senin. Ama canının çekmesi kadar doğal birşey yok. Umarım anlatabilmisimdir.
Köyüne döner misin
Konuşma tarzından belli seviyen. Muhattabım değilsin zaten duvara laf anlatıyorum
Erkek
Bence ortada bir suç yok giyene niye öyle giyiniyon diye nasıl sorma hakkımız yoksa öyle giyinene bakanada niye bakıyon diye soramayız şimdi yolda şöyle bir kız geçse erkeklerin hepsi dönüp bir bakar bakmam diyen yalan söyler Allahın bildiginide kuldan saklamanın bir manası yok.
Bence baktıranda biraz daha var mesala bu tayt olayını abartanlar var bir bir giyiyor teni belli cinsel organı beli kıçı belli tamam özgürsünde bukadarda değil yani ister istemez herkesin dikkatini çeker çekmez demeyen yalan söyler kızlar bile bakıp oha diyorken erkeklerin bakması cok normal kendim yaşadığım olaydan kesit
Şunu anlamıyorum istediğim gibi giyinirim kimse karışamaz kimse bakamaz durum bu olunca ne yapsınlar biri yazmış dar pantolon mu kotmu ne giymiş yiyeceklerdi beni sen biliyosun zaten bunu
Mesela geçen dışarda dondurma yiyorum dondurma abi sanki kimse görmemiş yemin ediyorum sokaktaki insanlar bana uzaylı görmüş gibi bakıyor şimdi ben dondurma yediğim için onlarda bana baktığı için ben mi suçluyum yoksa şimdiki erkeklerimiz artık meydana salınmış boğalar gibi insanlara bakan mı suçlu bence iradesine hakim olamayan suçlu...
Teşhir eden. Çünkü baktıran diyeceğim şu açıdan olmayacak. Bana da ilgiyle bakıyorlar çünkü çok güzel giyinirim. Açık bir yerim de yok üstelik. Buna rağmen bakılıyorsa baktıran diyemeyiz. Teşhir eden suçlu bu durumda
Baksınlar ilgi çekeyim diyerek açık seçik giyinen suçludur bence
@Antepmarasli
Sadece görüş yapalim antepli :)
Herkesin görüşü degerli cunku :)
Görüş yazdım zaten
Bir suçlu aranıyorsa Bakan'dır. Rahatsız etmeden, topluma yansıtmadan bakabilir güzel bir şey gördüğünde. Kadınların poposu güzelse ve rahat giyiniyorlarsa bu suç değildir. Bakan için de belki suç sayılmaz ama bunu polemik haline sokan da bakandır. Ben gerçi giyilmesinde de bakılmasında da bir hata görmüyorum. İki taraf da insan. İki tarafın da seçme özgürlüğü var. Bunları eleştiren mahalle karısı tabiri verdiğimiz erkekler karaktersizdir sadece.
Baktıran kişi genelde kendini '' bakılmayı , teşhir etmeyi seviyorum '' diyenler. En azından benim tanıdığım kişiler öyle. İstisnalar kaideyi bozmaz ama bana kalırsa baktıran kişi suçlu değil bakan da suçlu değil iki tarafta istediğine ulaşmış kişiler diyelim 😄😄
Örnek şu resimde ki kadın gibi giyinenler birileri baksın diye giyiniyor bunu herkes kabul etsin. Erkekler de zaten açığa da kapalıya da bakıyor bu kısma çok da takılmayın bence.
Keske guzel turkiyemizde sadece baksalar..
Yarin obur gun 1.90 lik adamlara tecavuz edecekler yakindir👾
Giyinirken dikkat çekmek güzel görünmek istiyorum. Bakmaları normal. Tabi bu kimseye taciz hakkı vermez
Bakan, başbakan.. Hepsi suçlu. Tayyibin oyunu bunlar.. Sshdjdhd
Herhangi bir taraf suçlu değildir. Açık giyinen kızlara bakarlar. Kadınlar bile kendi hem cinslerine bakıyor. Uzun süre, dikkat çekici şekilde bakmak doğru değil ama eğer ki kız çok açık giyinmişse onun güzelliğine, çekiciliğine 2-3 saniyelik kısa bir bakış atılabilir. Bu gayet normaldir. Mikro mini etek giyen, göbeği açık, göğüs dekolteli bir kıza hangi erkek bakmaz. Kızlar bile bakıyor.
Bu arada yakışıklı, kaslı ve geniş omuzlu erkeklere de bakılıyor. Örneklerini çok gördüm.
Neden uzun süre, dikkat çekici şekilde bakmak doğru değil, bence ne doğru nede yanlış. İsteyen uzun bakar, isteyen kısa. Ha tamam baktığı kişinin arkasına gidip onu takip etmesi yanlış, ama bakabilir.
Bakan da baktıran da suçlu değil, suç bu zihniyeti algıyı yaratıp kötü gibi gösteren de. Halbuki saygı duyan bir toplumumuz olsaydı tecavüz bile olmazdı.
Ikisi de suclu biri bakilacagini biliyo digeride dünden çavuşu kaldirmis geziyo
Hic gostermiyosun
Bana ozelden yazsana tanismak istiyorum seninle
hatunlar öyle giyiniyo ki, bırak erkeği, kadınlar bile iç çekerek bakıyor çoğu zaman. erkekler baktı diye suçlayamazsınız. tabi nolursa olsun insan olduüunu unutmamak lazım, adabıyla bakmak var
biriside eksi olarak begenmiş. ya bu kızlar ne sanıyor ki erkekleri? erkek olmadan bilemezsiniz. her erkek bakar o zaman hiç evlenme sevgilinde olmasın. lez takıl. erkek bakar ya.
Bakan suçlu diyenlere söylüyırum bir erkek sokakta kısa şortla gezse insanlar tepki verir aile var diye peki siz kısa şortla dolaştığınızda aile var normal değil diye düşünmüyormusunuz biraz gerçekçi olun empati yapın
İki tarafın da suçu olmasa ortada bir sorun olmaz zaten. Kızların soyunup bakmasınlar deme hakkı yoktur, erkeklerin de bakıp açmasınlar o zaman deme hakkı yoktur. İki taraflı bir şey.
Bakan göz tesettürünün gereğini yerine getirmediği için, baktıran hem tesettürün gereğini yerine getirmediği için hem de bunu uluorta yapıp dikkat çektiği için. İki tarafta suçlu
Suçlu arayıp durmasin işte hırsızın hiç mi suçu yok ev sahibi tamamen suçsuz mu abartarak söylüyorum erkek bakarsa hayvandır kadın böyle erkeklerin yanında açarsa maldır her iki taraf da suçlu ama ille de birisi gerekiyorsa erkek daha fazla suçlu
Ikiside suclu ama kalkip bir kiz memesi buyuk gozuksun diye ped corap koyuyosa sutyenine bana baktilar demesin hic e tabi bazi kekolar var dik dik bakar orda haklisiniz
Bence niye suclu ariyoruz ki simdi is makinelerine de ayni ilgiyle bakiyoruz suc makine de mi onu sokaga ise koyduranda mi yoksa operatorde mi
Duruma gore degişir aslinda ben şort etek vs. seyler giymeyi seviyorum ama birisi bakınca rahatsız oluyorum bazı insanlar bakmaları icin giyiyorlar bunuda dogru bulmuyorum 😊
Baktıran tabi ki.. Geçen başıma geldi.. Öyle bir etek giymiş ki giymese daha iyi dedirten cinsten. Ister istemez baktım ne bakıyorsun dedi. Bende baktırma o zaman dedim bozuldu
Bu şekilde açanın amacı zaten baktırmak NET suçludur. Açana bakarım diyen de gvt o da NET suçludur. Her ikisi de suçludur..
Hiç bir zaman tek taraflı suç yoktur bu konularda "Sen yusuf olmadıktan sonra karşındaki züleyha olsa neye yarar"
Baktıran suçlu ben de bakarım. Bakmak istemesem de gözüme çarpar.
İki tarafta suçlu değil, olay taciz boyutuna varmadığı sürece.
Bakan suçlu. Her insan giyinişinde de özgürdür tabi aşırıya kaçmamak şartıyla ama bu zamanda bırak açıklara bakmayı kapalılara da bakıyorlar
kadın farketmediği sürece erkeklerin bakmasının kötü birşey olduğunu düşünmüyorum kadını rahatsız etmedikçe kimseyi ilgilendirmez..
Açık g. te herkes bakar. Bakma diyemezsin.
Giyiyorsan bakılacağını biliyorsun.
Kimse suçlu değil, tek suçlu elbiseler :)
Asl olan niyet! Niye açıyorsun kardeşim neden bakıyorsun.. bakılmak istemek ve aç köpeklik denklemi..
öncelik banakn sora baktıran ama bakma kardeşim sende
Sadece bakiyorsa sıkıntı yok. Kiz olarak ben bile bakıyorum
bakann tabikiii sucluu kadinlar ozgurdur istedigini giyerrr
bakin sunu anlayin artik boyle bakan kisilerr sapikk abazalardir 3 yasindaki cocuktan tahrikk olan var Allah askina 3 yasindaki cocukta gotunee gosteriyo zihniyet olarak sıkıntılıysa kusura bakma her turlu bakiyor ikisininde sucudur diyenler
ulan kapali kadinlara daha cokk bakiyolarr ahlakli olan insan kiz ne giyerse giysin bakmazzz
bide kizda suc vardir diyenler ulan yarin bigun tacize ugradiginizda agliyosunuz ama o zaman baktirmasaydiniz ne igrenc beyin yapilariniz varya erkekler harbi diyor kizlar salak bosuna demiyolar daha kendi hemcinsinde suc ariyolar sirf kendisi giyemedi diye kiskanclik yapiyor ben daha ne diyimm
ama kendisi tacize ugrasa benim sucum degil der erkek bakmasaydi derr salak kizlar harbi cokk erkekler bosuna demiyor😂😎😛🖕
Bence bakan suçlu ya hani bir kere bakiyosan tamam gözün çarpıyor ama sürekli bakmak içindeki baskın sapığın sesidir, sonuçta ne isterse giyebilir, kadın olduğu için şort vs giyemez diye bir şey yok
Nasil yok dayi sen muslumansin kadinlarin pantolon giymesi bile haramken sort nasil giyebilir?
Ben zaten bakmiyacagimi biliyorum ama ister istemezde goruyosun ben buna kizmiyorum Allah affetsin yinede gunahimiz varsada vardirda illaki her kulun sucu vardir ama bu kadinlar ileriye dogru dahada kotu oluyorlar emin olabilirsin evet musluman sayisi az kaldi kiyammette yaklasiyordur zaten bundan suphem yok ama birsekilde onune gecilmesi gerek Allahi Hic tanimiyorlarki bole serbest dolasiyorlar.
Arkadaşım Allah'ın senin, benim ya da bizlerin onu tanıtmak gibi bir şeye ihtiyacı olduğunu düşünmen bana biraz mantıksız geldi sonuçta dinde zorlama yoktur mesela insanlara yorum yapmak aslında önce kendimize yorum yapmamız lazım ve biz kendimizle ilgili yorum yapmıyoruz hiç bir şey yapmadan bir şeyler bekliyoruz benim gorusumce kimse insanlar ne der diye yaşamını değiştirmek zorunda kalmamalı sonuçta ne olursa olsun Allah zaten onun için biliyor yani bizim baskimizla yaşamlarını kisitlayanlar olmamalı cunku bizler önce kendimizi düzeltmek zorundayız ve bizler düzgün değilken başkalarına Allah var vs demek de bana pek mantıklı gelmiyor
Ben zaten bizler icin duzeltsinler lendilerini demiyorum ben onlarin iyiligi icin diyorum muslumansa bir kisi musluman cercevesinde takilmali illaki musluman cercevesinden azda olsa cikacaktir seytanin iside bu sen seytanla seytanlik yapmayip Allahin yanind aolacaksin anlatmak istedigim bu yoksa bizler icin kapansin kizlar demiyorum ben bakmadiktan sonra baskasi bakarsa banane
Sözlü veya eyleme dayalı bir taciz olmadığı sürece kimsenin suçu yoktur bence.
Bence ikisi de eşit. Baktiran bakılması amacında bakan da içgüdü ile bakıyor
Bakan baktığı için baktıran baktırdığı için suçludur
Bakan için fark etmiyor. baktırmak isteyen de şikayetçi değil. suç yok.
Bakan daha suçlu elbette ama bazen o kadar ölçüsünü kaçırıyorlar ki giyinmenin.
Erkek milleti de bakıyor
İstersem çıplak çıkarım diyen bir zihniyet var toplumda ve bu hiç hoş degil.
Bakan hz. Yusuf. A. s. bile o kadar kadın etrafında dolaşırken kendi namusunu korumuş biridir baktiran naparsa yapsin bakan da gervek anlamda inanc varsa görmez kör gibi davranır
Bazen her 2 taraftada suc oluyor kapaliya bakanlara bile sahit oldum kendine baktirmak icin frikik verende gordum
Bakan suçlu
Ne yani tecavüze uğrayan kadınların mı suçu var bakmasınlar azıcık uçkurlarına sahib çıksınlar
Tecavüz ayrı, bu ayrı
Gecen hafta buyukcekmecede aynen bu tarz giyinmis bir kiz vardi. Kalcalari neredeyse tamamen gorunuyordu. Butun millet kiza bakiyordu. Tas catlasa 20 yaslarinda falan.
Bakan. Ama tabi kısa giyecem derken abartmamak lazım. Aşırı kısa giyme taraftarı da değilim şort giyilebilir tabi ama kararında her şey
Bakan bir tane günaha giriyor. Baktıran kaç kişiye baktırdıysa hepsinin günahına giriyor
Bakan hayati boyunca her açığa bakan gözünde tesettür olmayan biriyse? :)
Devam et
@NerdeAşkk be birader sen polis filan değilsin. Kendini EGM'e şikayet ettirme bana. Polis aracının önünde fotoğraf çektirmişsin, burada saçma polismiş gibi konuşuyorsun.
Kadın belki onunla rahat ediyordur neden hemen şort giydi tacizi hak etti damgası vuruluyor
Şu kafanın iğrençliğine bak ya
baktırcan bilinçli yapıyor bakan ise eğer yokluktaysa iyi gider düşüncesiyle bakıyor eger ihtiyacı yoksa umursamaz bile
Baltiran tabiki. Bakan bir gunahsa baktiran iki günah işliyor
Normalin cok cok dışında olmaidigi surece bakanda suç
bence ikisi de değil biri giyim özgürlüğü biri de bakıyor sadece ellemeye kalkarsa suç olur
baktıran suçlu bakan da suçlu ama suçun daha çoğu baktıran da
Bakmanın suç olduğu nerden çıktı. Yani giyen bakılacagını biliyor rahatsız olmuyor suç yok bence 😂
Baktıran bence bakılmSından rahatsız olan giymiycek NET
Aynen oyle rahatsizsan giyme plajda bakiyorlarmi
Bakan suçlu Allah o gözleri miiletin orasına burasına bakın diye vermedi
Gecirmis g*tünün arasina kör bile olsa bakar, ama saglam mali var 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar