+1 yılPis, kaba. Ya dibindeki çöpün dışına atıyor yediği pisliği, adres soruyorsun bilmediği halde tarif ediyor. Aynı dili konuşmadığı kediyle bile kavga ediyor. Göz temasından bile binbir türlü anlam çıkaracak kadar hasta insanlar var.
Bindiği otobüsün şoförünü dövüyor... hastanede sıra aldığı halde doktorun kapısının tam dibinde bekliyor. Yaya geçidinde basıp geçiyor.
Bana kalırsa Türk insanı toplum içinde yaşamayı bilmiyor, bu davranışları dışarıda da yapıyorsa durum vahim.
Bir de Suriyeli yi küçümsüyorlar utanmadan.11 Yorumla- +1 yıl
Daha saymadığım yeni aklıma gelen şeyler de var.
Samimiyet anlayışları da eminim garip karşılanıyor.
Ben bile yirmi yıldır alışamadıysam.
En İyi Cevaplar
+1 yılVatansever bence, lise’de ögretmenimin buna cok sasirdigini söylemisti. Ben de ulkemi seviyorum ama turkler sanki daha bir coskulu seviyor gibi demisti.
00 Yorumla
Ülkesine bagli, avrupaliyi biz gözümüzde büyütüyor, üstün görüyoruz ama avrupada yasayan Türkler zamanla ne mal olduklarini anliyor.
Onlarin cahilleri, egitimsizleri, sadece Türkleri degil, her yabanciyi ikinci sinifi insan gibi görüyor, bizse avrupadan olunca kendimizden ileri görüyoruz, asya ülkesinden olunca dislanmasi gereken insanlar gibi.
Türkleri avrupa ülkesi haric diger ülkelerin insanlari cok saygi gösteriyor ve gercekten seviyor, sayiyorlar, özellikle son zamanlarda diplomatik cikislarimiz yüzünden10 Yorumla
+1 yılTürk insanı samimi, içten, yardımseverdir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. bosna ve civarı hariç sevilmeyiz.. erkeklerimiz özellikle.. herkes hep bir ağızdan şunu söyler.. kara , kıllı , arap , zampara , dolandırıcı , çok eşli.. milletimize de barbar gözüyle bakarlar.. pis ve barbar.. ve garip şekilde bizi tehdit olarak görürler.. doğu avrupada ve uzakdoğuda bu önyargıar daha azdır.. ama avrupa toptan düşmandır bize.. hakikaten dağdan kaçma gibi insanlarımız hep yurtdışında.. aa kara değil diye şaşıran yabancı insanlar tanıdım ben , beni görünce.. bu nasıl olabilir. beyaz tenli ve traş olmuş türk erkeği görmemişler?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ülkeyi gidip görmüş olanla hiç bilmeyenin fikri bayağı farklı oluyor.
Hiç bilmeyen Arap ülkesi falan sanıyor. Türkçe bir Asya dilidir, kökeni bugünkü Moğolistan dediğimde gözleri faltasi gibi açılan ecnebiler var.
Bizi Sami dili veya balkan dili konuşuyor sanan falan var mesela.
Bunda da baklava, Suleymaniye, kebap dışında ülkeyi tamamen Arap devleti gibi yansıtma peşindeki devletin cok etkisi var.10 Yorumla
+1 yılokda pozitif algıya sahip değilller açıkcası,21 yıldır amerikada yaşıyourm her ne kadar anlatsakda ülkemizi, bir türk ile tanışmamışlarsa veya işleir gereği türkiye ile alakaları yoksa eüer halk arasında bilinmiyor türkiye , az bir kitle biliyor onlarda ortadoğulu zannediyor bizi, türk ü ayrı bir ırk olarak değilde, arap zannediyorlar :) komik komik işler :)
02 Yorumla- +1 yıl
Amerikalıların ne bakıyorsun? Aralarında Avrupa'yi ülke, İngiltere, Fransa'yi falan kendilerinin gibi eyalet sanan bile var
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok amerikada yaşadığım için oradan bakıyorum arkadaş. avrupa ile ilgilenmiyorum :) avrupa ile ilgilenene kadar çin ile ilgilenmek daha çok ilgimi çekiyor, malum sebeplerden ötürü.
+1 yılSıcakkanlı ve samimi gözükür çünkü dünya ülkelerinde herkes birbirine mesafelidir ölüm kalım olsa duyulmaz ama bizde samimiyet adı altında neler neler yapıyorlar... onun dışında yaşlı subaylara göre de barbar bir millet olarak izlenim bırakmış olabiliriz biz deki gazi dedelerde rum adını duyunca delirmesi gibi
00 YorumlaOnların, kendileri hakkında bizim fikirlerimizi merak ettiğini düşünmediğim gibi, ben de yabancının ne düşündüğünü önemsemiyorum. Kendimizi bu kadar küçük görmemek lazım. Biz kendimizi bilirsek, başkasının ne düşündüğünün hiçbir önemi kalmaz. Onların içinde de ırkçılar var mesela, ama biz çoğunluk olarak hayranız onlara.
10 YorumlaLaiklikten vazgeçme ahmaklığını gösteren, kebap ve tatil beldeleriyle dolan.
3. Dünya ülkesi72 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kara, arap kabilesi gibi gören çok fazla var. Türküm diyince bön bön bakarlardı. Disiplinsiz, kaytarma meraklısı, üç kağoçıt peşinde çok var mesela, öyle tanıyan çok insan var. Anlattım neyin ne halt olduğunu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbd dede yaşayanların bazıları kara cahil olablr sanırım yanlış hatırlamıosam haritada gösteremeyenler mi dersin turkeyi sadece hindiden ibaret bilenler mi dersin. Bazıları arapça konuştuğumuzu düşünüyor ve develere bindiğimizi sanıolar. Avrupalılarda kendini bişe sanıo genelde böyle bir elit havasındalar. Bu arada akpli falan değilim sadece düşündüğümü sölüorum. Bide fransızlar ırkçı bir millet kimseyi beğenmezler ama onları kim beğenmiş 😎
00 YorumlaArap olarak görüyüyorlar. Haksız da sayılmazlar yani...
60 YorumlaPek iyi değil gittiğiniz ülkeye dikkat edin 4 yılda 3 ülkeye gittim şuanda da yurtdışındayım insanlar sempatik buluyor insanımızı ama hiç güven vermiyoruz abaza ve görgüsüz olarak tanınıyoruz çoğunlukla kendi gözlerimlede halkımı gözlemlediğimde bende bunu açık bir şekilde görebiliyorum bizi dışarıda tanıtanlar dikkat etsin hareketlerine Saygılar...
21 Yorumla- +1 yıl
Internet sayesinde turklerin imajı Araplar dan bile beter olacak zaten. Bildigin troll çünkü millet
+1 yılEğer başıma bir şey gelmeyecekse kesinlikle ”eğitilmezdir”. Bu toplum göz göre göre kendi istikbalinden hür iradesiyle vazgeçti. Ya da tarih karıştıran insanlar da bize artık Türk demiyorlardır. Çakma arap falan diyordur
00 Yorumla
+1 yılYa yabanci arkadaslarim/yurt disina tasinan arkadaslarimdan gozlemledigim uzere bizi arabistan gibi bir yer hayal ediyorlarmis cok sicak bakmiyorlarmis ama ulkesine gore degisir
10 Yorumla
+1 yılHalkları halkımıza çok olumlu bakıyor ama siyasetimize ve devletimize pek iyi bakmıyorlar o da tamamen medyalarının yalan haberleri kötülemeleri yüzünden..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak arap olduğumuzu düşünüyorlar, ve kebap olarak biliniyoruz resmen :D
Moldova'ya gittiğimde türkiyenin adını hiç duymamış insanlar gördüm27 Yorumla- +1 yıl
Bende hiç moldavayı duymadım
- +1 yıl
😂🤣
- +1 yıl
Gerdek basan ne ya
- +1 yıl
@1ve0sonsuz olabilir :))
https://gezimanya.com/moldova - +1 yıl
Uha moldava avrupanın en fakir ülkesiymiş bir de şu an efsane bir fikir geldi aklıma zengin olcam🤣😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Neyse thanks bilgi edinmiş oldum
- +1 yıl
@1ve0sonsuz nick işte :)) teşekkürler
+1 yılAlmanyada yaşadım. Toplum düzenini bozmayan insanlara karşı kötü bakmayorular. ayrım yok, iyiysen seviyolar. ama gelipte oranın düzeni alt üst eden insanları da haklı olarak sevmiyorlardı.
00 YorumlaAraplar gibi olduğumuzu düşünüyorlar. İngiltere de kaldım bir süre. Baş örtülü olmadığım alkol kullandığım ve yaptığım gibi birçok şeyde şaşkınlıklarını gizleyemiyorlardı.
05 Yorumla- +1 yıl
o kadar da degildir😱
- +1 yıl
evet ama bu insanlar tv den gorduklerine mi inanıyorlar?
- +1 yıl
orasi da dogru tabi. yurtdışında ne kadar yasadin? bir kac soru soracagim. mesaj atabilir miyim sana bir sakıncası yoksa?
+1 yılBizim afgan ve suriyelilere bakiş açimiz neyse avrupailerinde bakis açisi o hatta arap ulkesi olarak bizi biliyorlar
Daha kotusu asyada barbar olarak biliniriz
Amerikada keriz.00 Yorumla
+1 yılHer ülkeye hatta şehrine göre değişir cevaplar. Genelleme dahi yapılamaz. 20 üzeri ülke 50 üzeri şehir gören ve bu lokasyonlarda bu soruyu inceleyen biri olarak cevaplıyorum
00 YorumlaBen türk erkekleri hakkında biraz kötü düşünüyorum. Çünkü kendi ülkesindeki kızları aşağılıyor lar. Bu cahilce
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya :(
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılRomen amelelere sormuştum 2000 yılında. O zaman bile Arap demişlerdi. Şimdi düşünemiyorum bile. Suriyeliler'i gördükçe ne kadar postmodern olduğumuzu anlamışlardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sosyal medyada çok erkegimizden duydum "Türk erkeği sayesinde turizm dönüyor dünyadaki bütün kadınlar Türk erkeğine kendini s.. tirmek için sıraya giriyor"bu görüşu okadar ateşli savunuyorlar ki galiba dogru.
14 Yorumla- +1 yıl
hahaha kim diyor bunu😂
- +1 yıl
Nerde duydun gerçekmi bu
Cevap sahibi+1 yıl@Carizzmaa23 bütün Türk erkekleri aynı şeyi düşünüyor bu konuda
- +1 yıl
Hmm iyi iyi gelsinler s... kelmm bzdee
+1 yılher millette iyiler ve kötüler vardır. ama genellikle yardımseverlik misafirperverlik konusunda örnek gösteriliriz
10 Yorumla
+1 yılbir dönem yurt dışında yaşayan biri olarak maalesef içler acısı o kadar kötü bir imaj çizilmiş bunu kolay kolay silmek mümkün olmayacak
10 YorumlaZaten yabancılar dediğimiz tek bir topluluk. Bunlar farklı ülkede farklı kültürde değiller. Demek istediğim bir ülkeye sorsan remove kebab der diğerine sorsan defend kebab der. Uzaktakiler yerini bile bilmez.
22 Yorumla
+1 yılBir çok yabancının sokak röportajında Türkleri güçlü sağlam olarak tanımladıklarını gördüm
Türk gi deyimi çokmuş00 Yorumla
+1 yılBildiğin mağara adamı gibi gözüküyoruz.. yalan değil haksız falanda değiller. Kurunun yanında yaş her zaman alev alır. Saygılar
00 Yorumlaİnanın diğerlerinden bir farkımız yok. Kimse umursamıyor. Neden milletimiz bunu merak edip ilginç cevaplar arıyor anlayamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAntalya da yaşıyorum turistlerden duyduğum kadarı ile ; agresif, kıllı, özgüvenli , centilmen (evet yanlış duymadınız öyle sanıyorlar 😀)
04 Yorumla- +1 yıl
@lara2327 Karışık
- +1 yıl
@lara2327 yerleşe bilirler sıkıntı yok
- 00 Yorumla
+1 yılAbd yaşadım oraya göre yazacağım seattle'dan bizleri arap sanıyorlar ülkemizi duymuşlar ancak haritada çoğu bilmiyor misafir perver sıcakkanlı olarak biliyorlar bazıları'da arap ülkesi sanıyor bizleri 😊
10 Yorumla
+1 yılBende yabanci ulkenin vatandasiyim
Bence cogu seyi abartiyorlar orada11 Yorumla- +1 yıl
hangi ulke
+1 yılDunyanin en sevilesi ve modern toplumuyuz
Yoksa bizi bu kadar kiskanmazlardi10 Yorumla
+1 yılOnların ne düşündüğüne neden bu kadar önem veriyorsunuz verdiğiniz için kötü oluyorsunuz vermeyin bakın nasıl iyi oluyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılKendime onun gözunde bakmam ben türküm ve kendimle iftihar ediyorum ☺
10 YorumlaHer an iç savaş riski ve terör olan, hala develere binen bir ülkeyiz çoğunun gözünde
00 Yorumla
+1 yılBir arkadaşım ülkenin araştırma yapma imkanlarının iyi olduğunu ama insanların ne kadar saçma şey varsa onunla ilgilendigini söylemişti.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Almanyada türklere sicak kanli misavirperver derler politikacilar abartiyor negatif düsüncelerle
00 Yorumla
+1 yılNeresi olduğuna bağlı koreliler çok sever ama fransızlar bizden nefret ediyolar mesela
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende bazen merak ediyorum bunu, yabancı kanallarda haber neyin denk gelince izlemeye çalışıyorum :P
00 Yorumla
+1 yılAlmanlarin gözünden Islamlastirilmis diktatör ve yamyamlar ülkesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoneri cok sevdiğimizi
Bazi ulkelerde kadinlarin cilgin bak. ire olarak anildigi erkeklerin de çok kaba adlandirildigi ama sicak kanli olmamızı seviyorlar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Çoğu bizi afrikada ya da arap topraklarında basind a fes yobaz cahil arap sanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTürkler barbar, dar görüşlü insanlar olarak görülüyordur.
00 Yorumla
+1 yılBunun cevabı ülkeden ülkeye değişir bence tek bir cevap yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızları irosbu diyolar ulkemin kızlarına onların ülkelerinde bile yokmuş kendini bozdurup diktiren
68 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakireliği bozdurup saf temiz hayatında birisi olmamış evleneceği erkeğe kendini bakireyim diye gagalayanlardan söz ediyom
Cevap sahibi+1 yılSonra numaraları yediremez üstüne birde rezil olarak evde kalmaları yok mu baya güldürüyo. hatta bir kısmı evde kalmayıda istemeyip sokak irosbusu oluyo acı değilmi acı gerçekler üzücüdür 😐
Cevap sahibi+1 yılTürkiye'deki kızlar için konusuyom
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim sif bu yüzden kimseye güvenim kalmadı böyle birşeyle karsilasirsam resmen cinnet geciririm katil olurum
Ortadoğulu.
Ama açık ve Müslüman olmadığımı gördüklerinde şaşırıyorlar genelde. Önyargıdan hep:)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYabancı ülkede yaşıyorum, herkes çok seviyor bizim ülkemizi.
30 YorumlaHırçın, plansız, düzensiz, sürpriz karakterli, cesur
00 YorumlaBarbar türkler.. İslamda da iran olmaya doğru ilerliyor...
00 Yorumla"Ülkeleri güzel ama, insanları cacık." diyorlardır kesin. Haklılar tabi.
10 YorumlaGörüşlerini kendilerine saklasınlar iyi bir milletiz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok böbürlenmeye gerek yok
Yabancılar gözünde hala gelişememiş ülke gibiyiz10 Yorumla
+1 yılTürkiye değil Suriye diye biliyorlar. Yeteri kadar rezil mi yoksa daha saymalımıyım :)
20 Yorumla
+1 yılYobaza yakin.
Ben Türk um deyince inanmakta zorlanıyorlar mesela.
Afrikalılar gibi düşünüyorlar bizi. Cehalet diz boyu olunca coğrafya açısından...00 YorumlaGerçekten üstüne basa basa bizim insanımıza hayranlar :) kültürümüze yemeklerimize ve ülkemizee. Gittiğim her yerde acayip olumlu tepkiler alıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFransa da çok güçlü birine şahit oldukları zaman, “Bir Türk kadar güçlü” diyorlarmış.
20 Yorumla
+1 yılmisafirpeerver ve doğal ayrıca erkeklerimiz cekici türk kızları bulmasada
00 Yorumla
+1 yılSıcakkanlı yemekleri lezzetli yardım sever Arap toplumu diye lanse ediliyoruz
00 Yorumla
+1 yılSon 16 yıldır ortadoğu bataklığında yaşayan cahil insanlar diye biliyoruz
00 Yorumla
+1 yılGenelde youtube da sıkça bakıyorum olumlu yönde ya da adını ilk defa duyan bile var tek olumsuz bir kadın ülkenin kötü yönetildiği demişti
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne