Ne kadar alttan alırsanız alın olmuyorsa her şeyi çok kafasına takıp sürekli gergin bir haldeyse ne yapmak lazım? Nasıl orta yol bulunur?
#Pisicik

Biraz açıklama..
#Pisicik

Abim öyleydi şu an düzgün ilaçlarını düzenli kullanıyor. Sopayı alıp kafasını yardım 13 dikiş atıldı ondan sonra miskin bir insan oldu.. ruh hastalarını bilirim onlar kendilerine daha önce çektirilen cezaların faturasını ailelerine keserler.. dinsizin hakkından imansız gelir sopa göstereceksin..
Oha yapılır mı öyle😱😱
Biz neler çektik bir bilseniz müsait bir zamanda isterseniz anlatırım benim kimseden korkum yok ne deliler gördüm ben..
Abim şu an evli çocukları yolda
Bunun sakin yolu da vardır ya
Var onunda yolunu biliyorum işin içinde aşk vardı kara sevda vardı.. burda anlatmak istemiyorum sonuçta abimden bahsediyorum..
Ben sinir hastasıyım. Ve bence bunun yolu yok. En ufak şeyde yıkıyorum ortalığı. Sırf bu yüzden pek çevrem yok. Asosyalim
Annem de sinir hastası.
Susuyorum sadece, takmamazlıktan geliyorum.
Ama bu sefer daha da sinirleniyor. 1 saat konuşup kendiliğinden susuyor.:/
Hayatından çıkar gitsin. Hayat birini adam edemeyecek kadar kısa boşa geçen zaman :)
O kadar kolay olmaz işte :D
Cevap
16Cevap
Alttan almak gerek gadasi
Bulunmaz.. kendi haline bırakıp uzaklaşmak kendi sağlığımız için en iyisi.. 😇😇👍🙏
küçükken hatırlıyorum sinir hastası birinin yanına gidip "ağla, kudur" falan demiştim herif tokat delisi yaptı beni sdfsdfsdsd
Suyuna felan giderim eğer değer veriyorsam. Ha değersiz biriyse siniri sökmez, yol veririm
Huyuna gidilir.. Hassas olduğu konularda dikkatli olmak gerekir..
Tedavi olsun önce, yapılabilecek tek şey alttan alma
Sinir hastası olan ben olduğum için bilemiyorum jfkdjdj
O kişinin tedavi olması gerekir.
Kaçıp uzaklaşacaksın katlanılamaz.
En pratik çözüm; uzak durmak...
Ya çekeceksin ya da yolları ayıracaksın.
Sanırsam ona onun gibi davranırım.
Artık herkeste birazda olsa sinir var gerek yok
Yav he he deyip geççen.
Kaç kaç kaç :D
Yoluna giderek
tedaviyle
uzaklaşacaksın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar