Benim eski sevgilim muhtemelen anksiyete hastası. Zatrn kaygili özgüvensiz ve panik birisiydi
Kendisi benden ayrilmisti sonra ani bir atakla bana mesaj attı tabii sadece 1 gun sonra attigina pisman olup kayiplara karıştı
Bunu 3 4 kere yaptı. Kimse anlamiyordu onun ruh halini.
Simdi hoşlandığı kız ve arkadaslari bununla dalga geçmiş zaten özgüvensiz birisi.
Bi baktim telefonumda 50 arama 50 sms hic cevap vermedim. cunku anksiyete atagiyla yazdigini biliyorum. Arkadaslarima mesaj atmis beni sormuş onlar da cevap vermedi. Yasadigim sehre ve hatta evimin önüne geldi balkona çıktım gwri iceri girdim hic konusmadim. Babama söylemiş benimle konusmak istediğini.
Sizce guvenmek ss.. laklik mi olur yoksa cidden pisman olmus mudur
Kendisi benden ayrilmisti sonra ani bir atakla bana mesaj attı tabii sadece 1 gun sonra attigina pisman olup kayiplara karıştı
Bunu 3 4 kere yaptı. Kimse anlamiyordu onun ruh halini.
Simdi hoşlandığı kız ve arkadaslari bununla dalga geçmiş zaten özgüvensiz birisi.
Bi baktim telefonumda 50 arama 50 sms hic cevap vermedim. cunku anksiyete atagiyla yazdigini biliyorum. Arkadaslarima mesaj atmis beni sormuş onlar da cevap vermedi. Yasadigim sehre ve hatta evimin önüne geldi balkona çıktım gwri iceri girdim hic konusmadim. Babama söylemiş benimle konusmak istediğini.
Sizce guvenmek ss.. laklik mi olur yoksa cidden pisman olmus mudur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anksiyete bende de var ama üzülerek söylüyorum güvenme bence..çok üzülerek söylüyorum bana düşmez ama yine sen bilirsin
Sen de onun gibi kararlarindan 1 gün sonra döner misin
Hayır ama zora gelemiyorum şöyle ki mesela beni strese sokacak endişe yapacak kaygı verecek durumlardan kaçınmaya çalışıyorum sürekli böyle önce karar verip de sonra anksiyete başlayıp döndüğüm olmuştur evet mesela biraz şey bile var eşimle bir arada aynı evde yaşayabilecek miyim onun dertlerini dinleyebilecek miyim onun dertlerine deva olabilecek miyim yarın bir gün çocuğum olursa onun sorumluluklarını alabilcek miyim vs vs.. korkular yaşıyorum zaten bir seyi kafaya taksam sabaha kadar uyuyamam heyecanlı hiper aktif birisiyim biraz bu arada evli değilim tabi... öyle işte çok zora gelemiyorum biraz korkuyorum sorumluluk almaktan maalesef anlaman için uzun uzun yazdim
Ha anladim. Sen anksiyete oldugun tanısını aldin mi yoksa kendin oyle oldugunu mu dusunuyosun?
Bi de biz bu eski sevgilimle ilk bulusmamizda taa baska sehirden benim yanima geldi bulusmadan once biletimi uzatirim daha cok kaliriz belki diyordu sonra buluşunca boyle kacinmak istedi sıkılmış gibiydi ben donucem demeye basladi ve ben beni begenmedi heralde dedim içimden. Sonea ben eve döndüğümde cok guzelsin diye mesaj atti bana. Acaba bu anksiyete belirtisi mi
Bana tanısı konmuş evet zaten ondan ince bilmezdim böyle bişe ben... evet kararsızlık oluyir insanda korku maalesef.. anksiyete olabilir ama zorlar seni artık bir sire sonra yeter dersin yani bunu hiç demek istemiyorum ama seni yorar uzak dur kötü bir şey bekleme ondan bence ama yorar seni mesela ben de şey var şuanda yüksek yerlere çıkamıyorum dağ bayır falan çıkmak istemiyorum ya diyorum mesela eşimin evi yüksek de olursa ya benle beraber bir yerlere gidip dağ gibi yerlerde baş basa kalmak isterse kıza ne dicem bende panik atak mi var bı de beni istemezse gibi gibi... yani sevgilinde böyle bir tani konmus mu bilmiyorum ama bu kararsızlık kötü bir şey ben mesela uzulsem de sevinsem de o gecesi uyuyamam eğer yorgun değilsem... sabaha kadar uyuyamam hayal ederm vs... bir kiz mi mesela olacak hani swvgili anlaminda olmuş gibi hissediyorum hayaller kuruyorum biraz tabi balık burcuyum bunun da etkisi vardır her neyse... yani demem o ki yorar bence
Senin için şehir değiştirmesine şaşırdım ama bu güzel cesur bir sey helal olsun ben yapamam şu anda belki de korkarım biraz.. kız kimdir kimin nesidir falan diye
O da korkuyordu zaten. Onu istemeyecegimi düşünüyordu ve sürekli beni garip buluyor musun diye sürüyordu onu nasil gördüğümü merak ediyodu falan filan
Evet dedigin gibi cok yoruyor
Olmaz o iş uzak dur diyim ben sana ben de de anksiyete var ama kendimi torpulemeye çalışıyorum aktif olmaya çalışıyorum mesela sürekli kapalı olmak istemiyorum herhalde birisi de alır bizi 😂😂😂 sen seni yormayacak kişilerle karakteri sağlam adamlığı sağlam insanlığı sağlam kisilerle olmaya çalış bence
Peki senjn anksiyetenin sebebi ne sence? Genetik mi yoksa yetiştirme tarzi mi yoksa lisede bi travma falan mi yaşadın reddedilme vs. gibi
Genetik de var yetiştirilme tarzı da var bir olaydan sonra parlak verdi bı de benim bazı konular hakkında biraz sıkı tabularim var... hangi konular dersen malum konular diyim anla.. nasıl başladı dersen ise benim bünye biraz zayiftir heyecanlı olmaktan ileri gelen bir şey herhalde her neyse.. bı gün üniversiteye giderken aç gittim vs. Sınıfta bir kız bayildi onu baktım biraz sonra ben de kötü oldum baygınlık gecirdim ondan sonra aynı gun diğer derse girince şey olmaya başladı ya biri bayılırsa ya birinin burnu kanarsa vs.. demeye başladım psikiyatr gittim anksiyete tanısı koydu tam adı nevrotik anksiyete bozukluk ilaç verdi ilacı reddettim sonra her neyse derslere girememeye başladım vs... şimdi kalabalığa da giremiyorum vs... girmeye çalışıyorum...
Bdt ye baslatmadi mi
Hayır neden bilmiyirum
Gecmis olsun
Ha diyince gecmiyor maalesef kendini dinlemiceksin aktif olacaksın boş durmayacaksin fazla sallamicaksin hayatı... vs. teşekkür ederim daha yazmiyirum mutluluklar dilerim sana..
Bence bir şans ver kötü birine benzemiyor.