Yakın arkadaşlarımın yanında kendimi çirkin kız gibi hissediyorum?

yakın arkadaşlarımla aramız iyi onları seviyorum ama onlar makyaj yapıyolar fizikleri güzel güzel giyiniyolar anne babaları herşeye izin veriyolar marka giyinirler festivallere gitmelerine kıyafetlerine karışmazlar telefonları hep iphone sevgilileri flörtleri var bakımlılar arada içki içerler babalarıyla bile yılbaşında içki içen kızlardan bahsediyorum onlarda beni seviyo ama ben onların yanımda kendimi cici kız, annesinin sözünden çıkmayan kız gibi hissediyorum halimden memnunum aslında ama ister istemez onların arasında kendimi kötü, çirkin hissediyorum yakın erkek arkadaşları var benimse yok onlarla buluşuyorlar starbucks'a giderler beni hiç çağırmazlar ama nasıl olsa böyle ortamlara gelmez diye biraz uzun yazdım ama lütfen bu konuda bana yardımcı olun şimdiden çok teşekkür ederim :)
Güncellemeler
+1 yıl
yakın arkadaşlarımın yanında çekiniyorum, rahat olamıyorum ve kendimi çirkin hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
yani arkadaşlarım beni seviyo aramız iyi ama anlattığım gibi bana nasıl yardım edebilirsiniz ha sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi mesela onların yanında çekingenliğimi nasıl yenerim nasıl daha girişken olurum?
Yakın arkadaşlarımın yanında kendimi çirkin kız gibi hissediyorum?