Ben bakımlı birisiyim, güzelim diye bi iddiam yok. Arkadaşım çok güzel bir kız bende beğeniyorum tabi ki ama bazen öyle anlar oluyor ki moralim bozuluyor.
Mesela dışarıda beraber yürürken genelde gözler arkadaşımın üzerinde oluyor yani o daha dikkat çekiyor. Biriyle sohbet edince beğenilen hep arkadaşım oluyor. Bir kişiyle buluşacaktı benide çağırdı o kişinin arkadaşı da gelmişti, dördümüz sohbet ettik felan. O kişinin arkadaşı da kuzenime yazmış, onu ne kadar beğendiğini felan söylemiş. Benim içinde oda iyi bir kız demişti.
Sohbet ederken genelde o daha baskın oluyor laflarımı bölüyor felan yani kendimi ezik gibi hissediyorum. Kendimi çok çirkin hissediyorum böyle olunca.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz onun da sucu var senin sozlerini keserse cok ayip !!! Ama okadar da uzulme senin icin de mutlu gunler gelir
Yani mesela konuşucam bir bakıyorum ben konuşurken lafa giriyor o daha baskın oluyor, bana soru sorulunca oda cevap veriyor sanki benim fikrim yokmuş gibi.
Onu diyorum ilgiyi hep kendine cekme derdinde ,, ve senin butun pozitif enerjini cekiyor ve kendini ondan kotu ve istenmez hissediyorsun
Evet, ilgiyi seven birisi beğenilmek hoşuna gidiyor. Birisi ona baktığı zaman sürekli sorar nasıl bakıyordu, niye baktı acaba. Yani sürekli sorar. Diyorum ki güzelsin neden sürekli soruyorsun. Kendi güzelliğini kabul etmiyor.
Herseyi bilerek yapiyor tam bir ilgi manyagi olmus arkadasin !!! Olan sana oluyor onun yaninda sen kendini hep gereksiz ve kendini beyenmeyen biri olmaya mahkumsun !!
Aynen olabilir
Yani tavsiyem bireyle konusmak , gorusmek istersen onsuz yap , cunku ogrenirse kiskanir ve seni vazgectimeye calisir !!! Belki de yapmistir bile
Niye sinirli yazıyorsunuz😂
Sinirli mi 🤣 gayet sakin im
Şu !! işaretler neyin nesi mdmmdxj
Uyari anlaminda
Konuşmak ister misin
Yok istemem ya moralim bozuk zaten
neden
Yazıyı okursan anlarsın...
çirkin kadın yoktur