Annem beni bir yük olarak görüyor?

Arkadaslar ben anneme cok duskunum dunya bir yana annem bir yana hep ama annem beni cok incitiyor. Beni bir köstek olarak yük olarak görüyor. Kücükken bana hep kuyrugum derdi. Simdi de her davranisi sanki ona yük oluyormusum gibi cani gönülden degil bana karsi köstek ona bir engelmisim gibi. Kendimi cok kotu hissediyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Annemle konusma cabalarim ise yaramadi konusmaya yanasmiyor duygularimi ifade etmeme izin vermiyor etsem bile önem vermiyor. Benden menfaat saglayacagi zamanlar filan ya da bazen iyi bana karsi bazen de dusmaniyim sanki yuzumu görmek istemiyormus gibi. Ne yaptim da böyle diye sorsaniz cevabi yok yani ben ne yapacagimi bilmiyorum o benim annem onsuz asla yapamam ama beni o kadar zorluyor ki onu incitmemek icin tutuyorum kendimi birgun dayanamam diye korkuyorum. Cok kirici ben bir kiz olarak annem incinmesin diye uzuntulerimi dile getiremiyorum annem umursamadan konusuyor cok uzuluyorum. Aramizin bozulmasindan ondan sogup sevgimin azalmasini istemiyorum. Ne yapmaliyim?
Annem beni bir yük olarak görüyor?