#EnerjiYöneticiniz
Kendinizi anne/baba olmak için hazır hissediyor musunuz? Bir bebeğinizin olduğu fikri sizde hangi duyguları uyandırıyor?
#EnerjiYöneticiniz
Çocuk büyük sorumluluk o yüzden hazır hissetmek önemli.. kadınlar için daha büyük bir sorumluluk çünkü en azından 5 6 yaşlarına kadar çocukla yapışık ikiz misali gezmek zorunda ve sosyal hayatından hele de kariyerinden vazgeçmek zorunda herkesin anneye kayınvalideye bebeğini bırakma lüksü yok.. Annelik zor ve göz korkutucu bence açıkçası
Her açıdan değerlendirip objektif bir bakış açısıyla değerlendirdiğiniz için teşekkürler efenim🙏🏻🙏🏻
Hissediyorum ama doğru kişi ve doğru zamanı bekliyorum bunun için
Bebek görünce nedense gözlerim doluyor o zaman anladım anne olmak istediğimi
En doğru kişi ve en doğru zamanın gelmesi dileğiyle efenim 🙏🏻🙏🏻Umarım herşey isteğiniz gibi olur 😊🙏🏻
Bunu daha önceden hiç kimseden duymamıştım efenim, demek ki annelik hisler ile başlıyor diye düşünüyorum o zaman. Anneliğin bu kadar kutsal olmasının nedenlerinden biri bu olsa gerek; bu duygunun çocuğu olmadan önce başlayıp, onu son gördüğü ana dek sürmesi... 👼 👸🏻👸🏻 İçten yorum ve düşünce için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻👏🏻👏🏻🌸
Ben teşekkür ederim ama onların masumlugunu görünce sevimli olmalarını garip bir his oluşuyor içimde
Derecesini bilemem tabi efenim ama aynı duyguyu bende zaman zaman yaşıyorum; görünce kendi geçmişine çocukluğuna gidiyor insan; o çocuk için şimdisi ve geleceği düşünülüyor istemsizce; şimdi böyle acaba gelecekte de böyle kalacak mı, nasıl bir insan olacak ileride vb... düşünceler oluşuyor bende 💭 💭
Aynisi bana da oluyor
Güzel hisler gerçekten
Teşekkürler
Rica ederim
Ya keşke olsa ben çok isterdim
Nasip efenim, hayırlısıysa umarım olur 🙏🏻🙏🏻
Evet
Yorumunuz için teşekkürler efenim 🙏🏻
Cevap
0Cevap
Anne olmaya hep hazırım ama eş olmaya değil çekemiycem evliliği bir insanı idare etmekle ona hizmet etmekle uğraşamam
Gerçekçi yorum için teşekkürler efenim 😃
Rica ederim 😊
her gün baskalarin cocugunu egitip büyütüyorum, kendi cocugum icin de hazirimdir.. dogru insani ve zamani bekliyorum
Bilinçli olmak gerçekten güzel bir durum; umduğunuz kişi ve zamanın gelmesi dileğiyle efenim 🙏🏻🙏🏻
Hissedemiyorum zor geliyor 🧐
Peki efenim, yorumunuz için teşekkürler
Ne demek bebek bakmak büyük sorumluluk çünkü
Katılıyorum efenim, çok haklısınız; sabır, zaman, emek, ömür ve daha fazlasını gerektiren bir durum.
Hazirim
Cok iyi bakarim yavruma
Çok güzel bir düşünce efenim; yorumunuz için teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻
Hissetmiyorum daha çok erken
Yorumunuz için teşekkür ederim
Evet
Yorumunuz için teşekkür ederim efenim🙏🏻
Hissetmiyorum
Yorumunuz için teşekkürler
Önemli diğil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?