Evliliklerin en güzel yanı bebek sahibi olmak bence. Peki sizce bebek sahibi olmak nasıl bir histir?

Erkekler de kendilerince buna cevap verebilirler.
Evliliklerin en güzel yanı bebek sahibi olmak bence. Peki sizce bebek sahibi olmak nasıl bir histir?

Erkekler de kendilerince buna cevap verebilirler.
Bebeklerle uğraşmak güzel, elinde büyümesi her huyunu her çıkardığı sesi anlamak çok güzel bir his kendini o ŞEYE adamak anne olmadığım halde bi sürü bebe bakmışımdır elimde büyüdüler resmen dana kadar oldular-,- yani o hisler baya tatmin edici ama kendim anne olmak istemezdim sanırım ama doyurucu hisler veriyo insana. Günün sonunda onca yorgunluğa baş ağrısına rağmen uyurken izlemek de çok dinlendirici oluyor aaahh ulan bebek bakasım geldi dvmfnvbfkjn bilmiyom hormonlarım şu an tepede. :'(
Yanlış anlamazsan, bebeklerle ilgilenmeyi o kadar sevdiğin halde neden bi bebek sahibi olmak istemiyorsun ki?
Sürekli maruz kalmak yorucu olabilir. Hep bir sorumluluğum olmadan baktım hani günün sonunda evimde tek başıma kalacağımı bilerek. Yüküm azdı. Ayrıca psikolojik birtakım sıkıntılarım var. Öyle uzar gider bu liste🤷🏻♀️
Hmm anladım. Tabii ki seni senden başka kimse bilemez 😌
Çok güzel olmalı ya, minnak bir kızım olmalı 😻 bu genler aktarılmalı jdkdjlajs
Şöyle bir profiline baktım da gerçekten böyle bir güzellik seninle sınırlı kalmamalı. Dünya dönmeye devam ettikçe bu güzellik var olmaya devam etmeli ❤️
Yiaaaa yerim seni mutluş olduum, sen de çok güzelsin çiçeğim
Oyyyş teşekkür ederimmm ben de seni yiyebilirim öyleyse 😝❤️
Eig için teşekkürler kuzum 💋
Rica ederim bebekk 💋
Güzeldir bence. Sevdiğin adamdan ve senden küçük minnak bir şey
Little Masal ayy canım çekti 😂
Haha pizza gibi bir şey değil :D canın çekemez
Immmm sen öyle diyorsannnn 😄
Canın çekerse napcaz he napcaz sjsj
Çocuk esirgemeden alamaz mıyızz 😝
Hayallerimden biri biliyor musun 🥹 inşallah nasip olursa evlat edinmek isterim veya koruyucu aile olmak falan
Benim de öyleee. Evlenmeye küstüğümden beri bu hayalim varrr
Nasip olsun 🙏
İnşallah, ikimize de bebeğim ❤️
Teşekkür ederim Masalım 💛
Rica ederim cannımmmm 🤍
Cevap
5Cevap
Bence çok güzel bir duygu olmalı. ben de kızım olsun isterdim her zaman. çünkü kız çocuğu sevgisi başka oluyor. :)
Bence güzeldir 9 ay karnında bir can taşıyorsun doğuyorsun bakıyorsun bence çok güzel bir histir ama aynı zamanda zorlukları da vardır bence 👶🏻
Her güzelliğin bir zorluğu var. Zorluğunu görmeden güzel olup olmadığını anlayamayız ki zaten..
Bebişim olsun isterim annesine benzesin ama bil bakalım ne eksik?
Hanım kişisi 😄
Sanırım dünyanın en güzel duygusu olsa gerek.
Çok güzel bir his bence. Annelerin daha yoğun yaşadığı kesin 🖤
Annelik kutsaldır her kadın kaldıramaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?