Bayanlar Anne olanlar annelik duygusu nasıl bir duygu ilk doğum ve çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda neler hissetiniz biz bu duyguyu yaşıyamıyacağız sizden öğrensek

SağımSolumSobeÇık sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Herkes anelik hakkında muhteşem şeyler yazmış bende bir anneyim gemde genç bir anne ve farklı bişey söyleyeyim annelik öyle bişiki çoçuğunuz uyuyor ve siz gece yarısı çocuğunuzun üstü açık olduğunu tahmin edip uyanıp bir bakıyorsunz evt üstü açıkmış ve o an diyorsunuzki allahım bu nasıl bir bağdır bu nasıl bir güçtür onu binlerce kilometreden hisedebiliyorsunz süper bişi allah her kadına nasip etsin
çok güzel bir duydu daha dünyaya gelmeden bile.
bende yeni yaşıyorum o duyguyu daha 3 aylık ama anlatılamayacak kadar özel bir şey umarım tüm bayanlarımız anne olma duygusunu en güzel şekilde yaşarlar. tabiki birde hak eden bayanlar. öyle anneler varki dilendirmek için doğuran büyüten. herneyse :) çoook ama çook güzel bir şey paha biçilemez
Bunu anlatacak bir kelime yok bence doğa üstü bir olay bir insan üretiyosun ve elinde olmadan herşeyini ona adıyosun bakarken burnunun direği sızlıyor ya ona bişey olursa diye hiç olmamışken bile üzülüyosun elinden gelse pamuklara sararsın cebinde sakların kimse görmesin dokunmasın diye 🤷🏼♀️ Allah bütün bebeleri korusun
Anne olmadim ama dünyadaki yasanmasi gereken en güzel duygu bence, düşünsene gözleri sevdiğine benzeyen bir evlat :)))) canından can veriyosun 9 ay karninda tasiyosun falan Allah herkese nasip etsin insAllah :)
Ben yaşamadım umarım bigün yaşarım.
Ama bence dünyadaki en mükemmel şeydir anne olmak.
https://i.hizliresim.com/j4ZXMn.png
Anne olmadım ama annelik güzeldir sevdiğin adamın bebeği sonuçta canından can işte :D
hak eden biriyle ve sevdiğim biriyle annelik duygusunu tatmak isterim esas anlamlı olanı öyledir.
Erkekler annelik duygusunu kadinlarda babalik duygusnu tadamiycaklar
Hic olmadim daha kuccugum ilerde anlatrm :)
inşallah Allah nasip ederse tatmak isterim
bilmiyorum ama muhtesemdir..
güzel duygudur her halde
daha yaşamadım ama en güzel duygudur
Bilmiyorum
Güzeldir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar