Az bucuk rüyada da olsa tattım bu duyguyu. Sanki kendine bakıyorsun, canına bakıyorsun aman bir şey olur diye telaş yapıyorsun. Rüyamda çocuk dogurmuşum, ulan dersler falan var ben ne tamam falan diyordum susjs sonra aldım koynuma uyuttum ayni benim gibi kocaman kara gözlü cıvıl cıvıl kızdı. Uyandiktan sonra ilk bir hafta kendime gelemedim kızımı istiyorum diye diye kaldım, ilk 1 2 saat zırladım orası ayrı 😂 yani anne olmak böyle bir şey
Yavrusunu koruma iç güdüsüyle ona olan merhametiyle ve çocuklarına olan fedakarlıklarıyla bilinirler. Önce çocuklarının karnının tokluğunu düşünür , hasta olduğunda sabahlara kadar başında beklerler , canı sıkkın olduğunda hissederler ve evlatları için güzel dileklerde bulunurlar , merak ederler bu yüzden arayıp sorarlar , uyumaz haber alana kadar beklerler , evlatlarının mutluluğu onlar için herşeydir , kızsalar da dönüp bağırlarına basarlar , daha küçükken bir şey olmasın diye peşlerinden koşarlar. O yüzden dolayı bambaşka bir his , kendinden bir parça , kendini evladının önüne atacak tarifsiz bir his olduğunu düşünüyorum.
Anne olmak, tarif etmesi imkânsız bir his. Kalbin, bedeninin dışında atıyor sanki. Evet, bazen uykusuz geceler, bazen yorgun günler, ama o minicik elleriyle sana sarıldığı an dünyada hiçbir sıkıntı kalmıyor. Kendi benliğini bırakıp, bambaşka bir sevda hikâyesinin kahramanı olmak... İşte annelik biraz böyle bir şey 💞. "Anne olmak mı? Dünyanın en güzel kaosu!" diye özetlerim. 🍼✨
O hissi bilmiyorum Zengin olmadigim için asla çocuk dunyaya getirmeyi dusunmuyorum masum birinin hayatini mahvedemem ona yapacagim en buyuk iyilik buduR
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
güzel bir his çevremdekilerinden gördüğüm kadarıyla