Nur yüzlü denilince ilk akla pamuk teyzeler dedeler gelir ve nedense gençlerde pek dikkatimizi çekmez bu durum. Lakin biri vardı ki, aynı çağı paylaşmaktan gurur duydum, gençliğinde bu sıfatı alabilmiş, şehadete değil şehadetin kendisine yürüdüğü bir isim... Hayranlıkla, gıptayla anıyorum , beni derinden etkileyen bu ismi
Bu mektup nasıl bir imanla nasıl bir güzellikle gelmiş :( Allah senin yolunu isteyen herkese nasip etsin Esma, inşallah görüşebiliriz.
Elbette.. Mısır devletinin halkin %95 ile kabul ettiği anayasası ve meşru düzenine anarji yöntemiyle karşı koyan musluman kardesler örgütünün kurban ettigi gencecik masum bir insan. Mısırdaki halk hareketlerinin başladığı günü, Hüsnü mübarek’in devrilişi, Muhammet mursi’nin büyük umutlarla cumhurbaşkanı oluşu ama sadece 3 aylık bir surede halkini bezdirip tekrar isyanlarin başlaması, kendi iktidarini guclendirmek icin ordunun basına getirdiği Sisi tarafindan darbe ile indirilmesi bana bu ulkedeki feto organizasyonuyla birebir benzer geliyor..
ben mi olayı yanlış hatılıyorum? Esma ihvan liderinin kızı değil mi? Darbeciler bu adama da idam cezası vermedi mi, evet olay türkiye ye çok çok benziyor
Darbeciler muhammed mursi ve musluman kardesler orgutunden kim varsa hepsi hakkinda idam kararı verdi.. fakat mısırdaki meşru düzenin yıkılışı, devlete isyani, mısırda daha evvelden islam dunyasi ile gorece daha samimi ve ulkesini sunni islamın en önemli ulkelerinden biri haline getirmiş Hüsnü Mubarek’in devrilip orada bir kargaşa ve kaos ortamının oluşmasında bu hareketin çok buyuk rolü var.. Tıpkı feto gibi musluman kardesler de amerika tarafından desteklenen, arap baharinda ve baas rejimi bulunan ulkelerde toplumu surekli isyana hazir halde tutmak icin kullanılan bir maşadır.. bu masum kız da bu hareketin bir kurbanıdır
İhvan-i muslumi musluman kardeşlerin felsefesidir.. bunlar kendi kurguladıkları cinayetin kurbani oldular.. muhammed mursi’ye kadar hersey istedikleri gibi gitti lakin hesap edemedikleri sey devlette hala laik ve cumhuriyetci generallerin olduguydu.. sisi’de bu zaafiyetten yararlanip yonetimi ele gecirdi
Hani boyle hapse girip cikmis insanlarda bir durus oluyo ya filmlerde hani bir hava bir coolluk geliyo, hani gormus gecirmislik falan oluyo ya, su iltifatlardan sonra oyle oldum bir omzumda ceketim eksik 😅
Senin bir palto kaç para haberin var mi? 😑😂 sen sorularınla insanlari igneliyorsun diye benim derdime ne olmuşta canım paracıklarıma kıyıp sana palto alcam 😂 belki çok çok bir celenk yaptirabilirim senin icin
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Nur yüzlü insan nasıl olur? Sadece yaşlılar mı nur yüzlüdür? Yaşlanınca/ gençlikte nur yüzlü olmak için neler yapılabilir?
En İyi Cevaplar