eskiden kendimi pek yüzümü sevmezdim ama çevrem hoş bir yüzümün olduğunu oturduğum yerde dikkat çektimi hatta bazıları auramın olduğunu söylerdi.
Ben nedense kendimde hep bir şekilde kusur bulurdum ve hala öyle ama nedense zaman geçtikçe kendime hoş görünmeye başladım tabi bazen yine kendime iğrenç geliyorum ama nedense eskisi kadar değil.
sizce de insanlar yaş aldıkça kendisine güzel gelmeye başlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet, insanlar yaş aldıkça kendilerine güzel gelebilirler. Güzellik, sadece fiziksel çekicilikle sınırlı değildir. Yaş aldıkça insanlar deneyim kazanır, özgüven geliştirir ve kişisel gelişimleri üzerinde çalışabilirler. Bu, insanların kendilerine olan güvenlerini artırabilir ve bu da onların kendilerine daha güzel gelmelerine yol açabilir. Ayrıca, yaşlanma sürecinde birçok insan kendilerini daha iyi tanıma fırsatı bulur ve kendi benliklerini daha fazla kabullenmeye başlar. Bu da içsel güzelliklerini daha fazla önemsemelerine neden olabilir. Ayrıca, yaşam tarzı seçimleri, sağlık ve wellness uygulamaları gibi faktörler de yaşlılıkta fiziksel görünümü etkileyebilir. Sonuç olarak, yaş ilerledikçe insanlar kendilerine güzel gelebilirler, ancak bu sadece dışsal değil, içsel faktörlere de bağlıdır ve kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Özsaygı, yaşlılıkta da önemlidir ve bu da kişinin kendisine güzel gelmesine katkıda bulunabilir.
Yazdıklarınıza bakaraktan acaba diyorum depresyondamısınız? şimdi diyeceksiniz çıkardınız ben de diyorum ki depresyonda olan insanlar kendi kendini beğenmez kendisinde her zaman kusuru bulur yani yazdıklarınıza bakaraktan ben bu konuya vardım.
yok depresyonda değilim ama hiçbir zaman ben güzelim olmadım. lisede bile benden hoşlananlar olurdu veya gittim her ortamda dikkat çekerdim ama hep şey derdim onların bende görüp benim görmedim şey ne? Ah bide aynada kendimi beğeniyorum. ama telefon kamerainda kendimi aşırı çirkin buluyorum ( telefona göre değişiyor ) mesela abimde iphone var onun kamerasinda hoşuma gidiyor yüzüm. Zaten çevrem telefondaki gibi olmadığımı söylüyor sanırım fotojenik değilim.
Bakin fotoğraflarda nasıl iyi çıkarım veya nasıl fotojenik olabilirim bunun için YouTube yazın emin olun çok güzel videolar bulacaksınız, kendinize bu kadard
yok bu tamamen telefonun olayına göre değişiyor çünkü abim kendisi fotoğraf konusunda uzmandır ve bana telefonum kamerasinin kötü olduğu söylüyor çünkü değilim gibi diğer telefonlardan kendimi seviyorum ama bu konu bambaşka.
Gerçekten iPhone çektiği fotoğraflar bir başka helede potre çekin dehşet fotoğraflar çekiyor, şu an benim kullandığım 13 promax emin olun fotoğraf makinası kadar güzel çekiyor.
mesela profesyonel kamerası var abimin yani normal telefonlardan baya iyi oluyor ve profesyonel kamerada çekildim fotoğrafları instagramda rahatca paylaşsam bile. sanırım telefonumu değiştirmem gerek zaten bunu herkes diyordu ama o kadar çok masraf yaptık ki 2 ayda 50k teknoloji para ödendi benim için ve şu an bu telefonumu 4 senedir kullanıyorum belki seneye
Abinizin fotoğraf makinesinin markası ve modeli nedir? birde abinize sorun bakalım NİKON P1000 nasıl bir fotoğraf makinesi?
Eyerki seneye telefonunuzu değiştirirsiniz iPhone almanızı tavsiye ediyorum belki bu sayede güzelliğinizi görürsünüz.
canon kullanıyor ama kendisinin başka kameraları var o yüzden şimdi sorsam baya uzun konuşma olur ama aralarında fiyati yüksek olanların olduğunu söylemişti zaten fotoğraf kamerasi ile telefon aynı oymuyor ki telefonda her an resim çekilme varken diğer türlü uzun sürüyor
kamera konusunda insanlar 11 baya seviyorlar gerçi 15 falan çıkacak onun dışında iphone dışında kamerasi güzel başka bilmiyorum
Gerçi samsung da fotoğraf çekme konusunda çok kötü değil ama bir iPhone kadar olamıyor, dün bizim biraderle konuşurken o dedi iPhone 15 çıkmış, bu arada kendinizi çirkin bulma sebeplerinden biri de kalbinizde kimsenin olmaması olmasın? bununda çok büyük etkisi var.
Yok bir sevgilim var uzun süreli ilişki yani benim kendim çirkin hissetme nedenim büyük ihtimalle bozuk kameramdan ve düşük ayarlı yüzünden güzel çıkmamam ama onun dışında evdeki başka telefonlar olsun veya kamera olsun kendimi güzel bulmam ama bazende durduk yerde acaba tek doğruyu benim telefonum mu gösteriyor diyorum ama onda bile çirkin olsam dışarı çıktım da benimle konuşmak isteyen olmaz diye düşünüyorum. Yani auramin fazla olduğunu söylüyor ben en iyisi telefonumu değiştireyim
Bence tüm yalanı siz telefon söylüyor artık değiştirinde kurtulun telefonunuzun yanıltmasından:))))))
yıllanmıs şarap misali