Merhaba arkadaşlar belki bana kızacaksınız ama ben 3 yaşındayken ailem Almanyaya yerleşti şimdi ise 25 yaşındayım 1 yıl önce Türkiyeye dönüş yaptık. Sorun şu ben kendimi Alman gibi hissediyorum Türklerin yaşantısı bana çok garip geliyor ne bileyim Almanyada insanlar çok rahat ve takıntıları yok insanlar çok muhafazakar değil dindar değil ama Türkiye tam tersi istisnalar haricinde ne yapmalıyım gerçekten bunaldım artık?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim icin avrupanin en faşist İrki Almanlardir. Hic bir insancilligi yok gozumde artik. Mesut ve İlkay a yaptiklari, insanlari dislamalari kendileri 1. Sinif insan digerleri 2. Sinif olarak gormeleri. Eger Alman hissediyorsan senin tercigin ama sunu bilirim. Türk olmak yabi kendini Türk hissetmek Bir ayricaliktir. Dünyanin. En asil ve en hürmetkar yardimsever irkidir. Bunu kimse inkar edemez. Tarihe ve suanki yardimlara bakinca. Almanyaya bakarsan Faziszm Nazizimden baska birsey goremezsin ama demikrasi diye haykirip Pkk ya yardim ederler barindirir yedirir icirirler Mitinge izin verip Baskalarina vermezler Orasi ayri Demokrasi.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye'de senin zihniyetinde.. takıntıları olmayan , açık görüşlü insanlar var.. belki senin bulunduğun yerde oldukça az ama böyle insanlar warlar.. bunları bulup onlar ile takılman veya görüşmen senin için en iyisi olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılben neden hiç göremiyorum :(
- +1 yıl
yanlış yer yanlış mekan olabilir. :) benimde çevrem senin bahsetiğinin aksine bir tane öyle insan yoktur :) dediğim gibi ama geneli bahsettiğin gibi olsada olmayanlar var
+1 yılSana kızamayız seni türk gibi yetiştiremeyen aileye kızarız. Evet almanya çok rahat fazlasıyla rahat. Öyle ki parklarda cinsel ilişkiye kimseye aldırış etmeden girebiliolar. Herşeyin bir sınırı var bunda tabi aşırı dincilerde dahil. Türk hissetmiyosan zaten türk değilsin benim gözümde
06 Yorumla
Soran+1 yılçok yanlış düşünüyorsunuz orada parkta cinsel ilişkiye giren kimse yok Türkiye de var asıl parkta çalılıkların arasında öpüşüyorlar rahat olmaktan kastım sadece bu değil
- +1 yıl
Güzelim almanyada parkta ulu orta resmen cinsel ilişkiye giriyolar bunu inkar etme lütfen :))
Soran+1 yılAlmanyada kaç sene yaşayan benim kimseyi görmedim sizin kafanızda ahlaksız batı diye bir kavram oluşmuş olay bundan ibaret.
- +1 yıl
Hmm ben almanyada doğdum büyüdüm ve hala almanyada yaşıyorum. Az haberleri seyret ya da dur ben sana link atiyimde herkes görsün
- +1 yıl
Kimsenin kafasında gereksiz yere oluşmamış bu demek
+1 yılkeşke dönmeseydin ben 20 senedir türkiyede yaşıyorum ben bile kendimi buraya ait hissetmiyorum. dediğin gibi insanlar saygısız, aşırı bağnaz ve tutucu. ben yakında almanyaya yerleşeceğim. sen neden döndün ki mis gibi ülke almanya. burada yaşanır mı
33 Yorumla
Soran+1 yılbilmem bu kadar beklemiyordum muhtemelen geri döneceğim
- +1 yıl
kaç kurtar kendini aklın varsa. burda yaşanır mı her yer suriyeli dolu. ekonomi berbat. her şey çok ama çok pahalı. ben kaçıcam sen de geri dön. otobüste sürekli tacize uğruyorum. kadınlar burda mini etek giyse dayak yiyor. birbirini öpen seven gençlere saldırıyorlar.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
52Cevap
+1 yılDoğarken ırkımızı, annemizi, babamızı seçemiyoruz. Türk anne, babadan doğduysanız türk oluyorsunuz. Ama uzun yıllar farklı ülkelerde yaşıyanlar ister istemez oranın kültüründen etkileniyor. Mesela bunu türkiye'de görmek mümkün doğma büyüme farklı şehirde yaşıyanlar zamanla memleketlerinin doğup büyüdüğü farklı şehiri söylüyorlar. Muhafazarlık konusuna gelince rahat görünüşlü insanları dinsizlik ya da bir sıfatla isimlendirenler. İbadet, giyiniş, kişilik insanın kendisiyle alakalıdır. Bizlerin ilgilenmemiz gereken dürüstlüğü, yardım severliği, ve insanlar ile olan arkadaşlığı, dostluğudur.
00 Yorumla
+1 yılYapabileceklerin şunlar:
1) Sosyalleş, arkadaş bul.
2) Parklarda, sokaklarda yürüyüsler yap, kedi köpek varsa tasmalı, onları okşa, sahiplerine merhaba de. Cinsi minsi derken konu açılır.
Ve 3... ARTIK BIRAK ŞU GIZLIDEN SORMAYI! CESARET EDEMIYORSANIZ GENELDEN SORMAYI...
S. I. K. T. I. R. I. N GIDIN! :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDönmekle büyük hata etmişsiniz. Orada sosyal yaşam ve özgürlükler varken burada her şey yasaklı. Maaşlar düşük. Her şey torpil. Oruç tutmadığını gördükleri anda bir şey yerken dayak yeme ihtimalin bile var. İmkanın varsa geri dön derim. Adapte olman çok zor olur.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Esusu Vatan ayrı şey, nasıl yaşadığın ayrı. Vatan dediğin yerde rahat yaşamadıktan sonra orası seni mutlu etmez
+1 yılAsimile mi oldun :o Onların kültürüyle yetişenler ya kendini muhafaza etmek için gerici oluyor ya da bir tarafa ait hissedemiyor. Türkiye'de her bölge insanı dediğin kadar muhafazakar değil. Çoğunun ki göstermelik.
20 YorumlaKültürel anlamda yozlaşmışsın, bu gayet normal. O yaşayış tarzı sana daha cazip geliyor olabilir.
00 YorumlaBende Türkiye de yaşıyorum ve kendimi Türk hissetmiyorum pardon kendimi aptal hissetmiyorum şu ülkede ki insanlara bakınca o kadar cahil ve aptal insan var ki gerçekten şaşırıyorum bazen nasıl böyle olabiliyorlar diye senin öyle düşünmen çok normal.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bir insan; "Ben Türk'üm" diyorsa, "Nerenden belli?" diyorum...
Namaz kılmıyorsa Türk değildir. Namaz kılanların da hepsi Türk değildir. Namaz kılıyor diye Türk olmaz adam. Ama namaz kılmıyorsa hiç Türk değildir.127 Yorumla- +1 yıl
O Arap oluyor, tarifte sıkıntı var!
- +1 yıl
@MemettZtrk Müslüman denir ona Arap denilmez. Tarifinde sıkntı var!
- +1 yıl
@Καλησπέρα Sen ötede oyna. Profilinde bir tane Türkçe bişey yok. Türk olmayanlar yorum yazmasın ;) Ne saçma düşünceler ya
- +1 yıl
@Καλησπέρα Yunanca isme, İsaril bayrağı koymuş geliyor burada saçma maçta terane sallıyor. Türk değilseniz, hepiniz beter olun!
- +1 yıl
@Καλησπέρα Türk her zaman ırkçıdır. Irkçı değilim diyenlerin niçin böyle söylediklerini biliyoruz: Irkçı değilim diyorlar, çünkü o kahraman ırka lâyık bir tiynette değiller
- +1 yıl
@Καλησπέρα Profilnde yunan isim, resminde İsrail bayrağı olan biri Türklerle ilgili bir tarihi bilgi dersi vermesin. Git ötede zırvala ;)
- +1 yıl
@Καλησπέρα Senin gibi yanarlı dönerli olmaktan iyidir. Profilin trollük kokuyor :D
- +1 yıl
@Καλησπέρα Beter olduğun kesin :D
- +1 yıl
@Καλησπέρα Ben de haline üzülüyorum. Ne olduğun belli değil. Bu kadar boşluk, foseptik çukurunda yok.
- +1 yıl
Öncelikle kapaktaki anlamı , sen gibi bir arap anlayamazdı zaten ki ben de beklemiyordum anlamanı, auschwitz'den hayatta kalan birinin sözleri onlar sen gibi bi' arap nereden bilecek..
Eğer bir dili konuşunca o dilin ırkından oluyorsak - ki sen bunu idda ediyorsun baksana yunanca nick kullanınca yunan, ingilizce kapak fotoğrafı koyunca ingiliz olduğumuzu idda ediyorsun- ben de Türk'üm o zaman bak Türkçe konuşuyorum şu an değil mi?
+1 yılSiz kendinizi Türk törelerine göre yetiştirmemiş iseniz zaten Türk olamazsınız. Ama bunda senin değil ailenin suçu var , yaşadığın şehri değiştirmeye çalış, olmadı geri dön
00 Yorumla
+1 yılEvet bende doğma büyüme fransa canım
Sevmezler gurbetçileri Türkiye ye tatile gittiğinde farketmiyormusun?00 Yorumla
+1 yılTürkiyede yaşıyorum, kendimi Türk hissetmiyorum. Normal bir şey. Türkiyedeki bu varlıkların geneli insan değil. 😂
00 Yorumla
+1 yılSana şöyle bir tavsiyede bulunabilirm git almanyada tanıdık biriyle evlen anca kurtulursun kimsede laf edemez eğer bundan korkuyorsan
00 Yorumla
+1 yılKültür şoku. Zamana bırak kardeş. Öyle zorla olursa daha kötü bir hal alır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılYa İzmir'de yaşa ki ülkenin Avrupa'sı ve en özgür şehridir ya da Almanya'ya dön fırsatın varsa..
00 Yorumla
+1 yılTürk oldugunu kabul etmeyenlere karşı sakin israr etmeyin.. allahin bahşettigi şerefi istemeyen serefsize biz zorla şeref verecek degiliz demis rahmetli ebulfeyz elcibey
313 Yorumla- +1 yıl
Meseleyi dinle nasil bagladin mal kardesim?
- +1 yıl
"ALLAH'ın bahşettiği şerefi istemeyen şerefsizlere biz zorla şeref verecek değiliz!" cümlesinde müslümanlık ve ahlak olması vurgulanmaktadır. Şu zamanda Amerika'da da İngiltere'de de Almanya'da da müslümanlar var kardeşim ve Türkiye de yaşamak istemiyor olmaları veya beğenmiyor olmaları onların şerefsiz, ahlaksız ve dinsiz olduğu anlamına gelmez.
- +1 yıl
Efendim bu soz bana ait degil 😀 gidin ankarada rahmetli azerbaycan cumhurbaskani ebulfeyz elcibeyin kabrinin başına ona anlatin derdinizi
- +1 yıl
Burada bahsedilen mesele, bir almanin veya farkli etnik unsurlara ait olan insanlarin serefsiz oldugu degil, turk oldugunu inkar eden, reddeden veya bundan utananlar icin soylenmistir.. peygamberin aslini ve neslini inkar eden bizden degildir sozunu de alin onunuze bir dusunun sonra agzinini kopurte kopurte çemkirin
- +1 yıl
Benim derdim sözün kime ait olduğu değil, şu an bu sözü yazarak ve katılarak Türkiye'de yaşamak istemeyen herkesi şerefsiz ilan etmiş olmanız. O zaman ile bu zaman bir değil.
- +1 yıl
Goruste bahsedilen konu Turkiyede yasamak istememek degil zira tek turk ulkesi de turkiye degil.. bu hanim kardesimiz turk olarak hissetmedigini soyluyor.. bir okuyun lutfen
- +1 yıl
Ya Türk olarak hissetmemesinin sebebi zaten şu ülkenin durumundan ibaret, ya bir baksana etrafa düzgün bir şey görebilecek misin? Eğer görürsen bir daha bak onun etrafında ki binlerce kötü şeye..
- +1 yıl
Evet insanların turk olduklarını unuttukça ecnebileştiği, yozlaştığı ve milli degerlerden kopmasıyla anlamsızlaştığı bir ortamdan söz ediyorsak sana yüzde yüz katılıyorum fakat bunun sorumlusu turkluk degil turklukten kopartılan ya da kopan insanlardır
Soran+1 yılalmanyada doğup büyüdüm ben alman gibiyim çok farklıyım elimde olan bir şey değil.
- +1 yıl
E o zaman git almanya’ya ne yapim şimdi? Sirf senin icin ulkeyi mi degistirelim?
Soran+1 yılben ne yapmalıyım diye bir soru sordum sen ne saçmalıyorsun ya
- +1 yıl
Saçmalayan sensin ablacim.. ne yapilabilir sence bu sartlarda? Yapacagin tek bisey var o da kendini ait oldugunu hissettigin yere atmak.. buraya ait hissetmiyorsan buraya ait degilsindir.. almanya senin icin imkansiz degil.. var git mutlu ol, olmak istedigin yerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslamdada herşey serbest olsa sıkmayan bir din olsa. Zaten dünya üzerindeki tüm mahluklar islama yönelir. Iste islamin güzelliği bu islami ayrı kılan.
10 YorumlaEge, Trakya ve Batı Anadolu taraflarına yerleş yerleşebiliyorsan.
00 YorumlaGayet normal keske bic türkiyeye dönmeseydiniz ben olsam almanyaya tekrar geri dönerdim
00 Yorumla
+1 yılYani bu konuda yapılacak bir durum yok türk olunmaz türk doğulur
10 YorumlaNe güzel geri dönüs yapmissiniz daha ne istiyorsun Bende almanyada yasiyorum ama türkiyeye dönüs yapcam
00 YorumlaHaklisin Şu an adapte olmakta zorluk cekiyorsun zamana. Ihtiyacin var hangi sehirdesjn?
06 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılfatih
+1 yılasimile olmuş gibisin ama bu sorunu aşarsın kanımca biraz zaman gerekli.. özüne dön...
00 Yorumla25 yasındasın hala bize mi soruyorsun. Yapılacak belli Almanya ya geri dön. Dilin de var yasarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendini türk hissetmekle alakası yok yaşadığın durumun türkiyede doğup büyüyen de menum değil türkiyeyi yaşanmayacak hale getirdiler..
00 Yorumla
+1 yılAlmanyadan niye geldin ki? İstesen geri gidebilir misin?
00 YorumlaZamanla alisirsin. Normaldir. Oranin kulturuyle buyumussun
019 Yorumla- +1 yıl
Ya yok artisleniyolar. Oralarda gettolarda türk mahallelerinde büyüyorlar. Bize hava atıyorlar. Oralardaki türkler buradakilerden çok daha cahil ve yobaz inan. Boş kafalılar. Aşırı boş ve görgüsüzler. Keşke alman görseler. Biraz medeniyet öğrenirler belki. Oraya 40-50 yıl önce şalvarla çarıkla gidenler gibiler. Hic bişe değişmedi inan. Onlar da bunun yeni farkına variyor böyle hava atıyorlar. Bu hırboya sorsak ismail yk dinliyodur emin ol. Ya da bir kaç liseli alman grubunun 3. sınıf müziklerini
- +1 yıl
@hoşafınferyadı sacmalma herkes ayni degil gurbteci türklerin cogu okuyup muhendis doktor mimar oluyor sen galiba kendi akrabalarinla karistirdin hepsi öyle degil ! Bende yurtdisindayim ama dibine kadar Türküz ve burda bu kizin dedigi gibi rahat hayat var ama huzur yok bakmayin siz bu salaga türk hissetmiyormus gavurlasmis bu karaktere bagli ! Burda cok mutevazi yerlerde var öyle ismail yk hastasi degiliz adam gurtbetci oldugu icin türkiyede ünlendi ve ismail yk cankani türkiyedekiler cok dinler burdakilerde artik öyle huy yok
- +1 yıl
Benim akrabalarım yok almanyada. Ama çevremde çok gördüm. Nerede cahil yobaz görgüsüz varss hep almancıydı. Avrupanın göbeğinde doğup bu kadar cühela hanzo kalmaları akılalmaz geldi bana.
- +1 yıl
Diyelimki şalvar çarıkla gittiler sen şu an yöresel kıyafete hakaret ettiğinin farkında değilsin ne yazık ki
Kurban ol şalvara çarığa evet bende Türküm avrupada doğdum büyüdüm ama TÜRKÜM - +1 yıl
Cok gülüyor cokta egleniyorum, siz türkler nasil diyore kedi erisemedigi cigere mundar dermis. Sana kalkip ne meslegimle ne cevremle alakali seylerde yazacak degilim, neden ne icin kimin icin? Gerek tatil gerek is icabi cok ülke geziyorum tabiiki türkiyeyede tatil icin geldigin zamanlar oluyor. Iste simdi tam noktasina degmeliyimki sizin gibi özentileri gördügüm zamanda katila katila gülüyorum, kezban style😂😂😂. Alt tarafi bir starbucksta kahve icmeye gidiyorsunuz saclar masa surat zaten boya badana. Ya gercekten komiksiniz😂😂😂
- +1 yıl
Yapıştır ablaammm kezban bunlar burun bir metre havada ego desen tavan
askooommm dodoklarim nasil olmoş😂😂😂 konuşmaları yok mu bide 🤣🤣🤣 - +1 yıl
@damar_cıkız iyi bari tek ben böyle düsünmüyormussum kiz biz gurbetcilere demedigini birakmadi yobazmissiz nasil bir cekememezlik buki
- +1 yıl
@Esusu. Allahın görgüsüzü. Siz türkler diyo ya.🤣🤣🤣🤣 Sen nesin. Ajan mı. Daha konuşmayı bilmiyor. Neyinize özenicez kizım. Şalvarlarinıza mı. Alman s. çtı siz temizlediniz. Buna mı özenicez. Sadece kizıyorum. Rezil ettiniz bizi. Magandalığınizla türklerin adını barbar a çıkardınız. Evet cahil ve görgüsüzsünuz. Yazma şeklinden belli görgüsüzlüğün. Sanki avrupalı da siz türkler diyo. 😂😂😂 özenti. Sonradan görme. Evet çağırsalar gideriz belki bir çoğumuz. Ama sizin gibi değil. Anası babası alman b. ku temizlemiş hava atıyo 🤣🤣🤣 siz gettolardan dışarı çıkmadıniz. O yüzden buradan gittiğiniz köylü kafasıyla kaldınız
- +1 yıl
@damar_cıkız beni güldüruyosun. 😂kezban diyorsun. Esas kezbanın tanımına sen uyuyorsun. İşte tam olarak almancı görgüsüz kanka olarak anlattığım tanıma hakkını vere vere uyan kişisin. Nickin bile kezbanca. Damarcı kız. 😂😂😂işte tam kastettiğim bu. Kıro damar dinliyorsun. O kadar ki nickine koymuşun. Kıroluğa bak ya. Bizim türkiyede apaçi kıro deyip dalga geçtiklerimiz bile senin kadar kıro olamıyor. Vala hiç botoks yaptirmadim. Dudağımı falan da kestirip biçtirmedim. 😂 yaptırsaydim bile yakışanı bilirdim. Senin gibi tarz yapim derken kıroya apaçiye dönmem. Merak etme. Damar dinleyen kezbanların bayrak tutanı kıroliçe bana kezban diyo ya. Cahil cesaretine bak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yobazsıniz evet. 50 yıl önce gittiniz 1 adım ilerleyemediniz. Hala kafa o zamanlarda. Biz burada ilerledik. Bakıp göreceğimiz avrupa da yoktu. Kendimiz yaptık bunu. Siz avrupanın göbeğinde kıro, cahil ve yobaz kalmak için direndiniz.
- +1 yıl
Keşke kıskanılabilecek seviyede olsaydınız. Samimiyetimle söylüyorum ki size gülmek yerine kıskanmayı çok isterdim. 😔😔
- +1 yıl
Nobel alın, alimler çıkarın, dünyaca ünlü piyanistler sanatkarlar çıkarın, bir buluş yapın kıskanalim. Sırf biz değil dünya kıskansın. Avrupanın göbeğindesiniz. Nolur ya cankandan ismail yk dan müslümden öteye geçin. Kafalarıniz hala 1960 da. Türk kimliğini korumayı gettolarda izole olmak öğrenmemek cahil kalmak sanıyorsunuz. Müslümanlığı bağnazlıkla eşdeğer tutuyorsunuz. Dedelerinizin zamanındaki fikirlerle yaşıyorsunuz. Bu siteye bakin. Türkiyede kurulmuş site. Türkiye türklerinin çoğunlukta olduğu bir site. Bakın bir. Size benziyorlar mı. Fikirleri yaşayışları. düşünceleri... Bizim köylülerimiz bile gelişti. Sizinse kıyafetleriniz dışında herşey ayni. Ayaklardan şalvarları çıkardınız ama kafalarınızın içinde hala şalvar çarık.
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sen çok yaşa bizi çok güldürün
- +1 yıl
@hoşafınferyadı abla sen çok güldürdün gece gece iyi geldin
İyi geceler 😉 - +1 yıl
Bak güzel kardeşim. bir youtuber çocuk var mehmet adında antalyanın köylüsü. Orada doğmuş büyümüş. Köy çocuğu. Annesi şalvar giyer hanmur acar babası ağaç budar. Bu çocuk bir youtube kanalı açiyor ben dahil milyonlarca kişi hayranı. Çocuğu görsen pariste doğmuş büyümüş gibi. Ama asla ailesinden utanmıyor. Köy evinde yaşıyor. Başta annesi babası ondan utanıyordu şimdi gurur duyuyorlar. Ailesiyle çok farklı. Ama onlara kendini kabul ettirdi. Şimdi herkes onun da ailesinin de hayranı. Ben dahil Marul kafa diye bir youtube kanalı var. Çocuk köy çocuğu ama asla varoş değil
- +1 yıl
Ama bir de adana merkez patliyor herkes diyen tipler var aynı yaştalar koyde doğmamışlar ama marul kafanın kalitesinin yanından geçemezler. Hemen hemen aynı yaştalar ama o çocuklar basit cahil ve kiro. Ama kimse marul kafaya kıro diyemez çunkü değil. Anlatmaya çalıştığim bu. Sizler varoşların pesinden gidiyorsunuz onlar gibi yaşıyorsunuz. Mehmet kadar olamıyorsunuz. Açın izleyin youtube dan apaçileri de marul kafayı da ne demek istediğimi anlarsıniz. Kırdıysam özür dilerim. Sizin babalarınız da oraya ekmek için gitmişti gün olur ben de tuvet temizleyebilirim hayatın ne getireceği belli olmaz. O lafım için özür dilerim. Hepimiz biziz aslında. Ama nolur artık türkiyrdeki çocuklardan ilerde olun. Neyse kardeşim ramazanın mubarek olsun iyi geceler
- +1 yıl
Abla ön yargılılık çok kötü bişey bırakmanı tavsiye ederim kimin hangi şekilde hangi koşullarda yaşadığını bilemezsin kendimi vücudumu sergileyip para kazanacağıma evet tuvalet temizlemeyi tercih ederim alın terisi bunda utanılacak hiç bişey yok bak ben fransada doğmuş büyümüş biri olarak her sene ne eziyetler çekiyoruz Türkiye ye vatanımıza gelmek için hiç haberin yok geldim mi köyüme giderim büyüklerimizi görmeye kaybettiklerimize dua etmeye gideriz mezarlığa herkes gibi tatilimizi yaparız biz geldiğimiz yeri unutmadık örf adetlerimizide biliriz lütfen bilip bilmeden yargılamayın
Damar dinliyorum diye kezban diyorsun ama ben müslüm baba azer baba dinlediğim için utanmıyorum
Benim türkçem bu kadar
Düşmez kalkmaz bir allah var
Sizide hayırlı ramazanlar
+1 yılBiz ne yapalım doğma büyüme burdayız sen daha 1sene olmuş
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede kimse kimsenin dinine karismiyor rahat edemiyorsan almanyaya dön
00 Yorumla
+1 yılTurkıyeyı begenmıyorsan geri gideceksin seni zorla tutan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılizmire git. ordaki kizlarin cogu or*pu zaten. sıkıntı yaşamazsin
37 Yorumla
Soran+1 yılişte bir yobaz zihniyet daha
Cevap sahibi+1 yılne ekersen onu bicersin. kendi halinde yasayan dindar kizlara kezban yobaz derseniz ben de size o*pu derim
Soran+1 yılrahatlığı hemen seks olarak algılamışsın sanırım kafanda sürekli bunu düşünüyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılrahatliktan kastin sokakta yemek yemek muzik dinlemek demiyceksin heralde. neyi kastettigini herkes anladi merak etme.
Soran+1 yılsenin aklına o gelmiş ben onu kastetmedim
Cevap sahibi+1 yılneyi kastettin soyler misin?
- +1 yıl
Boş boş konuşuyor benimde son attığım linke yorum yapamadı garibim :))
Yaşın büyük, işin de varsa sen geri dönmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapmayı düşüyorum ancak babamlar bırakır mı bilmiyorum
+1 yılKendini Türk hissetmeyen, zaten Türk değildir.
14 Yorumla- +1 yıl
Türkiyeyi bu duruma getiren insanlar neredeyse Amerika'da ki suç oranlamasına yaklaşıp sonra da şu ülkeyi savunmanız gerçekten aklın almayacağı kadar cehalet ve aptallığın olduğunun göstergesi.
- +1 yıl
Aynen senin cehaletinin göstergesi.
- +1 yıl
Bu zihniyet ile devam et
- +1 yıl
Sana sormayacağım sende kendini zeki sanarak, aksine çok gereksiz biri olarak devam et.
Bacım bol bol mervelere git
30 Yorumla
+1 yılİzmire gel kardo. Özgürlük burada.
00 YorumlaDomuz eti yemekten bunlar hep 😃
00 Yorumla
+1 yılBunalmakta haklısın gizli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAsimile olmaya başlamişsın.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın zor bir durumun içerisindesin
00 Yorumla
+1 yılBizde hersey goruntu sadece cunku
00 Yorumla
+1 yılGeri dön geri dön. Ne olur geri dön 😅😂
00 YorumlaAlmanyaya git o zaman :D
00 Yorumlazamanla düzelirsin gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendini boyle his etmiyosan kimse seni elestiremez
10 Yorumla E kültür soku yasamıssın sende haklısın
00 Yorumla
+1 yılRahat ol döndünüz mü Türkiyeye
06 Yorumla
Soran+1 yıldöndük kesin dönüş
- +1 yıl
Hmmm adetlerimizden bahsedebilirim
Soran+1 yılbiliyorum adetleri ama bana ters geliyor işte
- +1 yıl
Nesi ters geliyo ki ne kadqr oldu geleli
Soran+1 yıl1 sene
- +1 yıl
Hala alışamadın mınyaş kaç
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl daha farklılar?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Türk değilim ben ne yapayım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMesut Özil gibi hissediyorsun yani kendini
00 Yorumla
+1 yılkultur farkından bocalıyorsun alışırsın
00 Yorumla
+1 yılNormaldir, orada büyümüşsün sonuçta
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın vatanın burası
00 YorumlaKafana göre takıl ye iç seks serbes sana
00 Yorumla
+1 yılBende kendimi İngiliz hissediyorum
00 YorumlaDön o zmn ben olsam oyle yapardım
00 Yorumla
+1 yılBen de türk hissetmiyorum
00 YorumlaTabiki Orasi Rahatlik Burasi Bataklik Misali
00 Yorumlatekrar dön almanya ya 25 yaşında adamsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılniye kızalım anlamadim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini insan hissetmen yeterlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapamayınca rahat olamıyorsunuz demi
01 Yorumla
Soran+1 yılaldığın disslike den bişeyler çıkarmışsındır umarım rahatlıktan anladığınız bu mu sizin? yahu tabi seks abartılacak birşey değil bekaret önemli değil ancak sizin kafanızda bir görüntü oluşmuş almanya da parkta seks yapıyorla sokağın ortasında seks yapıyorlar ahlak ve kurallar ayrı orda da var
+1 yılİyide sen Türklükle Araplığı karıştırıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026