Yunan bayrağını görünce gururlanıyorum Yunanca şarkıları seviyorum dinliyorum Yunanistana hayran birisiyim Tarihine kültürüne diline bayrağına herşeyini çok seviyorum. Ben ırk testi yaptırmak istiyorum nasıl ve nerde yaptırabilirim bilenler yazabilir mi HELLAS ❤❤❤
Bir insanın genlerini araştırdığınız zaman dünyanın birçok yerinden genlere sahip olduğu artık biliniyor. mümkündür. ve bunu yüzdeliklerle bile söyleyebiliyorlar artık. mesela %40 yunan %20 alman %20 türk %10 japon gibi. ve öyle sonuçlar çıkıyormuş ki şaş kalıyormuş insan 😊
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
bence bende yüzdelik olarak en çok Yunan var 😃 nasıl yaptırabilirim ırk testini biliyo musun
Hayır yaptırmadım ama yapıldığını biliyorum. you tube den izle göreceksin. benim hislerim o yönde. bende de ingiliz vs yunan çok ağır basıyor. öyle hissediyorum. DNA LARINA GÖRE IRK TESTİ yaz you tube dan izle
Neden Yunanım diye küfrediyosunuz deden denizdeyse tarzı şeyler falan arkadaşlar her insan ülke bayrağı için savaşır ölür bir zamanlar düşmandık böyle konuşmanızı anlamıyorum ya
En İyi Cevaplar