Arkadaşlar saç şekillendirici kopuk aldım saçlarım dümdüz düzleştirmekten mahvoldu artık şekillendirici kullanmaya karar verdim markası Taft ekstra güçlü 3 kullananlar nasıl kullanıyorsunuz? Duştan çıkar çıkmaz ıpıslak mı biraz saçınızı bekletip mi? Nasıl kullandığınızı tarif eder misiniz bir de sert mi yapıyor?Saç şekillendirici köpük kullananlar
Kızlar buraya! Saç şekillendirici köpük kullananlar var mı?
Saç şekillendirici kullanmadım. Ama kullanan arkadaşlarım var ve pek memnun değiller. Saçlarında sağlıksız bir görünüm olduğunu dile getirdiler. Yine de sen bilirsin ama bende önermiyorum..
Ben şekillendirici köpük kullandım ama maalesef saçlarıma iyi gelmedi. Nemli saçlarıma uyguluyordum, kuruduktan sonra beyaz beyaz kalıyordu saçımda. Bir de gereksiz sertleştiriyor, limon sürsem daha faydalı olurdu :D Şimdi şekillendirici krem kullanıyorum ve çok memnunum sana da denemeni öneririm, köpükten çok daha etkili oluyor :)
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremiyle saç modelin uzun süre bozulmuyor!
Elidor 7/24
Duştan sonra saçımın fazla suyunu havlu yardımıyla alıyorum. Sonrasında diplere değdirmeden şekillendirici bakım kremini uyguluyorum. Saçlarımı kurutup istediğim şekli veriyorum :)
Saçlara zarar vermeden şekillendiriyor!
Saçlara zarar vermeden
İçeriğindeki elastin ve badem sütü sayesinde hem saç modelini koruyor hem de saçları derinlemesine besliyor. Nem oranını dengeliyor ve saç yumuşaklığını koruyor. Hem yumuşak hem de uzun süre bozulmayan saçları kim istemez :)
Elektriklenme Önleyici ve Onarıcı Etki seçeneği de bulunuyor!
Elektriklenme Önleyici
Elektriklenme Önleyici içeriğinde argan yağı ve bal, Onarıcı Etki içeriğinde keratin ve çay ağacı yağı bulunuyor. Elidor herkesi düşünmüş :) Saç tipinize uygun olanı seçebilir, gün boyu bozulmayan saçlara merhaba diyebilirsiniz :)
Dustan cikar cikmaz degil once sacini havluyla iyice bir islakligini al arkaya dogru tara , sonra egil one dogru kopugu eline SIK ve sacina dagit ( Ne kadar cok surersen o kadar parlak olur inek yalamis gibi ne kadar az surersen naturel durur , saclari jole gibi sertlestirmiyor )