Gözüme arzum süperstar çarpıyor ama kullanan var mı farklı ürün tavsiyesi de verebilirsiniz düzleştirici de olabilir.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
umutsuzwaka_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Markadan markaya değişiyor mu bilmiyorum ama bende vardı ucuza almıştım. Saçımı yolmaktan başka bir işe yaramamıştı. Belki de ucuzdu diye öyleydi bilemiyorum.
Saçın hafif dalgalı ise belki işe yarar ama kıvırcık baya dalgalı saçın varsa tarak düzleştirici pek işe yaramıyor
Saçlarım düz uçlar dalgalı biraz
alma pişman olursun gidip braun satin hair 7 al. pahalidir ama sacina zarar vermez miss gbi de duz yapar iontec olanini alirsan elektrilenme yapmaz
Hayir hic önermem saatlerinizi aliyor fircali olan arçelik ten almıştım duzlestirici 10 yil oldu hala kullaniyorum ya bozulursa diye korkuyorum fircali olanlari tavsiye etmiyorum yigenimin var bende kullandim hic guzel degil 😏
Elektriğini almak ve çok uğraşmadan düzgün bir görüntüye sokmak için pratik bir ürün ama fazla bir beklentiye girmemek lazım.
Meali; jilet gibi dümdüz yapmıyor.
Kullanmıyorum. Düzleştirici hem çok yıpratıyor hem de pırasa gibi yapışmış saçları beğenmiyorum ve kendime de yakıştırmıyorum. Kendi dalgalı ve hacimli hali oldukça havalı asdfg
Braun ve babyliss iyi diye biliyorum duzlestirici olarak ama bu cinsten kullanmadim hiç bişey diyemiycem
Bende almak istiyorum da kimisi iyi diyor kimisi de kötü kararsız kaldım alıp almamakta.
Aldım kullandım ama hiç tavsiye etmem. Bir tutamın dümdüz olması için 10 kere üzerinden geçmeniz gerek. Tabi bir de saç fazlasıyla kabarıyor. Hiç yararını görmedim ve aldığıma çok pişmanım.
Kullandım öyle aman aman bir etki yaratmıyor fakat kesinlikle kabarmasını önlüyor.
Kullanmadım ama bir tanıdığım kullanıyor memnun seviyor ben de almayı düşünüyorum :D
Ben kullanıyorum süper birşey ama saça çok takılıyor ne kadar tararsan tara
Bunun cok etkili oldugunu düsünmüyorum sonucta sacin hem alttan hem üssten isinmasi gerekir
Arzum ve sinbo çok kalitesiz bence. Daha kaliteli markalara yönel.
Benim de bunun gibi bir şeye ihtiyacım var açıkçası.
Bence Philips hiç şaşma kalın uclu olanlardan
Modeli ne diye geçiyor
salonstraight pro xl philips çok iyi bence 5 sene kullandmm
Baktım şimdi inşallah bulabilirim piyasada
Bence al yani ben düşün 5 sene önce kullandım şuana kadar tek sorunu yok jilet gibi yapıyor yaptığı zamanda arkadaşlarım hep diyordu ne çabuk yapıyor saçı bu diye
Saçların normalde dalgalı mi
O fircaalarda boş benden demesi alma bence pişman olursun
Saçları yoluyormuş 100 TL'lik şeyden ne hayır gelecek zaten
Evet ama kardeşimin kıvırcık düşün onun bile hemen dümdüz yapıyordu herkes şaşırıyordu
Valla öyleyse ben buna bakayım
Elektriklenme sorunu olmuyor dimi
Benimkinin resmini buldum hatta kullandığımın ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum
Yok ya bildiğin jilet gibi dümdüz
Hızlı resim. comdan link yapabilirsin fotoğrafı
Canım yeniyim anlamıyorum ama şöyle soliyim rengi beyaz siyah ortadaki düzleştiren yer kalın gooogle de Var
Baktım da çok şey çıktı önüme 😏😏 anlamadım hiçbir şey
Bana mesaj at ordan atabilirsem görüntüsünü ataym
Bence Taraklı alma içi çok zor temizleniyo saçlar falan. Ama kırmiyor digerleri kadar saçı.. sen bilirsin ama bende var pişmanım 😀
Bunun gibi bisey bende var pembe hep saclarimin uclarını kırdı
Cok kotu sakin kullanma
evet remington a bayiliyorum
Bu fonlü saci duzlestiriyor almayin 😶
Ilk kez görüyorum guzel urune benziyor
Gerek duymuyorum pırasa gibi düz saçlarım 😂
Yok saçlarım zaten düz
Aldım ve sevmedim
kiz knk bu guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar