Saç şekillendirici alacağım. Sadece maşa ya da düzleştirici yerine 3-4 parçalı set almak istiyorum soğuk hava üflemeli saç şekillendiriciler nasıl, işimi kolaylaştırır mı? Kullanımı kolay mı? Aynı anda hem düzleştirip hem bukle yapabilmek mümkün mü bunlarla?Hava üflemeli saç şekillendiriciYa da şöyle bir şey alacağım, hangisi daha pratikse.Hava üflemeli saç şekillendiriciler
Kızlar, hava üflemeli saç şekillendiriciler nasıl?
4 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Saç şekillendirici arayanlara kesinlikle hava üflemeli saç şekillendiricileri öneririm. Çünkü hava üflemeli saç şekillendiriciler saçlara diğerleri kadar zarar veriyor, aynı zamanda elektriklenmeyi, kabarmayı da önlüyor. Havanın saçlara temas etmesi saçların yapısını etkilemiyor. Tabii her şeyin olduğu gibi hava üflemeli saç şekillendiricilerin de iyisi var :)
Hava üflemeli saç şekillendirici kullanmak pratik mi, tercih edilmeli mi?
Hava üflemeli, döner fırçaya sahip olan saç şekillendiriciler işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Bir yandan saçlarımızı taramaya bir yandan da fön çekmeye gerek kalmadan, iki işi bir anda yapabilmemizi sağlıyor.
Set halinde almak ekonomik olarak da tasarruflu oluyor bence. Güvendiğimiz bir marka seçip tüm saç modellerimizi ona emanet edebiliriz.
Aşırı ısı olmadan saç şekillendirmenin en yeni yöntemi: Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
V9 dijital motora sahip olan Dyson Airwrap saçları şekillendirmek için coanda etkisinden yararlanıyor. Saçları kendisine doğru çekerek, aşırı efor sarf etmemize gerek kalmadan şekillendiriyor. Bunu yaparken de kontrollü hava akımını kullanıyor. Isıyı da kontrol alıp saç tipimize göre ayarlaması sayesinde saçlarımız aşırı ısıdan yıpranmıyor, canlılığını kaybetmiyor.
Farklı saç tipleri için farklı şekillendirme başlıkları!
Farklı saç tipleri için geliştirilen başlıklarıyla kıvırcık, dalgalı, hacimli ve dümdüz saçlara yıpranmadan ulaşabiliyoruz. Kuaförden çıkmış gibi saçlara sahip olmak istiyorsanız tercihiniz bu yönde olmalı bence :)
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben önermem philips inkini almıştım ama hiç memnun kalmadım
En İyi Cevaplar