AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Yabancı kızlara da hakaret ediyorum merak etme 😄 ayrımcılığa karşıyım 😌
Çünkü çirkinler ve para düşkünü varlıklar. muhendis doktor ararlar.
Türkiyede kezban da var keko da var onun için sıkıntı yok
Yok Türk kızı kezban değil Türk kızı gibisi yok bence ölümüne Türk kızı daima Türk kızı 👍 😊☺
Kişiliği olmayan ve küçük hesaplar peşinde olan kızlarımız kezbandır
İsmi kezban olan insanlar var ama birde yazık olum ya
Vasıfsız sadece makyaj yapmayı bilen kızlar kezbandır digerlerine bisey demiyoz
Vasıflı olup kitap okuyup üniversite bitirmiş mesleği elinde olanlara da kezban diyorlar bütün mesele kolay yoldan vermek ya da vermemek işte bütün mesele bu.
@OrucEldenGidiyeh bilmem sana göre öyle olabilir kezbanlığın vermek vermemekle alaks yok ayrca üniverste okuyup kitap okumaklada olmuyor sadece birseyler icin cabalamak sabahtan aksama kadar sosyal medyada ilgi kasarlığı yapanlara diyorum hayatı gratisten ibaret görenleri diyorum ama sen gider göğuslerini paylasıp her yerini üstü kapali gösterip gelen iliski teklifinede sapik abaza gibi cümlelerle tepki veriyosan en ağır kezbansındir sözüm bu tiplere
Kadınlar bunları yapıyorlar diye senin kalkan şeyini indirmek zorunda değiller.
@OrucEldenGidiyeh benim seyim senin gibilere kalkmaz merak etme onun bile gururu var sen git ilgi kas biraz hadi pelinsu
Pelinsulara kalkmış pelinsular da indirmeye tenezzül etmemiş belli yazdıklarından
@OrucEldenGidiyeh ben gidip parasını verip istedim zamaan pelinsu göturüyorum merak etme sen indiriyolar johnnyi onun dısındada iliskilere seks acısıyla bakmıyorum senin gibi 😂 zavalli pelinsu soru sormuşsun cevabını kendin yazıyosun iki saattir bu arada hic bosa ugrasma benim gibi aklı basinda hemcinslerim sana asla ilgi göstermezler sen git abazan tskipcilerinle takıl😂😂
+1 puan verdiğim iki arkadaşım nedenini detaylıca yazmış, tekrar yazmaya gerek yok
Alamayacagini alamayinca kezban yakistirmasini yapiyor abuzittinler😂
Siz Türk erkeklerine odun diyorsunuz, biz de aynı anlama gelen kezban diyoruz.
Ooo yine genelleme yapmışız
Bravo super soru ünvanını kazandiniz
Senelerdir sitenin vazgeçilmez popüler sorusu
Cevap: herkese Kezban demiyoruz
Türk kızlarını beğenmedikleri için 😁 onlara rus verin alman verin slav verin 😂
Çünkü trip atıp reddediyorlar. Sadece paralı erkeklerle yatıyorlar.
Bu cevabı vermeden önce
1- Bütün cevaplara baktım
2- Benzer bir soruda verdiğim cevabı, okunması için kısmen buraya kopyaladım.
Durum şu :
Kelimenin doğrusu " Keziban " dır. Kezban diyen de okumayı henüz sökemediğinden duyduğunu harf kırarak söylüyordur... Ve Türk kızlarının istisnasız hepsi birer Keziban 'dır.
Kezban "kelimesi her nasıl oldu ise , genellikle cebi delik dolanarak işsiz aylak ama kaçak et kesme peşinde olan ya da piyasada başka Prens Williams yok gibi önüne gelen kızın isteyince kendisine "vermesi" gerektiğini sanan aklı deliklerde ama bunu bir kızın yüzüne söyleyecek kadar cesur olmayıp daha çok sanal saklambaçta kusan erkeklerin aşağılama deyimi oldu.
Oysa bu kelimenin iki anlamı var :
1-Bir yeri yöneten kadın kahya. Kısacası Hanımağa , güçlü otoriter kadın. Osmanlı sarayında da bir çok kezban hatun vardır. Cumhuriyet döneminde de geniş toprak sahibi kadınlara bu terim kullanılageldi
2. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın.
Sonuçta ; Türk kızları Keziban 'dır.. Yerseniz...
Kim dislike atttı ulan dislike atanların annesi ölsün genç yaşta inşallah
Yabanci hayranligi baska ne olur olsunda turk olsun kor topal fark etmez
Kezban felan demem aksine ben güzel buluyorum Türk kızlarını
Isin trajikomik yanida ne kadar yabanciya hayran olunursa olunsun türk kizlari ile evleniliyor genelde. Cünkü neden yabanci kizlari türkler kadar sadik degil anne icgüdüsü yok vsy. vsyr.
Çünkü hem tipi yok evde kalmış hem de havasından yanına varılmıyor diye
Çünkü bazıları kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor 😐
Erkeğe mahmut kıza kezban çirkine bacı güzele o.. Diyen bir miletiz aynaya bakıp sonra konussun onu diyenler
Yuz vermezlerse istedikleri olmazsa direkt kezban derler yani kedi uzanamadigi cigere mundar dermis misali 😀😊
Bunu diyenler annelerini akrabalarını görüp de der.
Anlam olarak yalancı demek :))) sanırım biz erkeklere hangi sebepten kıro diyorsak ondan
Kezban demiyorum ben. Sarisin sevdigim icin daha guzel geliyolar o kadar. Zevk meselesi
Türk kızlarında da sarışın var.
Yok ya hic gormedim hepsi boya
Bir çok Türk kızı Vajinasının varlığı altında ezilmiş kezban evet.
Bunu erkekler yapıyor
@OrucEldenGidiyeh Hayat felsefesi beni kullanacak, beni yatağa atacak olan bir erkek görmedim ben.
O kadına kendisinin kullanılıp atılacağı intibahını uyandırıyorsa veya çevresindeki erkekler ona kullanıp atarım yeaaa dediyse bunu duyduysa o kız da bunu düşünür bizim dilimizde kadınla yatma kadının seks yapması çok aşağılayıcı bir şey en ufak şeyde senin lamını sikkeyim senin lammına koyayım orrrrospu orrrospy evladı diyenler kim?
Ben bunların hepsini lisede okuduğumdan beri erkeklerin ağzından duyuyorum. Bakire çıkmadı diye öldürülen kim öldüren kim? Cevap ver
@OrucEldenGidiyeh Herkesin kendi seçimi. Ben o tarz cümleler sarfetmem hiç bir kadına.
Öyle olmuyor işte bu bir bütündür önce erkekler kendini düzeltecek kadınlar zaten düzelirler erkekler bu toplumda düzelirse zihniyet değişirse bir kadın sizden hiçbir şeyi esirgemez güvenir ama güvenmediği için bunlar olur.
@OrucEldenGidiyeh Türk kızları sevişmeyi kullanılma olarak düşündükleri müddetçe, bunu evli kadınlar bile böyle düşünüyor ki, kezban oalrak kalacaklardır.
Erkekler sebep buna
@OrucEldenGidiyeh suçku benim:) Soru sahibi kovmadan kaçalım:)
şu an haberleri izliyorum şu Meral Akşener (oy vereceğim demiyorum siyasi konuşmayacağım) sırf kadın olduğu için diğerlerinden bir sürü cinsiyetçi laf duydu
Kezban çok evet ama olmayan daha çok... Türk kızları güzel gittikçe de güzelleşiyo
Demelerini sacma buluyorum turk kizlari ma çicektir ma güldür 🙂
Bak soyle anlatayim Turk kadinlarin bazilari bu kezban sinifi bizim gozumuzde bim magnumu ama onlar kendini algida magnum saniyor
Çünkü kezban kadin ismidir ahmet mehmet diyecek halleri yok ya
yeri kezban yeri degil ama harbidende kezban olan var
Kendileri Kro- Keko oldukları için ancak kezbanlara layıklar. Elit biri neden Türk erkeğinin yüzüne baksın ki.
Egolu oldukları için diyen aptallar var. Türk erkekleri Türk kızlarından daha da egolu, üstelik yakışıklı da değiller. Biz ne yapalım yani.
Bu resimdeklier birer gunes birer gul gibi. Turk kizlarina kurban olsunlar..
Çünkü bazıları kezban, bazı türk erkekleride keko mesela. Gruplandırıyoruz işte, girmeyin o gruplara aman diyim.
Makyajı sürünce kendilerini bir halt sanmalarından ama çoğu 100 $ harcamaya deymez
Belirli bir yaş aralığındaki kızlara deniyor. Düşüncem bu şekilde.
Egoları yüzünden. Abazanlar yüzünden. Birde Para bende olanlarlar yüzünden
Ne kezbani ya bizimkiler serefsiz oldugu icin boyle bir biclik yapiyorlar
Kendileri de Türk Ama Türk Kızlarına Öyle Diyorlar Düşündürücü..
Beğenmeyebilirler ama kezban ne alaka onu bende anlamadım.
Çünkü trip atıp reddediyorlar. Sadece paralı erkeklerle yatıyorlar.
sende hep ortalığı karıştıran sorular soruyon sonra kenara çekiliyon az değilsin :D
aaa neden diyorlar acaba Kezban oldukları için olabilir mi? :D
Keko ve Kezban terimlerinin karşı cinsi sinir ya da gıcık etmek için söylendiğini düşünüyorum.
Bilmiyorum ama saçma geliyor kulağa 😂😂Kezban ne ya kaba şey 👊
Siz bu yabancı kadın ezikliğini Atamadıkça size kezo da derler daha kötü şeyler de
Üzülerek çogu kezban demek zorundayım
Çünki kendileri de kro
Bunu diyenlere yabancılar bile bakmıyor
kendılerıde erkek kezbanı oldukları ıcın
Hic de bile
Erkeklere ne deniliyordu Mahmut mu? Maho
Ökkeş deniyo
@hoşafınferyadı mahmutmus iste ya
bir kesim de okkeş diyo. Benim ökkeş daha çok hoşuma gidiyor. Mahmut okkeşten daha modern kaliyor.
@hoşafınferyadı o da iyi Ökkeş :)
cok guzeliz cekemezler
gerci ben yari turkum😂
yari yabanciyim
Kedi uzanamadığı ciğere mındar der 😎
Kendileri keko olduğu için
ulaşamayınca öyle diyolar malesef
İstedikleri gibi davranmayınca öyle derler
Kendileri keko oldugu icin
Salla gitsin kro deriz bizde eşitlenir😂
Hiç kullanmadım, oldukça saçma bi' söylem..
Kezban diyolar ama it gibi de peşimizdeler
Esek ne anlar hosaftan
Kendi Kezbanlklarından
Kım kezban